Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tych informacji akurat nie udzielę, bo nikt nie pisał tu o tej adopcji, nie wiem do kogo poszedł, i gdzie, ale skoro go tam dali to na pewno ma się dobrze! bez wizyt się oczywiście nie obejdzie.. :)

Posted

psiara_agg napisał(a):
ja tych informacji akurat nie udzielę, bo nikt nie pisał tu o tej adopcji, nie wiem do kogo poszedł, i gdzie, ale skoro go tam dali to na pewno ma się dobrze! bez wizyt się oczywiście nie obejdzie.. :)

no to tylko pozostaje marzyć, ze to dobry domek jest...

Posted

Jestem w miare spokojna o ta adopcje bo wiadomo ze w JZ nie wydaje sie psow na piekne oczy. Jednak prosimy o wizyte poadopcyjna, Dropsik to nie zwykly kundel a pies w typie rasy TTB. Mam nadzieje ze zostal wykastrowany przed wydaniem, jesli jest o tym na watku a ja nie doczytalam to sorry.

Posted

Jak moglyscie wydac TTB nie wykastrowanego, :angryy: Przeciez uzgodnilysmy ze w pierwszej kolejnosci ida do kastracji psy w typie rasy, nawet gdyby na koncie nie bylo kasy to za TTB zaplacilabym z wlasnej kieszeni. Brak info od was powoduje takie sytuacje.

Posted

Bo w schronisku jest wielkie przepelnienie, bo ludzie znani, bo zobowiazali sie do kastracji, bo malo adopcji, bo, bo.
Nie znaczy to ze psy wydawane sa bez rozwagi ale sytuacja jest naprawde trudna.

Posted

Jeszcze kwestia zdrowia Dropsa. Ma coś z jelitami i odkąd przyszedł do nas nękają go biegunki. Zaszczepienie go to był problem. Gość go musi dopiero wyprowadzić na prostą, ustabilizować a potem wykastruje na własny koszt. Ludzie leczą go u naszego weta, to jego sąsiedzi.

Posted

prepraszam za offa
pietrucha 204:
"[FONT=MS Shell Dlg 2]PILNE!! DO ODDANIA SZCZENIAKI AMSTAFA!! PO RODOWODOWYCH RODZICACH!! ZA DARMO!!!!! INACZEJ ZOSTANĄ UTOPIONE PRZEZ WŁAŚCICIELA PISZCIE PROSZĘ JEŚLI KTOŚ CHCIAŁBY PRZYGARNĄC I URATOWAC W TEN SPOSÓB PSIAKI...INFORMUJCIE TEŻ KOGO SIĘ DA PROSZĘ!!!!"

[/FONT]
Telefony:

• 609 825 376
  • 601 328 267

okolice Wrocławia/Legnicy

Posted

Mam nadzieję, ale czy to ludzi do końca można wyczuć:niewiem:
Cóż, innych chętnych nie było a zaraz do sterylki a potem adopcji będzie suńka, bardzo podobna do Dropsa.