Tora&Faro Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Oooo....coś mnie ominęło;) pokażcie ten konkurs:) Quote
Tora&Faro Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Melduję że zaległości w głaskaniu nadrobione;) Dzisiaj była super pogoda więc Wiśnia szalał z Emisią:loveu: niesamowita z nich para:loveu: Super z niego psiak, naprawdę.....a jaki grzeczny...te domki które nie dzwonią nie wiedzą co tracą normalnie;) Quote
ronja Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 no, Wisnia, to jest Wiśnia byla dziś pani ogladać Bunię i Wiśnia też nam towarzyszył. przedstawiłam Misia jako hrabię Wiśnię Wiśniowieckiego:) pani przyjęła bez mrugnięca okiem, nawet jak dzwoniła do męza opowiedzieć o Buni, wspomniała o Wiśni Wiśniowieckiej. różowa piłeczka wróciła do łask [IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/5b5e3eb0.jpg[/IMG] [IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/75d2aaaa.jpg[/IMG] [IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/79529987.jpg[/IMG] Quote
Tora&Faro Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='gusia0106']Pewnie się boją, że Wiśnia za duży[/QUOTE] Jaki za duży, jaki za duży......toć to malutka śliczna Wisienka;):loveu: Quote
mysza 1 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Kochana Wisienka :loveu: Jaki on tam duży ;) Wiśnia Wiśniowiecka jest the best.:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Gosia, link do bazarku foto [url]http://www.dogomania.pl/threads/192150-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-%29-II-Edycja[/url] Quote
ronja Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 dzwoniła do mnie pani, ktora dziś zaadoptowała Bunię - wczoraj odwiedziła Bunię i Wiśnia też był z nami. mąz tej pani bardzo dopytywał o Wisienkę, ale mają samca, wiec adopcja odpada. Pani mi powiedziała,że gdyby Wiśnia był reklamowany jako Wiśnia nie Miś, miałby większe szanse. Powiedziała mi też, że dołączyła do grona fanów Wiśni, że na żywo Wiśnia jest super i nikt mu się nie oprze. Quote
gusia0106 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='mysza 1']Kochana Wisienka :loveu: Jaki on tam duży ;) Wiśnia Wiśniowiecka jest the best.:evil_lol:[/QUOTE] Dla mnie też nie jest duży ;) Ale dla INNYCH tak Quote
mysza 1 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Nie chciałabym zapeszać, więc nie odpowiem na żadne pytania ;) ale proszę o trzymanie kciuków, w sobotę Wiśnia ma gości, jeśli nie oprą się jego urokowi (a juz są zakochani ze zdjęć i filmiku;)) oraz przejdą wyjątkowo restrykcyjną procedurę przedadopcyjną (bo w końcu o Wiśnię Wiśniowieckiego chodzi :eviltong: ) to będzie można się cieszyć. Quote
gusia0106 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='mysza 1']Nie chciałabym zapeszać, więc nie odpowiem na żadne pytania ;) ale proszę o trzymanie kciuków, w sobotę Wiśnia ma gości, jeśli nie oprą się jego urokowi (a juz są zakochani ze zdjęć i filmiku;)) oraz przejdą wyjątkowo restrykcyjną procedurę przedadopcyjną (bo w końcu o Wiśnię Wiśniowieckiego chodzi :eviltong: ) to będzie można się cieszyć.[/QUOTE] O kurna kurna kurna! Ale uprzedziłaś, że wystawiają się na permanentną inwigilację? :evil_lol: O której w tą sobotę? Bo jak się Marta zgodzi to ja się tam chyba wybiorę ..... Quote
mysza 1 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='gusia0106']O kurna kurna kurna! Ale uprzedziłaś, że wystawiają się na permanentną inwigilację? :evil_lol: O której w tą sobotę? Bo jak się Marta zgodzi to ja się tam chyba wybiorę .....[/QUOTE] I ja uprzedziłam, i Marta ;) 15-16 - bardzo dobrze, jakbyś była, zawsze więcej opinii to lepiej, bo decyzja może być trudna ;) Quote
gusia0106 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='mysza 1']I ja uprzedziłam, i Marta ;) 15-16 - bardzo dobrze, jakbyś była, zawsze więcej opinii to lepiej, bo decyzja może być trudna ;)[/QUOTE] Marta, mogę? Błaaaaagam :modla::modla::modla: Quote
Nutusia Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 No... i może słoneczko zaświecić w taki dzień jak dziś - może?!?!?! A kto tu jeszcze niemal przed chwilą ręce załamywał, o zimie w budzie myślał... no kto się wykazał takim skrajnym brakiem optymizmu?... Oczywiście nie, żebym się cieszyła... żadne takie! Quote
jola_li Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 W sobotę będę u moich mazurskich psów - leczyć szczeniaczka, którego taki jeden rzadko trzeźwy sobie wziął :-( - czy jest chętna na wysłanie sms-a jak się Misiowe sprawy potoczyły ;-)? No bo naprawdę nie mogę cały weekend trzymać zacisniętych kciuków ;-). Quote
gusia0106 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='jola_li']W sobotę będę u moich mazurskich psów - leczyć szczeniaczka, którego taki jeden rzadko trzeźwy sobie wziął :-( - czy jest chętna na wysłanie sms-a jak się Misiowe sprawy potoczyły ;-)? No bo naprawdę nie mogę cały weekend trzymać zacisniętych kciuków ;-).[/QUOTE] Jolu, ja Ci chętnie wyślę :) Quote
asiaf1 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 trzymam kciuki a że podobno mieszkają niedaleko mnie to mogę tam zaglądać gdyby się wszystko (tfu, tfu) dobrze potoczyło Quote
mysza 1 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='asiaf1']trzymam kciuki a że podobno mieszkają niedaleko mnie to mogę tam zaglądać gdyby się wszystko (tfu, tfu) dobrze potoczyło[/QUOTE] Dzięki, z całą pewnością będę Cię prosiła o małe szpiegostwo gdyby Wiśnia tam zamieszkał. Ale nie przesądzajmy ;) Quote
Neigh Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='mysza 1']Dzięki, z całą pewnością będę Cię prosiła o małe szpiegostwo gdyby Wiśnia tam zamieszkał. Ale nie przesądzajmy ;)[/QUOTE] Jeśli mieszkaja koło Asi, to i koło mnie jakoś tam też......Możemy szpiegować na zmiany...... A tak w ogóle to MNIE też daj znać Gusia, ale tylko jeśli wynik pozytywny - bo ja mam aktualnie b. głębokiego kurna olek doła. I stwierdzam, ze jednostki z miau są takie porąbane..........że na dogo, to naprawdę...... Quote
ronja Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='gusia0106']Marta, mogę? Błaaaaagam :modla::modla::modla:[/QUOTE] Gusia, przyedź, wesprzyj mnie:( dziś sobie solennie przyrzekłam - nigdy nie wpuszczę już do serca żadnego psa. jak już kiedyś stanę przed wyborem kolejnego psa dla siebie - bedzie to jakaś Wiśnia Wiśniowa Wyśniona Wisienkowa/ to jeden z najwspanialszych psów jakie mogłam poznać, eeeee..... Quote
Recommended Posts