gusia0106 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Nie wiem o co chodzi, bo żadnych ostrzeżeń w mailu, mail był imienny przecież bo na inny się nie da założyć. Kompletnie nie wiem czemu tak zrobili. Quote
mysza 1 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Nie zaglądacie wcale do Wisienki, nieładnie ;) Mój komp złapał wirusa :( jest w serwisie, zapowiadało się, ostatnio szwankował... Byle zdjęcia Hugusia były, reszta nieważna. Quote
ronja Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='mysza 1']Nie zaglądacie wcale do Wisienki, nieładnie ;) Mój komp złapał wirusa :( jest w serwisie, zapowiadało się, ostatnio szwankował... Byle zdjęcia Hugusia były, reszta nieważna.[/QUOTE] nie wytrzymałas:) z telefonu piszesz? Quote
3 x Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='mysza 1']Nie zaglądacie wcale do Wisienki, nieładnie ;) Mój komp złapał wirusa :( jest w serwisie, zapowiadało się, ostatnio szwankował... Byle zdjęcia Hugusia były, reszta nieważna.[/QUOTE] zaglądamy zaglądamy tylko nie piszemy ;) Quote
mmd Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Zaglądamy i prośby zanosimy:) Mysza już go trochę zna. Jutro jedzie do Warszawy na BDT, jakby BDT potrzebował czegoś to szepnęłam, że znam takie super dziewczyny i jakby co... no mam nadzieję, że nie zostawicie skarbeńka;) To moja najnowsza miłość, uratowany, kochany i słodki:) Mam nadzieję, że nie będzie nic się działo. [url]http://www.dogomania.pl/threads/201470-Pomocy-pies-z-wyrwanym-ogonem[/url]. Quote
gusia0106 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ja znam dobre wieści. A gdzie będzie mieszkał? Znaczy w jakiej części Wawy? Quote
mmd Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Tego jeszcze nie wiem. Aśka jutro odwozi Adasia, dowiem się. Na razie miałyśmy sto tysięcy innych spraw do obgadania:) To nie sama W-wa. Gusia, czytałaś o tych zabawach w omdlewanie? ;) Quote
gusia0106 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='mmd']Tego jeszcze nie wiem. Aśka jutro odwozi Adasia, dowiem się. Na razie miałyśmy sto tysięcy innych spraw do obgadania:) To nie sama W-wa. Gusia, czytałaś o tych zabawach w omdlewanie? ;)[/QUOTE] Tak :) Niezły z niego Goguś :) Quote
Ellig Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='3 x']napisalam w mailu ja odpuscilam dyskusję z fb odpisali mi coś w tym stylu, ze nie był to profil prywatnej osoby i ze dopatrzyli sie ze reklamowalam firmę/produkt/markę a od tego sa strony na fb a nie profile i ze dalej nie mogą mi pomóc w tym temacie my odpusciłysmy najgorsze teraz jest to, że do administrowania strony na możemy podpiąć żadnego oficjalnego maila fundacji bo figuruje jako zablokowany[/QUOTE] Bo zgodnie z regulaminem Fb musicie przejsc na fan page:) Quote
Ewa Marta Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Goście byli, jak zawsze zachwycili się Wiśnią Wiśniowiecką:-) Zobaczcie, jakie z niego piękny chłopak! [IMG]http://img52.imageshack.us/img52/2264/38957630.jpg[/IMG] [IMG]http://img207.imageshack.us/img207/5431/32053507.jpg[/IMG] Cudowne dwa psiaki! [IMG]http://img820.imageshack.us/img820/8914/63142312.jpg[/IMG] [IMG]http://img407.imageshack.us/img407/410/81898499.jpg[/IMG] Quote
Randa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Jakoś nie widać aby posmutniał z powodu Loli;) Quote
mmd Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='gusia0106']Ja znam dobre wieści. A gdzie będzie mieszkał? Znaczy w jakiej części Wawy?[/QUOTE] Wesoła. Dajcie spokój - dziewczyny go zawiozły, ale trzeba kupić sól fizjologiczną i one bez GPS jeżdżą teraz w nocy i szukają całodobówki, a ja nawiguję przez telefon i dzwonię po aptekach :diabloti: Przepraszam, Wisienko, już więcej tu nie będę prywaty robić;) Quote
gusia0106 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Randa']Jakoś nie widać aby posmutniał z powodu Loli;)[/QUOTE] Bo to nie on posmutniał tylko Pani Emitka ;) Quote
ronja Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Mysza mnie zabije za to, ale muszę to napisać, bo nie mogę znaleźć sobie miejsca. Już wszystko spakowane. Jutro rano Wiśnia z Emi jadą razem do nowego domu. Quote
gusia0106 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='ronja']Mysza mnie zabije za to, ale muszę to napisać, bo nie mogę znaleźć sobie miejsca. Już wszystko spakowane. Jutro rano Wiśnia z Emi jadą razem do nowego domu.[/QUOTE] A gdzie tam:) Nie zabije :) Martuś, jestem potrzebna? Bo miałam jechać razem z Bartkiem, czy jakaś zmiana planów jest ? Quote
jola_li Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [CENTER]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/CENTER] Quote
ronja Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Gusia, Bartek jedzie rano, więc pojedzie sam, bo Wy jesteście w pracy. ja nie pojadę, bo nie chcę się tam rozklejać. Mysza za tydzień planuje odwiedziny. Quote
gusia0106 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='ronja']Gusia, Bartek jedzie rano, więc pojedzie sam, bo Wy jesteście w pracy. ja nie pojadę, bo nie chcę się tam rozklejać. Mysza za tydzień planuje odwiedziny.[/QUOTE] A Ty jak się czujesz, co? Quote
ronja Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 a ja sobie popłakuję ale Mysza też płakała takie głupie jesteśmy Quote
gusia0106 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='ronja']a ja sobie popłakuję ale Mysza też płakała takie głupie jesteśmy[/QUOTE] Wcale nie głupie. Uczuciowe :calus: A ja się trochę cieszę ;) Bo skoro Wiśnia nie może być żadnej z nas, to niech ma fajny dom u Pani Izy. I to z Emitką w pakiecie w dodatku :) A w zasadzie to Wiśnie jest w pakiecie z Emi, a nie Emi w pakiecie z Wiśnią :) Quote
mmd Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 No bez jaj. Smutno mi się zrobiło, normalnie smutno. Powinnam się cieszyć, a jakoś tak... Jak to będzie bez wątku Wiśniowego... e, nie oddawajcie go;) Quote
gusia0106 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='mmd']No bez jaj. Smutno mi się zrobiło, normalnie smutno. Powinnam się cieszyć, a jakoś tak... Jak to będzie bez wątku Wiśniowego... e, nie oddawajcie go;)[/QUOTE] Wątek będzie ;) Myślisz, że odpuścimy wydzwanianie tam i wizyty? :):):) Quote
mmd Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Mam nadzieję:) Jakoś ten Wiśnia z uśmiechniętą gębulą zawsze poprawiał mi humor. Nie wierzyłam, że znajdzie dom, bo starszawy, a jednak ktoś się poznał na tym diamenciku:) Quote
ronja Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Wiśnia urzeka każdego. Państwo przyjechali tylko oglądać Emi... Quote
Recommended Posts