clockwork Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 znowu fotki i znowu zamilkne.... zamknełam sie w sobie... ja takich nie mam ...:placz: fotograf ze mnie jak z koziej dupy trąbka :placz: ale za to mam inne zalety.... HA! zwiesiłam sie ... jak dojde do siebie to wróce :loveu: Quote
e.v.a Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/160703.jpg :grin: jaka minka:evil_lol::loveu: witanko:multi: Quote
Paula Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='malawaszka']sie mi tu nie nabijać :mad::eviltong: hahaha też tak na Lunę się wkurzam czasem - a najbardziej jak na wieczornym spacerze najważniejsze jest darcie mordy na wszystkich przechodzących bo przecież jest noc i trzeba stróżować i nie ma czasu się załatwić :angryy::angryy::angryy: Nikt się nie nabija :eviltong: Ty umiesz wyczytać coś z tych wyników, dla mnie to tak, jakby ktoś napisał po chińsku ;) [quote name='clockwork']fotograf ze mnie jak z koziej dupy trąbka :placz: ale za to mam inne zalety.... HA! zwiesiłam sie ... jak dojde do siebie to wróce :loveu: To taki, jak i ze mnie ;) Ty masz przynajmniej inne zalety :evil_lol: :D Wracaj :razz: [quote name='evaxon']http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/160703.jpg :grin: jaka minka:evil_lol::loveu: witanko:multi: Jęzorek w rulonik ;) :loveu: Cześć córcia :multi: Quote
Paula Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 madzia i medor napisał(a):Byłam i zajebiste fotki widziołom :p:p Dzięki :loveu: Cześć Madzia :multi: Quote
e.v.a Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 paula_z napisał(a):Dzięki :loveu: Cześć Madzia :multi: a co ty sie mama tak cieszysz na jej widok?:razz: Quote
Alicja Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork']znowu fotki i znowu zamilkne.... zamknełam sie w sobie... ja takich nie mam ...:placz: fotograf ze mnie jak z koziej dupy trąbka :placz: ale za to mam inne zalety.... HA! zwiesiłam sie ... jak dojde do siebie to wróce :loveu: no jasne że masz zalety nie ślimtaj :calus:....bo mnie chusteczek zabraknie dla Cię ...przylazłam jak z monitorka zaczęło cieknąć:cool1: Cze Paula:multi::multi::multi: cześć reszta rodzinki ....roztapiajaca się w ten upalny wieczór...............padam i już ....;) Quote
Paula Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Cze Paula:multi::multi::multi: cześć reszta rodzinki ....roztapiajaca się w ten upalny wieczór...............padam i już ....;) Cześć Alu :multi: Reszta rodzinki pozdrawia :buzi: Bosh, ja już tyle razy padłam z gorąca, że wymiękam ;) [quote name='evaxon']a co ty sie mama tak cieszysz na jej widok?:razz: Bo ją lubiam :eviltong: Quote
e.v.a Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 paula_z napisał(a): Bo ją lubiam :eviltong: :obrazic: :placz: Quote
e.v.a Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a ja chyba będę spała w wannnie..... ja ide na balkon:cool3: Quote
Paula Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='evaxon']:obrazic: :placz: Czego fochasz znowu? :eviltong: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a ja chyba będę spała w wannnie..... A ja chyba na korytarzu na klatce :roll: tam jest fajnie chłodno :cool1: [quote name='evaxon']ja ide na balkon:cool3: :shake: Komary ;) Kilka zaległych fotek z piątku :lol: Quote
e.v.a Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 paula_z napisał(a):Czego fochasz znowu? :eviltong: :evil_lol: :shake: Komary ;) bo tak i juz:eviltong::evil_lol: blee komary nie komary u nmnie w pokoju jest tak goraco ze nie da sie wytrzymac:shake: Quote
Paula Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 evaxon napisał(a):blee komary nie komary u nmnie w pokoju jest tak goraco ze nie da sie wytrzymac:shake: U mnie też :placz: Teraz są 24 stopnie :mdleje: Idę z psem, ochłodzić się ;) do jutra :hand: Quote
bonita Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Hej :) wstawć juz prawie ranek śpiochy:evil_lol: Quote
clockwork Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='paula_z'] To taki, jak i ze mnie ;) Ty masz przynajmniej inne zalety :evil_lol: HA!!! i wciąż od wszystkich słysze że mam jedna jedyną wadę (brak zalet) :roll: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a ja chyba będę spała w wannnie..... [quote name='evaxon']ja ide na balkon:cool3: a ja sie tak pięknie kołderką po czubek noska aaaaa w końcu mi ciepełko :loveu::loveu::loveu: [quote name='paula_z']U mnie też :placz: Teraz są 24 stopnie :mdleje: Idę z psem, ochłodzić się do jutra czy już wróciłaś czy jeszcze sie chłodzsz z psem :cool1: helloł... dziołchy!!!! :hand: Quote
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 :multi::multi::multi:dobereczek Rodzinko foteczki widziałam .... w przeciwieństwie do Magdy która śpi przykryta po czubek nosa kołderka ...ja spałam na kołdrze i jeszcze było mi ciepło ....32 stopnie w pokoju...:razz: Quote
clockwork Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:dobereczek Rodzinko foteczki widziałam .... w przeciwieństwie do Magdy która śpi przykryta po czubek nosa kołderka ...ja spałam na kołdrze i jeszcze było mi ciepło ....32 stopnie w pokoju...:razz: ale WAM fajnie.... a ja sobie wzięłam do autka bluze- jak wieczorkiem pojade do Ali i byłoby mi zimno :cool1: no co??? zmarzluch jestem- ni ma słońca wieczorem to już chłodno :placz: Quote
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork']ale WAM fajnie.... a ja sobie wzięłam do autka bluze- jak wieczorkiem pojade do Ali i byłoby mi zimno :cool1: no co??? zmarzluch jestem- ni ma słońca wieczorem to już chłodno :placz: ;)mam dla Ciebie śpiworek abyś nie marzła:loveu: Quote
e.v.a Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork']ale WAM fajnie.... a ja sobie wzięłam do autka bluze- jak wieczorkiem pojade do Ali i byłoby mi zimno :cool1: no co??? zmarzluch jestem- ni ma słońca wieczorem to już chłodno :placz: :mdleje: a u nas dzis chlodniej :razz: witanko mamuska:multi::loveu: Quote
Paula Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork'] HA!!! i wciąż od wszystkich słysze że mam jedna jedyną wadę (brak zalet) :roll: a ja sie tak pięknie kołderką po czubek noska aaaaa w końcu mi ciepełko :loveu::loveu::loveu: czy już wróciłaś czy jeszcze sie chłodzsz z psem :cool1: helloł... dziołchy!!!! :hand: Oni kłamią :eviltong: :-o Niesamowity zmarźluch jesteś :mdleje: :evil_lol: Czepialska baba ;) Helloł Magda :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:dobereczek Rodzinko foteczki widziałam .... w przeciwieństwie do Magdy która śpi przykryta po czubek nosa kołderka ...ja spałam na kołdrze i jeszcze było mi ciepło ....32 stopnie w pokoju...:razz: :multi: Cześć Alu :loveu: Ja śpię przy wiatraku :roll: Bosh, tropiki tam macie :shake: [quote name='evaxon']a u nas dzis chlodniej :razz: witanko mamuska:multi::loveu: U nas też :multi: Witaj córcia :loveu: Quote
Recommended Posts