Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gabi!, za chwilkę wychodzę ze swoją suńką na spacer, i tak strasznie bym chciała ,zeby ktoś też z Tobą wieczorami wychodził i tak Cię kochał, jak ja swoją Kluseczke ślepą i głuchą.

Posted

Julia :buzi:
Właśnie chciałam ja zaproponować, ją i Księcia koniecznie.
Podaj proszę na łódzkim wątku dokładniejsze informacje o imprezie, kiedy, gdzie. Kiedy będą psy szykowane itd.
Bardzo chciałabym pomóc, ale nie wiem czy będę miała z kim zostawic dzieci...

Posted

księcia próbowałam wyciągnąć, ale on jest na boksach z dużymi psami i dlatego dupa blada (tzn jakby naprawdę chcieli to by można cos wykombinować, ale... co ja będę mówić)
suczka jest w "hoteliku", więc myślę, że będzie można ją bez problemu wyciągnąć

Posted

ta impreza ma chyba przede wszystkim na celu przekonanie okolicznych mieszkańców do schroniska i do pomagania psiaków
niestety ludzie z okolicy schroniska strasznie bluźnią na schron - że hałas jest, że psy im szczekają, że śmierdzi...:shake:
no i to też chodzi po prostu o zaszczepianie u ludzi zrozumienia problemu, nie tylko o oddanie do adopcji psów i pochwalenie się nimi

Posted

Rozumiem. Jak sie komuś z okolicy schroniska nie podoba towarzystwo to ja się chętnie z nimi zamienię...:niedowia:...chociaż z drugiej strony ich rozumiem, niektórzy mieszkaja prawie przez płot...

Oby impreza się powiodła...

Posted

cóż - generalnie jak schronisko było budowane, dookoła niego było przepisowe 250m pasa zieleni, a to, że ludzie się naookoło podobudowywali, to ich sprawa, wiedzieli w jakim miejscu się budują, niech nie narzekają :angryy:

Posted

Pod schroniskiem w Toruniu jest pub i ludzie tam spokojnie pija piwo, jak gdyby nigdy nic słuchając ujadania psiego. Nie wiem, jak to znoszą wogóle...
I jak z Gabi, uda sie ja wyciągnąć z tego hoteliku?
No przeciez to oaza spokoju, musi się komuś spodobać...

Posted

Zły los, który zależy w dodatku od ludzi a nie od niej samej, bo gdyby tak było, juz by sobie przykleiła swoją mordkę do odpwiedniej osoby i patrzyła tymi swoimi łagodnymi, ciepłymi ślepiami, które dziś są smutne i zrecygnowane.
Ale mi serce pękło dziś , bo zobaczyłam ,że za Tęczowym Mostem jest psiak z wątku "Przepraszam , że żyję..." Bardzo ponure. :sadCyber:
Gabi , to niemożliwe, żebyś została sama za tymi kratami , niemozliwe...:sad:
NIEMOŻLIWE!!!!!!

Posted

Ile nowych nieszczęść się ostatnio pojawiło tutaj...:bigcry:
Gabi, boje się, że wszyscy cię będę pomijali.
Słodka, dobra Gabi...:candle: