giselle4 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Jak na swoj wiek Saszka dzielnie znosi starosc, ale widac juz uplywajacy czas. Mam wrazenie, ogladając zdjecia, że jest przygaszona. Kasia zawsze ją chwali, że jest madra i posluszna. Niech ma kawalek swojego domku na ostatnie lata :([/QUOTE] i piekna i troszke przytyta:) ale z Lisiem biega to mistrzostwo swiata:) Quote
fiorsteinbock Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 [quote name='giselle4']i piekna i [B]troszke przytyta[/B]:) ale z Lisiem biega to mistrzostwo swiata:)[/QUOTE] Cioteczko, dyplomatycznie ujęte, hehehe Nasza Saszenka wyglada jak kulka, cale szczescie, że Kasia nie mieszka w bloku i Saszka nie musi chodzic po schodach, bo nie wiem czyby podolala :) Quote
inga.mm Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Tak przyglądam się Saszce i wcale sie nie znacie. Saszka ma po prostu dużo sierści i sylwetkę kobiety w 3-ciej młodości. Fajniusia jest. Quote
bela51 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 [B] [/B] [INDENT] [IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSsK3yNGqiYirNImLcYtPGQfOgwnYABz0qXiJGLzyijrXQKp0fg[/IMG] WESOŁYCH ŚWIAT ! [/INDENT] Quote
fiorsteinbock Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 [quote name='inga.mm']Tak przyglądam się Saszce i wcale sie nie znacie. Saszka ma po prostu dużo sierści i sylwetkę kobiety w 3-ciej młodości. Fajniusia jest.[/QUOTE] Masz racje! Juz sie poprawiam :) Saszenko, miziam za uszkiem i pozdrawiam poświatecznie wszystkie cioteczki! Quote
Kocurek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ciekawe co tam krolewna nadawala w wigilie?...:) Quote
fiorsteinbock Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Pewnie na nas, że sie smialysmy z jej futra :) Quote
unixena Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Poswiateczne pozdrowionka dla szanownych cioteczek i cmokasy dla pieknej puchatej Saszenki .[IMG]http://www.sirmi.ic.cz/andel/19.gif[/IMG] Quote
ewa36 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Saszka jest piękna, dzięki za zdjęcia Ciotki :) Quote
fiorsteinbock Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Cioteczki, Saszka dostała pieniązki od Pani Jadwigi i Pana Bartosza :) Dziekujemy serdecznie!!! Ach, tak sobie myśle - co w tej chwili nasza Dama porabia! Ona jest taka fajna, że raz ją poznając - tęsknotę czuję się juz na zawsze :) Quote
wikarek Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 posłalam 60 zł dla ślicznotki (stała do czerwca) Quote
fiorsteinbock Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='wikarek']posłalam 60 zł dla ślicznotki (stała do czerwca)[/QUOTE] Bardzo serdecznie dziekujemy :) Dzisiaj wyslalam przelew za kolejny miesiac. Saszenko, grzej dupke :) Quote
fiorsteinbock Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 (edited) [quote name='wikarek']posłalam 60 zł dla ślicznotki (stała do czerwca)[/QUOTE] Już doszly :) Zapisuje! [SIZE=5]Na koncie Saszki zostało 16zł - mamy miesiąc aby uzbierac na kolejna opłate :( Prosze Cioteczki o bazarki lub drobne wpłaty abysmy mogli nadal utrzymywać Saszke u Kikou :([/SIZE] Edited January 12, 2012 by fiorsteinbock Quote
brzośka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 16 zł??? nie sądziłam, że jest aż tak źle :( zabieram się za wyszukiwanie fantów na bazarek! Quote
brzośka Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 zapraszam Saszkowe cioteczki na bazarek :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/221097-kolorowe-kubeczki-(i-nie-tylko)-dla-naszej-Saszeczki-)-do-23.01.-(edycja-II[/URL]) nie możemy pozwolić, żeby Saszce zaprakło pieniędzy na hotelik!!! Quote
Cantadorra Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Poproszę o nr konta na pw. Prześlę coś dla słodkiej Saszeńki. Quote
kikou Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 ...ostatnio ciąle padało u nas cały grudzień i w sumie kawał stycznia aż do wczoraj.... dla psiej opiekunki to po prostu koszmar.... wycieranie na okrągło, a i tak trzeba po domu chodzic w kaloszach...bo tyle błota... ...ale nie dla Saszki ....ona kocha pluche i deszcz, potrafi położy sie na środku podwórka w najwiekszym błocie.... ale tam położyc.... ona uwielbia nawet wytarzac sie na pleckach w najwiekszej kaluży.... i wtedy biegnie zadowolona i chce sie kiziac.... nie wiem czy to widzicie oczami wyobraźni jak Saszunia wielkości komody biegnie cała w błocie i tuli sie do czlowieka... ale tak najbardziej to Saszunia lubi puszysty śnieżek...tylko w tym roku jeszcze nie było u nas prawdziwego śniegu... Quote
brzośka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 taaa... oczami wyobraźni widzę tą pędzącą futrzastą ubłoconą istotkę, brrr :evil_lol: nasza Ira też kocha śnieg, chyba wszystkie DONki tak mają :) Quote
inga.mm Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Moja Birma też kocha śnieg. Jest szczęśliwa, przeciąga się, siada, kładzie się, szaleją z Maciejką Quote
inga.mm Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 wprawdzie nie dokładam pieniędzy do hoteli czy płatnych dt, ale dorzucę coś z mojego bazarku na inne potrzeby Saszki. Nie będzie tego wiele, bo sama jestem zadłużona po szyję lub więcej, ale choć parę grosików. Quote
brzośka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Inga, no przestań! jesteś bezpłatnym tymczasem dla 10 stworzeń, masz kilka tysięcy długów i jeszcze chcesz Saszeńce dokładać?? kobieto! w innym wypadku bym Ci dziękowała, ale w tym muszę zaprotestować :shake: i niech mnie inne ciotki nawet zlinczują, to ja - znając Twoją sytuację - się na to po prostu nie zgadzam! jestem pewna, że jakoś damy radę utrzymać Saszkę w hoteliku :) Quote
inga.mm Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 ale, żeby nie Saszka, to nie poznałabym Ciebie!!!! Dorzucę do Saszkowej skarbonki weterynaryjnej. Na pewno się przyda. Quote
Recommended Posts