Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Jak na swoj wiek Saszka dzielnie znosi starosc, ale widac juz uplywajacy czas. Mam wrazenie, ogladając zdjecia, że jest przygaszona.
Kasia zawsze ją chwali, że jest madra i posluszna.
Niech ma kawalek swojego domku na ostatnie lata :([/QUOTE]

i piekna i troszke przytyta:)
ale z Lisiem biega
to mistrzostwo swiata:)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='giselle4']i piekna i [B]troszke przytyta[/B]:)
ale z Lisiem biega
to mistrzostwo swiata:)[/QUOTE]
Cioteczko, dyplomatycznie ujęte, hehehe
Nasza Saszenka wyglada jak kulka, cale szczescie, że Kasia nie mieszka w bloku i Saszka nie musi chodzic po schodach, bo nie wiem czyby podolala :)

Posted

[quote name='inga.mm']Tak przyglądam się Saszce i wcale sie nie znacie.
Saszka ma po prostu dużo sierści i sylwetkę kobiety w 3-ciej młodości.
Fajniusia jest.[/QUOTE]
Masz racje!
Juz sie poprawiam :)
Saszenko, miziam za uszkiem i pozdrawiam poświatecznie wszystkie cioteczki!

Posted

Cioteczki, Saszka dostała pieniązki od Pani Jadwigi i Pana Bartosza :)
Dziekujemy serdecznie!!!

Ach, tak sobie myśle - co w tej chwili nasza Dama porabia!
Ona jest taka fajna, że raz ją poznając - tęsknotę czuję się juz na zawsze :)

Posted (edited)

[quote name='wikarek']posłalam 60 zł dla ślicznotki (stała do czerwca)[/QUOTE]
Już doszly :) Zapisuje!

[SIZE=5]Na koncie Saszki zostało 16zł - mamy miesiąc aby uzbierac na kolejna opłate :(
Prosze Cioteczki o bazarki lub drobne wpłaty abysmy mogli nadal utrzymywać Saszke u Kikou :([/SIZE]

Edited by fiorsteinbock
Posted

zapraszam Saszkowe cioteczki na bazarek :)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/221097-kolorowe-kubeczki-(i-nie-tylko)-dla-naszej-Saszeczki-)-do-23.01.-(edycja-II[/URL])

nie możemy pozwolić, żeby Saszce zaprakło pieniędzy na hotelik!!!

Posted

...ostatnio ciąle padało u nas cały grudzień i w sumie kawał stycznia aż do wczoraj.... dla psiej opiekunki to po prostu koszmar.... wycieranie na okrągło, a i tak trzeba po domu chodzic w kaloszach...bo tyle błota...

...ale nie dla Saszki
....ona kocha pluche i deszcz, potrafi położy sie na środku podwórka w najwiekszym błocie....
ale tam położyc....
ona uwielbia nawet wytarzac sie na pleckach w najwiekszej kaluży.... i wtedy biegnie zadowolona i chce sie kiziac....
nie wiem czy to widzicie oczami wyobraźni jak Saszunia wielkości komody biegnie cała w błocie i tuli sie do czlowieka...
ale tak najbardziej to Saszunia lubi puszysty śnieżek...tylko w tym roku jeszcze nie było u nas prawdziwego śniegu...

Posted

wprawdzie nie dokładam pieniędzy do hoteli czy płatnych dt, ale dorzucę coś z mojego bazarku na inne potrzeby Saszki.
Nie będzie tego wiele, bo sama jestem zadłużona po szyję lub więcej, ale choć parę grosików.

Posted

Inga, no przestań! jesteś bezpłatnym tymczasem dla 10 stworzeń, masz kilka tysięcy długów i jeszcze chcesz Saszeńce dokładać??
kobieto! w innym wypadku bym Ci dziękowała, ale w tym muszę zaprotestować :shake:
i niech mnie inne ciotki nawet zlinczują, to ja - znając Twoją sytuację - się na to po prostu nie zgadzam!

jestem pewna, że jakoś damy radę utrzymać Saszkę w hoteliku :)