minia7 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Fotki zrobione wczoraj :) po małych problemach technicznych z aparatem. Ale musimy poczekać, aż Anovip1 je wklei :) Morusek jest przesłodki, taka maniutka psitulanka :) To wierny swojemu wybawicielowi piesek...wczoraj gdy Pani kierownik zostawiła go z nami na chwilę na wybiegu ( do sesji zdjęciowej) , musiałyśmy zapiąć go na smycz i odciągnąć od furtki, bo ani myślał zostawać na sesję :) A później sam mnie odprowadził do biura. A na wybiegu zachowywał się wzorowo wobec innych psiaków, na zaczepki nie odpowiadał i sam też nie zaczepiał. Nowy właściciel zyska wspaniałego przyjaciela na całe życie!!!!!! Quote
anovip1 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Mamy problemy z aparatem i niestety tylko takie fotki Moruska możemy zaprezentować. Mam wrażenie że psiak ostatnio zrobił się o wiele łagodniejszy w stosunku do zwierząt,pięknie bawi się z nimi i nie wchodzi w żadne konflikty.Uwielbia obcować z człowiekiem ,. Kochający domek dla malucha byłby bardzo dobrym rozwiązaniem. [FONT=Palatino Linotype]MORUSEK PROSI O DOMEK !!!!![/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]URL=[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]"]www.fotosik.pl][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]www.fotosik.pl][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]www.fotosik.pl][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]www.fotosik.pl][/FONT] Quote
anovip1 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [FONT=Palatino Linotype]KTO POKOCHA MORUSKA ?[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]www.fotosik.pl][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]www.fotosik.pl][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]www.fotosik.pl][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]www.fotosik.pl][/FONT] Quote
Onaa Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Jak weszłam na wątek to myślałam, że się pomyliłam i że to mój wątkowy Skubiś :). One są bardzo podobne, i jeszcze teraz mają takie same letnie fryzurki. Tylko rozmiary inne :). Quote
rita60 Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Cudnie wygladasz malenki,zeby tylko ktos pokochał cie i wział do domku. Quote
rita60 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 No co,nie ma chetnych ? Taki sliczny,kochany piesio....... Quote
rita60 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Biegnij na gore sliczny Morusku........ Quote
rita60 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Dogo07 napisał(a):Czy Morusek nadaje się do dzieci ? Wiesz co nie wiem,ale spytam i dam ci znac. Quote
Onaa Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 A pytam bo dostałam odpowiedź na ogłoszenie gumtree, czy zachowuje czystość i czy lubi dzieci :roll:. Ale w tym ogłoszeniu nie ma nic o wieku Moruska, więc pewnie i tak ktoś nie będzie zainteresowany. Zwłaszcza, że jeśli to dom z dziećmi, to jednak psiak musi być albo z dt, albo sprawdzony na dzieci. Quote
rita60 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Pewnie tak.......ale sprobowac mozna...... Quote
rita60 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Morus kocha ludzi,wprost przykleja sie do człowieka,mysle,ze nie byłoby problemu z dziecmi....... Quote
minia7 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Też tak myślę. Ten pies jest super, dzisiaj prowadziłam go na spacerek, na wybieg. Bez problemu daje się zapiąć na smycz, pięknie idzie na smyczy, przy nodze. Jak zacznie się go głaskać, pieszczotom nie ma końca :) Quote
rita60 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Gdzie domek dla pieszczoszka ?????????????? Quote
rita60 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Nikt do ciebie nie zaglada piesku...... Quote
minia7 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Ciotka wygłaskała dzisiaj Moruska :) przyszedł przytulak i wcisnął się boczkiem po nogi, wpychał mordeczkę do głaskania :) kochany miziak z tego Moruska Quote
rita60 Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 minia7 napisał(a):Ciotka wygłaskała dzisiaj Moruska :) przyszedł przytulak i wcisnął się boczkiem po nogi, wpychał mordeczkę do głaskania :) kochany miziak z tego Moruska Taki przytulasny piesek i nikt go nie chce,nie rozumiem:shake: Quote
rita60 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Dogo07 napisał(a):Biedny mały. Oj biedny:shake:jak długo jeszcze bedzie czekał:roll: Quote
rita60 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 rita60 napisał(a):Oj biedny:shake:jak długo jeszcze bedzie czekał:roll: Ale nie poddajemy sie...ogon do gory i do przodu Morusku... Quote
Recommended Posts