kameralna Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='rita60']Czy nikt nie pokocha psa z poczuciem humoru i takiego co tak bardzo kocha ludzi ?????????????[/QUOTE] Taki piękny i z samymi zaletami! Nie wierzę, by nie było dla niego domu! Quote
rita60 Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 Chodz mały na spacerek.......moze ktos cie wypatrzy...... Quote
rita60 Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Idziemy z samego rana na spacer maly,bo pozniej bedzie goraco... Quote
rita60 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Wskakuj na gore malenki i biegnij szybciutko na tych tłustych łapkach... Quote
Onaa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Przepraszam Morusku, ale ja pamiętam o tobie cały czas, tylko teraz mam dwa pieski, które są pilnie w potrzebie, jak nie zdążymy to one wyjadą do schronu umieralni i tam nie będzie już dla nich ratunku :(. Cały czas myślę, że jakby się zgłosiły jakieś fajne domki po Skubisia, i ktoś by chciał miniaturkę Skubisia to byś się akurat nadawał słodziaczku :). Niestety, po Skubisia też nikt nie dzwoni. Musimy czekać. Domki dla ciebie i dla Skubisia gdzieś już na pewno na was czekają. Quote
rita60 Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Witaj piesku,goraco,ale idziemy na spacerek....... Quote
Onaa Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Odwiedzam Moruska :). I tak sobie myślę, że trzeba chyba jeszcze raz spróbować z ogłoszeniami. Jakby ktoś mógł pomóc to byłoby miło :). Oby jakiś domek wypatrzył psiaczka i go pokochał. Quote
rita60 Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Biegnij na gore pokazac swoj pycholek...... Quote
rita60 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Morusek zostal przywiazany do budy,w miejscu gdzie nikt go nie zobaczy:shake:moze tutaj na Dogo kogos poruszy ten niezwykły piesek.... Quote
kameralna Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Isadora7 napisał(a):Biedne psisko :( Niedobrze :shake: Taki fajny piesio a tak długo czeka już na swój dom. Quote
Onaa Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 rita60 napisał(a):Morusek zostal przywiazany do budy,w miejscu gdzie nikt go nie zobaczy:shake:moze tutaj na Dogo kogos poruszy ten niezwykły piesek.... A dlaczego :( ? Quote
rita60 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Dogo07 napisał(a):A dlaczego :( ? Tak jak pisałam,on obsesyjnie pilnuje dostepu do swojej miski i z tego powodu rzucił sie na innego pieska:roll: Quote
minia7 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Morusek się teraz przeprowadził na salony i biura :) było to w poniedziałek albo wtorek. Pani kierownik ulitowała się nad jego przerażającym, ochrypłym szczekaniem i płaczem ;( Morusek jest spokojnym psiakiem, jakby złagodniał. Przychodzi i wciska mordkę i boczki do głaskania. Na inne psy jest obojętny...przynajmniej tak zaobserwowałam to dwa dni temu :) Jego budę zajął pogryziony Toficzek, którym się opiekuję. Nie ma jeszcze banerka, więc zajrzyjcie na http://www.dogomania.pl/threads/189403-Gryziony-sznupkowaty-Toffik-z-%C5%81odzi-ile-razy-jeszcze-mu-si%C4%99-uda-To-jeszcze-dzieciak Quote
minia7 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Szczerze mówiąc , to trochę bałam się Moruska jak stał przy budzie przy hospicjum. Ostrożnie nalewałam mu wody do miski i podawałam papu. Tak strasznie szczekał i charczał. Jak się okazało zupełnie niepotrzebnie, to super przytulak i pieszczoch :) A było to tak....czekałam w biurze na parasol przeciwsłoneczny dla psinki i nagle podszedł do mnie , merdając ogonkiem przepiękny foksiu. Mówię, no nie, taki pies w schronisku-do schroniska właściciela trzeba wsadzić!!! Pieszczoszek i przytulasek, buziaczki rozdawał :) Mówię do Anovip1 czy widziała nowego psa? A ona na to "Coś Ty , to przecież Morus" :crazyeye: Cioteczki...Morusek nie do poznania Quote
rita60 Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 minia czyli Morusek znowu wrocił do biura:multi:moze masz jakies nowe foty małego ? Quote
minia7 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Jutro zrobię mu fotki :) Tak Morusek grzeje dupkę w biurze i póki co jest grzeczniutki :) Quote
rita60 Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 minia7 napisał(a):Jutro zrobię mu fotki :) Tak Morusek grzeje dupkę w biurze i póki co jest grzeczniutki :) Dzieki,oby jak najdłuzej:razz: Quote
anovip1 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Zrobimy fotki Moruskowi,wygląda ślicznie .Przydadzą się do ogłoszeń, może w końcu skradnie czyjeś serce . Quote
kameralna Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 minia7 napisał(a):Jutro zrobię mu fotki :) Tak Morusek grzeje dupkę w biurze i póki co jest grzeczniutki :) To dwie dobre wiadomości :) Czekamy na zdjęcia szanownego pana Moruska :) Quote
Recommended Posts