Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozczarowanie, :-( domek ktory sie odezwal i chcial amstaffa okazalo sie ze to dobra osoba ale niepelnosprawna. To przekreslilo w naszych oczach adopcje Dropsika. :shake:

Posted

ojej :( , a nie chciałby innego psiaczka .. :oops: mamy tyle tych sierotek, któraś by mu się pewnie spodobała, czy to musi być koniecznie bullowaty .. ? no cóż może jeszcze nie kolej Dropsika . ; (

Posted

a może jakaś łagodniejsza rasę i na szkolenie dla osób niepełnosprawnych.. skoro tak bardzo chce mieć dużego psa, a powinien zdać sobie sprawę z tego, że trudno mu będzie się nim zająć. : )

Posted

a Dropsik nam dzisiaj niezłego stracha napędził !! :angryy: Wyrwał się z kolczatki, bo był przywiązany do drzewa, a my mu robiłyśmy zdjęcia, a żeby ładnie siedział machałyśmy mu przed oczami zabawką :lol: Drops się wkurzył, ze lecimy z nim w kulki, podskoczył ściągnął kolczatkę i wyrwał nam zabawkę! Ale w porę go złapałyśmy, chyba nawet nie chciał uciekać :D i wszystko skończyło się dobrze ..:multi: :eviltong: na szczęście ... :oops:

Posted

a ja już nie chcę myśleć co to by było gdyby uciekł, a po schronisku biegają dwie dzikie sunie, których nie da się złapać (chyba sunie nie wiem) a jakby tak sobie nie przypadli do gustu?? uuuuuu by się porobiło .. Już już wstawiam :D

Posted

psiara_agg napisał(a):
a ja już nie chcę myśleć co to by było gdyby uciekł, a po schronisku biegają dwie dzikie sunie, których nie da się złapać (chyba sunie nie wiem) a jakby tak sobie nie przypadli do gustu?? uuuuuu by się porobiło .. Już już wstawiam :D

dzikie?...o jesu to tam znowu jaja są...:megagrin:....:roll:

Posted

a nie ma pomysłu jak je złapać :D ja jeden, ale to ochotników trzeba zebrać :D i nie wiadomo czy się sprawdzi .. może do środy je złapią to nie trzeba będzie go wykorzystywać, a jeżeli nie to spróbujemy my wolontariuszki.

Posted

długo tam juz biegają? Moze jakby zostawiać jedzenie tam gdzie one chodza to przyjdą...Osobiscie nie miałam kiedy tego sprawdzac, ale słyszałam ze to cos daje...Z reszta co ja sie wypowiadam jak nie wiem...Dziwne swoją droga ze nigdzie nie uciekły za bramę jesli są dłużej...Jest nadzieja ze kiedys przyjdą...Tylko w takich warunkach to kiedy?...E tam bedzie dobrze.

Posted

ja juz próbowałam łapać te psy... tylko ten biało-czarny samiec podchodzi i kuka od czasu do czasu... czasami da się pogłaśkać ale szybko ucieka... ta sunia to idzie czasami za mną jak trzymamy się zdaleka na odległości conajmniej ok.3-5 metrów ;) narazie największe nadzieje w tym samcu :)