Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szarotka']Anawa i Ty tez ?? to juz 3 osoba przerabia moja kotka -Szarotke na jabczana szarlotke:-o:-o:cool3::cool3:[/QUOTE]
Zrobiłam to z premedytatcją :evil_lol: Przeczytałam na innym wątku, że zrobili z Ciebie "Szarlotkę" i bardzo mi się to spodobało........... Ja bardzo lubie szarlotkę :eviltong: Szarotka vel Szarlotka :lol:

Posted

[quote name='Cantadorra']Szarotka, to takie slodkie, nie jest ci milo? :)[/QUOTE]
No chyba, że................... z kwaśnych jabłek.......... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Juz nie. Ja mam word document i tam zapisuje, bo juz bym sie dawno zgubila. Wiem, ze jeszcze musze wyslac Larze za allegro na Kamela i Faxa :):) i jeszcze wisze za Pilota i chyba mi zabraknie 3 zl :):)

Posted

Dziękuję!!!! :loveu:

A tu wyróżnione allegro Gaspara

[URL]http://www.allegro.pl/item999783091_gaspar_wierny_zdradzony_owczarek_pies_psy.html[/URL]

Posted

[quote name='Szarotka'] i jeszcze wisze za Pilota i chyba mi zabraknie 3 zl :):)[/QUOTE]
Nic się nie martw..... dopiero odebrałam pieniądze.........dołożę Ci te 3 zł ;)

Posted

[quote name='Cantadorra']Siedzę i myśle na kogo jeszcze jestem zdeklarowana i za chiny nie moge sobie przypomniec. Amnezja:oops:
Tez tak czasem macie?[/QUOTE]
ja wszystko w arkusz wrzucam i teraz pamiętam :diabloti::diabloti:

Posted

aaaaaaaa ... miękka jestem ... wpiszcie mnie na stałą ... drobiazg wprawdzie, ale więcej nie mogę, ale 10,oo dam ;)
To naprawdę śliczny psiur ...

Posted

[quote name='anawa']Nic się nie martw..... dopiero odebrałam pieniądze.........dołożę Ci te 3 zł ;)[/QUOTE]

Musze sie jednak wziac ostro do pracy, bo jak juz mi brakuje 3 zl. to chyba ................nie ma innego wyjscia :):)

Posted

[quote name='Wunia']aaaaaaaa ... miękka jestem ... wpiszcie mnie na stałą ... drobiazg wprawdzie, ale więcej nie mogę, ale 10,oo dam ;)
To naprawdę śliczny psiur ...[/QUOTE]

Dziękujemy! Zeszliśmy poniżej 300. Może się uda?!!!

[B]DEKLARCJE STAŁE[/B] potrzeba [B]350[/B] (na hotelik w Przebieczanach) :loveu:

10 - Halbina
10 - Bjuta
20 - Cantradorra
20 - Ingrid44
10 - Wunia
20 - pani Agnieszka (od Pokera)

jest [B]9[/B][B]0[/B] brakuje [B]260[/B]

Posted

Bjuta mnie tu ściągnęła, miałam już się nigdzie nie deklarować , ale jak tu odmówić pomocy takiemu przystojniakowi? :roll: Deklaruję na stałe 20 zł miesięcznie w imieniu pani Agnieszki, która z rodziną adoptowała naszą tymczasowiczkę , naszą wielką miłość DUNIĘ.

Posted

Na razie taki banerek, jutro pobawię się nad innym, bardziej ciekawszym :)

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/183624-GASPAR-pies-pod-igA-AE-pomA-A-cie-nam"][IMG]http://i41.tinypic.com/oh5j09.jpg[/IMG][/URL]