Jump to content
Dogomania

Morus- Tak pragne sie do ciebie przytulic...Łodz. Ma domek !!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Fotki zrobione wczoraj :) po małych problemach technicznych z aparatem. Ale musimy poczekać, aż Anovip1 je wklei :) Morusek jest przesłodki, taka maniutka psitulanka :) To wierny swojemu wybawicielowi piesek...wczoraj gdy Pani kierownik zostawiła go z nami na chwilę na wybiegu ( do sesji zdjęciowej) , musiałyśmy zapiąć go na smycz i odciągnąć od furtki, bo ani myślał zostawać na sesję :) A później sam mnie odprowadził do biura. A na wybiegu zachowywał się wzorowo wobec innych psiaków, na zaczepki nie odpowiadał i sam też nie zaczepiał. Nowy właściciel zyska wspaniałego przyjaciela na całe życie!!!!!!

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy problemy z aparatem i niestety tylko takie fotki Moruska możemy zaprezentować.
Mam wrażenie że psiak ostatnio zrobił się o wiele łagodniejszy w stosunku do zwierząt,pięknie bawi się z nimi i nie wchodzi w żadne konflikty.Uwielbia obcować z człowiekiem ,.
Kochający domek dla malucha byłby bardzo dobrym rozwiązaniem.

[FONT=Palatino Linotype]MORUSEK PROSI O DOMEK !!!!![/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]URL=[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]"]www.fotosik.pl][/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]www.fotosik.pl][/FONT]

Posted

Jak weszłam na wątek to myślałam, że się pomyliłam i że to mój wątkowy Skubiś :).
One są bardzo podobne, i jeszcze teraz mają takie same letnie fryzurki.
Tylko rozmiary inne :).

Posted

A pytam bo dostałam odpowiedź na ogłoszenie gumtree, czy zachowuje czystość i czy lubi dzieci :roll:.
Ale w tym ogłoszeniu nie ma nic o wieku Moruska, więc pewnie i tak ktoś nie będzie zainteresowany.
Zwłaszcza, że jeśli to dom z dziećmi, to jednak psiak musi być albo z dt, albo sprawdzony na dzieci.

Posted

Też tak myślę. Ten pies jest super, dzisiaj prowadziłam go na spacerek, na wybieg. Bez problemu daje się zapiąć na smycz, pięknie idzie na smyczy, przy nodze. Jak zacznie się go głaskać, pieszczotom nie ma końca :)

Posted

Ciotka wygłaskała dzisiaj Moruska :) przyszedł przytulak i wcisnął się boczkiem po nogi, wpychał mordeczkę do głaskania :) kochany miziak z tego Moruska

Posted

minia7 napisał(a):
Ciotka wygłaskała dzisiaj Moruska :) przyszedł przytulak i wcisnął się boczkiem po nogi, wpychał mordeczkę do głaskania :) kochany miziak z tego Moruska

Taki przytulasny piesek i nikt go nie chce,nie rozumiem:shake: