Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie zaglądacie wcale do Wisienki, nieładnie ;)

Mój komp złapał wirusa :( jest w serwisie, zapowiadało się, ostatnio szwankował...

Byle zdjęcia Hugusia były, reszta nieważna.

Posted

[quote name='mysza 1']Nie zaglądacie wcale do Wisienki, nieładnie ;)

Mój komp złapał wirusa :( jest w serwisie, zapowiadało się, ostatnio szwankował...

Byle zdjęcia Hugusia były, reszta nieważna.[/QUOTE]
nie wytrzymałas:)
z telefonu piszesz?

Posted

[quote name='mysza 1']Nie zaglądacie wcale do Wisienki, nieładnie ;)

Byle zdjęcia Hugusia były, reszta nieważna.[/QUOTE]

zaglądamy zaglądamy tylko nie piszemy ;)

Posted

Zaglądamy i prośby zanosimy:)
Mysza już go trochę zna. Jutro jedzie do Warszawy na BDT, jakby BDT potrzebował czegoś to szepnęłam, że znam takie super dziewczyny i jakby co... no mam nadzieję, że nie zostawicie skarbeńka;) To moja najnowsza miłość, uratowany, kochany i słodki:) Mam nadzieję, że nie będzie nic się działo.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/201470-Pomocy-pies-z-wyrwanym-ogonem[/url].

Posted

Tego jeszcze nie wiem. Aśka jutro odwozi Adasia, dowiem się. Na razie miałyśmy sto tysięcy innych spraw do obgadania:) To nie sama W-wa. Gusia, czytałaś o tych zabawach w omdlewanie? ;)

Posted

[quote name='mmd']Tego jeszcze nie wiem. Aśka jutro odwozi Adasia, dowiem się. Na razie miałyśmy sto tysięcy innych spraw do obgadania:) To nie sama W-wa. Gusia, czytałaś o tych zabawach w omdlewanie? ;)[/QUOTE]

Tak :) Niezły z niego Goguś :)

Posted

[quote name='3 x']napisalam w mailu
ja odpuscilam dyskusję z fb
odpisali mi coś w tym stylu, ze nie był to profil prywatnej osoby
i ze dopatrzyli sie ze reklamowalam firmę/produkt/markę a od tego sa strony na fb a nie profile
i ze dalej nie mogą mi pomóc w tym temacie
my odpusciłysmy
najgorsze teraz jest to, że do administrowania strony na możemy podpiąć żadnego oficjalnego maila fundacji bo figuruje jako zablokowany[/QUOTE]
Bo zgodnie z regulaminem Fb musicie przejsc na fan page:)

Posted

Goście byli, jak zawsze zachwycili się Wiśnią Wiśniowiecką:-) Zobaczcie, jakie z niego piękny chłopak!

[IMG]http://img52.imageshack.us/img52/2264/38957630.jpg[/IMG]

[IMG]http://img207.imageshack.us/img207/5431/32053507.jpg[/IMG]

Cudowne dwa psiaki!
[IMG]http://img820.imageshack.us/img820/8914/63142312.jpg[/IMG]

[IMG]http://img407.imageshack.us/img407/410/81898499.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='gusia0106']Ja znam dobre wieści.
A gdzie będzie mieszkał? Znaczy w jakiej części Wawy?[/QUOTE]
Wesoła.
Dajcie spokój - dziewczyny go zawiozły, ale trzeba kupić sól fizjologiczną i one bez GPS jeżdżą teraz w nocy i szukają całodobówki, a ja nawiguję przez telefon i dzwonię po aptekach :diabloti:
Przepraszam, Wisienko, już więcej tu nie będę prywaty robić;)

Posted

Mysza mnie zabije za to, ale muszę to napisać, bo nie mogę znaleźć sobie miejsca.
Już wszystko spakowane. Jutro rano Wiśnia z Emi jadą razem do nowego domu.

Posted

[quote name='ronja']Mysza mnie zabije za to, ale muszę to napisać, bo nie mogę znaleźć sobie miejsca.
Już wszystko spakowane. Jutro rano Wiśnia z Emi jadą razem do nowego domu.[/QUOTE]

A gdzie tam:) Nie zabije :)

Martuś, jestem potrzebna? Bo miałam jechać razem z Bartkiem, czy jakaś zmiana planów jest ?

Posted

[CENTER]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/CENTER]

Posted

Gusia, Bartek jedzie rano, więc pojedzie sam, bo Wy jesteście w pracy. ja nie pojadę, bo nie chcę się tam rozklejać. Mysza za tydzień planuje odwiedziny.

Posted

[quote name='ronja']Gusia, Bartek jedzie rano, więc pojedzie sam, bo Wy jesteście w pracy. ja nie pojadę, bo nie chcę się tam rozklejać. Mysza za tydzień planuje odwiedziny.[/QUOTE]

A Ty jak się czujesz, co?

Posted

[quote name='ronja']a ja sobie popłakuję
ale Mysza też płakała
takie głupie jesteśmy[/QUOTE]

Wcale nie głupie. Uczuciowe :calus:

A ja się trochę cieszę ;)
Bo skoro Wiśnia nie może być żadnej z nas, to niech ma fajny dom u Pani Izy.
I to z Emitką w pakiecie w dodatku :)

A w zasadzie to Wiśnie jest w pakiecie z Emi, a nie Emi w pakiecie z Wiśnią :)

Posted

No bez jaj.
Smutno mi się zrobiło, normalnie smutno. Powinnam się cieszyć, a jakoś tak...
Jak to będzie bez wątku Wiśniowego... e, nie oddawajcie go;)

Posted

[quote name='mmd']No bez jaj.
Smutno mi się zrobiło, normalnie smutno. Powinnam się cieszyć, a jakoś tak...
Jak to będzie bez wątku Wiśniowego... e, nie oddawajcie go;)[/QUOTE]

Wątek będzie ;)

Myślisz, że odpuścimy wydzwanianie tam i wizyty? :):):)

Posted

Mam nadzieję:)
Jakoś ten Wiśnia z uśmiechniętą gębulą zawsze poprawiał mi humor. Nie wierzyłam, że znajdzie dom, bo starszawy, a jednak ktoś się poznał na tym diamenciku:)