Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przypominam numer konta i bardzo gorąco prosze o pomoc!!!!!!

Nr konta
MAGDALENA BERUS
94 1090 1968 0000 0001 0511 8521

Dziekujemy serdecznie za kazda zlotowke :loveu:
Każdy grosz jest nam w tej chwili potrzebny!!!!!

Posted

Witam wszystkich.Mamy dziś kłopoty z netem.Grubas nie doz niesienia.Na dworze gdzieś wywąchał jakąs cieczke i w domu jest paranoja,wyje jak porąbaniec i lata od okna do okna jak posrany.....Kupe zrobił nawet normalną i bez zabawek.W sumie to kuleje ciągle no i ma tą kufe czerwoną i palce.Jeszcze mu nie smarowałam tym płynem.

Posted

Magda, czy smarowanko i wcieranko już było ?????????????

Chociaż co się głupio pytam - Magda nie daje znaku życia, to może już jest po wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!

A teraz poważnie

- już tylko pięć dni do operacji -
- pomoc finansowa niestety jest nadal potrzebna !!!!!!!!!!!

Nie wystarczy tego co Magda uzbierała !!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Jeszcze nie smarowałam bo cały dzień latał jak posrany po domu i nie szło go uspokoić.Na noc już nie będe smarowac w razie uczulenia, zrobie to rano.

Bardzo prosimy o pomoc, czasu coraz mniej, kasy troche brakuje nawet więcej niż troche !!!!Dziękujemy wszytskim którzy nam pomogli i pomagają!!!Gorąco prosimy o pomoc!!Każdy grosz naprawde jest dla nas bardzo wazny!!!:loveu:

Posted

Witam ponownie. Gruby marudzi cały dzień ,już go słuchac nie moge i tych maróduw jego.....:mad: I pilnuje okien cały dzień.Dziś przeszedł wszytskich i próbował położyć sie na parapecie.Zaczyna mu się chyba wydawać ,ze dupa to piórko.

Jeśli chodzi o operacje to brakuje nam około 600zł ,powinno wystrczyć na operacje i leki choć dokładnie nie wiemy czy jakieś koszty podczas operacji nie dojdą. O zbieranie na kontrole i jakieś inne wydatki ,które mogą dojśc będziemy się martwić już po operacji teraz to jest najwazniejsze bo czasu coraz mniej.Jeszcze po operacji wyleczenie tych uczuleń,kurde już mam mętlik w głowie od tych chorób i cyferek.Martwie się ,że nie uzbieramy tyle wkońcu to kupa kasy choć w porównaniu z kosztem operacji i tego co do tej pory dzięki wam udało się zrobić to pikuś.Dziękujemy wszystkim za każda pomoc.I finansową i tu na miejscu.

Posted

cyt.) Martwie się ,że nie uzbieramy tyle wkońcu to kupa kasy choć w porównaniu z kosztem operacji i tego co do tej pory dzięki wam udało się zrobić to pikuś.Dziękujemy wszystkim za każda pomoc.I finansową i tu na miejscu.

Pikuś nie pikuś, ale jak nie będzie to zabraknie !!!!!!!!!!!!!

cyt.) to brakuje nam około 600zł ,powinno wystrczyć na operacje i leki choć dokładnie nie wiemy czy jakieś koszty podczas operacji nie dojdą. O zbieranie na kontrole i jakieś inne wydatki ,które mogą dojśc będziemy się martwić już po operacji teraz to jest najwazniejsze bo czasu coraz mniej.

No właśnie - minimum 600 zł.
A do domu to pewnie wracacie na piechotę !!!!!?????
Co to dla Was !!!!!!!!!!! Te marne 400km.!!!!!!!! Pikuś !!!!!!!

Posted

NO narazie to pisze tylko o tym co potrzebne do operacji tz do samej operacji i ewentualnych leków. Musze jeszce jakoś później załatwić tego dermatologa bo jak wróce do domu to najbliższy dermatolog też 200km do wrocławia.Ciężko troche.Jeśli nie wypadną znów nie przewidziane wydatki i będzie się udawało załatwić transport za każdym razem to 600 powinno być na styk.O powrocie do domu to już nawet nie wspominam. Przyjaciel KOni, to ponad 500 km ;-)Szkoda gadać. Najpierw trzeba GRubego pożadnie wyleczyć.Żeby nam nie wyskoczyło już nic w domu dziwnego co by nie można było zdiagnozowac na miejscu i trzeba było jechac znów gdzieś....:shake: Wkurzona jestem troche,ze ta alergia się czepiła bo to nie takie proste w leczeniu.Jak kurde unikac alergenów.Buty mu będe na dwór zakładać i kombinezon.Na dodatek dopiero po badaniach po operacji dowiemy sie co dokładnie uczula. Oprócz tego,co wiemy, ze kontaktowo spaliny i zanieczyszczenia ;-(

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):

A do domu to pewnie wracacie na piechotę !!!!!?????
Co to dla Was !!!!!!!!!!! Te marne 400km.!!!!!!!! Pikuś !!!!!!!

NO co...Jak GRuby będzie zdrowy już to się możemy przejśc,przez polske:diabloti:

SZczerze mówiąc to oszczędzamy, myślałam ,że troche więcej uda mi się zaoszczędzić ze swojej kasy ale jednak życie u was bardzo drogie.Nawet głupie pierdoły.Nie wspominam już nawet o tym naszym ekskluzywnym sklepie na dole......

Posted

DO super marketu to nie da rady raczej, ja sama nie moge bo nie trafie raczej ,a no i GRubego nie zostawie,więc odpada. A ogólnie to kupuje w takim markecie osiedlowym.MI chodziło o to,że u was to ogólnie jest wszystko droższe kilka razy niż u mnie.

Posted

wŁasnie ze spaceru wróciliśmy. JUż ok z tymi kupami wszystko.Gruby zjadł śniadanko przed chwilą już pożadne :evil_lol: Teraz leży i dalej śpiewa, zaczyna się jak wczoraj. Zaraz zabieram sie za smarowanie tej kufy i zobaczymy co to będzie.....

Posted

Witam.Nasmarowałam już GRubego tym płynem.W sumie to taki nijaki, kolor brązowy, szczególnego zapachu nie miał. Wziełam na patyczek i mu po wcierałam, Hektor jak zwykle musiał opór stawiać ale udało się chyba w większosc miejsc posmarować, W sumie to nie zachowywał się jak by go to bolała ale się popluł strasznie.Maścią tez go już posmarowałam, dopiero po maści się czerwone zrobiło i taki dziwne.Teraz leży , dalej jest czerwone ale mam nadzieje ,że zejdzie.Na początku zlizywał ale już przestał.W sumie to oprócz tylko lekkiego ślinotoku to nic innego się nie działo. Najpierw spróbowałam na sobie zresztą ,zeby zobaczyć czy piecze ,ale nic nie było czuc tak jak bym zwykłą wode sobie nakapała.

Posted

Zostało już tylko kilka dni do operacji,wciąż sporo brakuje!!!Pomocy!!!!

Przypominam numer konta i bardzo gorąco prosze o pomoc!!!!!!

Nr konta
MAGDALENA BERUS
94 1090 1968 0000 0001 0511 8521

Dziekujemy serdecznie za kazda zlotowke :loveu:
Każdy grosz jest nam w tej chwili potrzebny!!!!!

Posted

Bardzo, bardzo gorąco prosimy o pomoc. Juz tylko/az 600 zł, a doprowadzimy sprawę najwazniejszych operacji do konca. Pamietacie poczatki? W jakim szoku bylysmy, ze uzbieralo sie 600zł w tydzien na diagnoze.
Wierze w Was i Wasze dobre serduszka :loveu: Damy rade razem :loveu:

Posted

Witam. GRubas znów marudzi. Na dworze goraco, wszedzie pełno ludzi i psów nie można w spokoju na spacer iść....:angryy: Kufa czerwona nadal.Smarowałam mu rano, to środek do jednorazowego posmarowania tz co dłuższy czas więc może jescze nie działa do końca,araz jeszcze maścią posmaruje. Gruby znów troche żadziej kupka:shake: Zobaczymy jak wieczorem zrobi,Bosseee mam nadzieje,że znów rozwolnienia nie będzie.....Łapka nadal obolała i kulejąca....

Posted

Witam ponownie.Mamy mały kłopot,chyba już duży.Gruby ma znów mocne rozwolnienie.Masakra jakaś.Więc niestety szykuje nam się kolejny wydatek, jutro zbieramy kupe i siku i wysyłamy do badania:angryy: :angryy: :angryy: Mamy już tragedie z kasa ,a teraz to już wogule szkoda pisać:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Kurde doła mam już przez to wszystko,:-( Grubemu ciągle coś jest,ciągle wydatki dodatkowe.Paranoja jakaś......Nic się nie układa.Cały tydzień był przesrany.Z GRubym do weta też ciężko się ruszyć przez tą kulawizne ,no i transport raz się uda załatwić raz nie ,ogólnie to jest źle:-( :-(

Posted

Doła już mam dziś przez ten nawał wszytskich chorób. Nie wiem właściwie co mam robić już teraz.Kasy tez dużo brakuje ,a czasu mało, tym rozwolnieniem niestety zając się trzeba bo juz jest niepokojące.Ogólnie to u nas dołująco, jeszcze ta kulawizna już od tylu dni:-( :-( :-(

Posted

Magda nie lam sie to minie!!!!!
ja z psem tez tak mialam jak nie lapy to jadra jak nie jadra to oczy pozniej uszy pozniej zatrucie pokarmowe - spokojnie bedzie dobrze
nie jestes przeciez sama :calus: