Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To do soboty mam wolne. Leże z zaciśniętymi kciukasami. Tylko nie wiem czy Golf się ucieszy bo bedzie musiała odwalac wszystkie spacery w psami..

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wyniki moczu Wisienki - bilirubina już w normie - jest lepiej. szczawiany nadal w moczu - karma typu urinary/renal wskazana.
wzięłam całą rozpiskę leczenia Wisienki dla przyszłych państwa
[IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/d41b9b25.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='ronja']Gusia, przyedź, wesprzyj mnie:(
dziś sobie solennie przyrzekłam - nigdy nie wpuszczę już do serca żadnego psa.
jak już kiedyś stanę przed wyborem kolejnego psa dla siebie - bedzie to jakaś Wiśnia Wiśniowa Wyśniona Wisienkowa/
to jeden z najwspanialszych psów jakie mogłam poznać, eeeee.....[/QUOTE]
Marta, ja będę, Gusia oczywiście też jak ma ochotę ale ja też zamierzam ;) Będziemy razem płakać. A jak coś nam nie podpasuje to wiesz ;)
Przykro mi strasznie, że to dla Ciebie takie trudne. Gdyby mógł z Wami mieszkać to mogłabym go nawet finansować dożywotnio :) Ale on w domu to już tłum a kojec to zawsze kojec.
[quote name='beka']To do soboty mam wolne. Leże z zaciśniętymi kciukasami. Tylko nie wiem czy Golf się ucieszy bo bedzie musiała odwalac wszystkie spacery w psami..[/QUOTE]
Chora jesteś?

Dobrze, ze wyniki Wisienki lepsze :)

Posted

ja wiem, że on musi iść do domu. i niech ma najlepiej na świecie.
kochać go będą na pewno, bo jego nie da się nie kochać.

czekamy w sobotę. do soboty Wiśnia mój:)

Posted

[quote name='ronja']ja wiem, że on musi iść do domu. i niech ma najlepiej na świecie.
kochać go będą na pewno, bo jego nie da się nie kochać.

czekamy w sobotę. do soboty Wiśnia mój:)[/QUOTE]
Zobaczymy jak w sobotę wyjdzie.

Posted

[quote name='ronja']Gusia, przyedź, wesprzyj mnie:(
dziś sobie solennie przyrzekłam - nigdy nie wpuszczę już do serca żadnego psa.
jak już kiedyś stanę przed wyborem kolejnego psa dla siebie - bedzie to jakaś Wiśnia Wiśniowa Wyśniona Wisienkowa/
to jeden z najwspanialszych psów jakie mogłam poznać, eeeee.....[/QUOTE]

To ja będę. Kurcze, normalnie się denerwuję.
To o 15?

Posted

Martuś, Ty serducho masz takie, że najsolenniejsze obietnice nic a nic nie pomogą... Ja też na myśl o pożegnaniu z Krecikiem... eeeee tam... :( Tak czy inaczej, tak samo mocno trzymam kciuki za Wiśniowieckiego, co i za Was :)

Posted

[quote name='Nutusia']Martuś, Ty serducho masz takie, że najsolenniejsze obietnice nic a nic nie pomogą... Ja też na myśl o pożegnaniu z Krecikiem... eeeee tam... :( Tak czy inaczej, tak samo mocno trzymam kciuki za Wiśniowieckiego, co i za Was :)[/QUOTE]

Powiem niewiarygodnie krótko "nooooooooo"

Posted

Ale bez Niej tak smutno :shake:

Gosia, zrobimy tak, że będzie dobrze. Lepiej jedź z nami, jak tylko powieka im drgnie, to pognamy :evil_lol:
Sama go ogłaszała, jeszcze do Metra wrzucałaś, do skutku. To masz :eviltong:;)

Posted

[quote name='Nutusia']No i masz! Kurczaki, sama bym przyjechała i nosy Wam wycierała, gdyby nie to, że będę w drodze na Hel po kićki wyratowane przez Ewę Martę... :)[/QUOTE]
O kurde, zabieracie je?
Ja będę miała kilka do adopcji, nie znam się na kotach za bardzo. Cztery mają 3 tygodnie, jeden pól roku. U mojej ciotki kotka bezdomna ciągle się koci albo przyprowadza już większe, musimy ją złapać i wysterylizować...

Posted

No oczywiscie, ze zabieramy
Jeeeeeeeeny a Myyyyyyysza nas uważa za całkowicie pozbawione serca!!!!

Ewa pojechała z misją ratunkowa, w Wawce wszystko czeka.......także organizacja, synchronizacja i takie tam.

Posted

[quote name='mysza 1']O kurde, zabieracie je?
Ja będę miała kilka do adopcji, nie znam się na kotach za bardzo. Cztery mają 3 tygodnie, jeden pól roku. U mojej ciotki kotka bezdomna ciągle się koci albo przyprowadza już większe, musimy ją złapać i wysterylizować...[/QUOTE]

Wysterylizowac KONIECZNIE.

Tamtej kotki się chyba nie da złapać ...

Posted

[quote name='Neigh']Wysterylizowac KONIECZNIE.

Tamtej kotki się chyba nie da złapać ...[/QUOTE]

Z tego, co mówi Ewa nie da się :( Trzeba by było mieć klatkę-łapkę... Ale dwie córeczki się da (mamy nadzieję, że o godzinie "W" stawią się na zbiórkę, bo inaczej... o matko, lepiej, żeby nie było inaczej...)
Wstydź się, Mysza, żeby nas o brak serca posądzać! Albo o to, że Ewę w opałach kocich zostawimy samą! I trzymaj kciuki, żebym po takiej wyprawie ja bez auta nie została, bo czym będę ze wsi do stolycy się udawała, jak mi się moje stare autko rozleci, co?...

Posted

[quote name='Tora&Faro']Gusia dostaniesz klapsa:mad:

a Misia odwiedzam...[/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu:

Jeśli chodzi o te koty to nie mam co z nimi zrobić, za jakieś 2- 3 tygodnie trzeba zabrać, bo mieszkają w polu, ciocia je dokarmia tylko ale średnio prozwierzęca jest...
Zaraz je samochody porozjeżdzają... Masakra.

Posted

Zdjęcia im przede wszystkim zrób. Wiadomo coś o płci?
Najgorzej jeśli są biało - czarne. Najlepiej jeśli szare ( whiskaski ) albo kolorowe......

Oprócz Ulv i Bianki to kogo normalnego znamy z Wrocławia, hę?

Posted

[quote name='Neigh']Zdjęcia im przede wszystkim zrób. Wiadomo coś o płci?
Najgorzej jeśli są biało - czarne. Najlepiej jeśli szare ( whiskaski ) albo kolorowe......

Oprócz Ulv i Bianki to kogo normalnego znamy z Wrocławia, hę?[/QUOTE]

Ma mi wysłać wnuczka ciotki, bo to poza Warszawą. Głownie samice.
Jest jeszcze jakiś półroczny, podobno piękny, z poprzedniego miotu...:roll: czekam na te fotki.

Demi z Wrocka kojarzę jeszcze.

Posted

Czasem kotka przygarnia kocięta nie swoje tz.....bywa ze kotka prowadza kocięta w różnym wieku - dzieje się tak, kiedy np. mama kociaków ginie - młode podłącza sie do kotki ciężarnej lub z maluchami ( bo instynkt macierzyński nie pozwala jej odgonić ). Widziałam już kotki prowadzające maluchy + 1-2 o dosłownie miesiąc - dwa starsze......