Jump to content
Dogomania

Morus- Tak pragne sie do ciebie przytulic...Łodz. Ma domek !!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='rita60']Czy nikt nie pokocha psa z poczuciem humoru i takiego co tak bardzo kocha ludzi ?????????????[/QUOTE]

Taki piękny i z samymi zaletami! Nie wierzę, by nie było dla niego domu!

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam Morusku, ale ja pamiętam o tobie cały czas, tylko teraz mam dwa pieski, które są pilnie w potrzebie, jak nie zdążymy to one wyjadą do schronu umieralni i tam nie będzie już dla nich ratunku :(.
Cały czas myślę, że jakby się zgłosiły jakieś fajne domki po Skubisia, i ktoś by chciał miniaturkę Skubisia to byś się akurat nadawał słodziaczku :).
Niestety, po Skubisia też nikt nie dzwoni.
Musimy czekać.

Domki dla ciebie i dla Skubisia gdzieś już na pewno na was czekają.

Posted

Odwiedzam Moruska :).
I tak sobie myślę, że trzeba chyba jeszcze raz spróbować z ogłoszeniami.
Jakby ktoś mógł pomóc to byłoby miło :).

Oby jakiś domek wypatrzył psiaczka i go pokochał.

Posted

rita60 napisał(a):
Morusek zostal przywiazany do budy,w miejscu gdzie nikt go nie zobaczy:shake:moze tutaj na Dogo kogos poruszy ten niezwykły piesek....

A dlaczego :( ?

Posted

Morusek się teraz przeprowadził na salony i biura :) było to w poniedziałek albo wtorek. Pani kierownik ulitowała się nad jego przerażającym, ochrypłym szczekaniem i płaczem ;( Morusek jest spokojnym psiakiem, jakby złagodniał. Przychodzi i wciska mordkę i boczki do głaskania. Na inne psy jest obojętny...przynajmniej tak zaobserwowałam to dwa dni temu :) Jego budę zajął pogryziony Toficzek, którym się opiekuję. Nie ma jeszcze banerka, więc zajrzyjcie na
http://www.dogomania.pl/threads/189403-Gryziony-sznupkowaty-Toffik-z-%C5%81odzi-ile-razy-jeszcze-mu-si%C4%99-uda-To-jeszcze-dzieciak

Posted

Szczerze mówiąc , to trochę bałam się Moruska jak stał przy budzie przy hospicjum. Ostrożnie nalewałam mu wody do miski i podawałam papu. Tak strasznie szczekał i charczał. Jak się okazało zupełnie niepotrzebnie, to super przytulak i pieszczoch :) A było to tak....czekałam w biurze na parasol przeciwsłoneczny dla psinki i nagle podszedł do mnie , merdając ogonkiem przepiękny foksiu. Mówię, no nie, taki pies w schronisku-do schroniska właściciela trzeba wsadzić!!! Pieszczoszek i przytulasek, buziaczki rozdawał :) Mówię do Anovip1 czy widziała nowego psa? A ona na to "Coś Ty , to przecież Morus" :crazyeye: Cioteczki...Morusek nie do poznania

Posted

minia7 napisał(a):
Jutro zrobię mu fotki :) Tak Morusek grzeje dupkę w biurze i póki co jest grzeczniutki :)

To dwie dobre wiadomości :)
Czekamy na zdjęcia szanownego pana Moruska :)