kasia_m Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Magdzia ale propolis to srodek naturalny..myslisz, ze i na to Hek moze byc uczulony??? Quote
kasia_m Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='przyjaciel_koni'][I]cyt.) i że zapisuje wszystko na kartkach i jak wyjełam kateczke to on do mnie ,,mleko,chleb........,,hehehehehheehhe[/I] !![/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madziara1983 Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 No właśnie z propolisem to tak bywa,że uczula czasem.Ja wiem po sobie bo mam uczulenie na kupe rzeczy i czasem zdażają mi sie alergie właśnie jakies dziwne i niespodziewane zupełnie. Nawet pisze na butelce ,że może powodowac uczulenie u alergików......Lepiej żeby nie bo jakoś te łapy trzeba chronić. Wycieram mu zawsze jak przyjdziemy ze spaceru ale wycierać musze mu na sucho bo jak mokrym będe wycierać to takie coś jak odparzenie się będzie robic.Tylko jak na dworze mokro to mam tez łapy wycierać dokładnie bo ponoć to się bedzie nasilało od chodzenia po mokrym.Chyba już nie ma zabardzo co wymyslic żeby te łapy chronić:shake: Quote
kasia_m Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='madziara1983']No będziemy się wcierać hehehehe To nie będzie takie proste mu to po wcierać bo on ma w kilku miejscach to zapalenie.Dr.ogólnie to tez oglądał mu fafle od wewnątrzi mówił,że dobrze,że nie są w środku jescze popękane to ten płyn powinien pomóc no i maść.[/quote] magda nagraj to na jakas kamere!!!! plz :multi: Quote
madziara1983 Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='kasia_m']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] hahahah ale śmieszne....I baby siedza i zacieszją na forum a tu pies powaznie chory.......:mad: :mad: :mad: Więcej wam nie napisze......:eviltong: :eviltong: :eviltong: Tak nie zacieszajcie bo Dr.sam ostatnio jak dzwonił zapytać kiedy będe porozmawiać o artroskopii to kazał mi na kartce pozapisywac dokładnie o co chcę zapytać ,żeby szybko posżło i nie zapomniec nic...... Quote
madziara1983 Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='kasia_m']magda nagraj to na jakas kamere!!!! plz :multi:[/quote] Ty Kasia ja Ci mówie nie zacieszaj tak.....Ja to moge nagrać jak Gruby biega za Toba i Cię po kolanku liże:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: To się towarzycho rozweseliło dzisiaj....... Quote
kasia_m Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='madziara1983']hahahah ale śmieszne....I baby siedza i zacieszją na forum a tu pies powaznie chory.......:mad: :mad: :mad: Więcej wam nie napisze......:eviltong: :eviltong: :eviltong: Tak nie zacieszajcie bo Dr.sam ostatnio jak dzwonił zapytać kiedy będe porozmawiać o artroskopii to kazał mi na kartce pozapisywac dokładnie o co chcę zapytać ,żeby szybko posżło i nie zapomniec nic......[/quote] magdzia dla mnie to jedyne chwile kiedy moge sie posmiac takze plz nie gniewaj sie i pozwol :oops: Quote
madziara1983 Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Wiecie co z tym nacieraniem to nie takie śmieszne .Wszyscy wiemy ,że GRuby to świr.A ja się z nim na walczyłam,żeby zęby wyczyścić:mad: A tu w kilka miejsc musze nakapac i powcierać. A płyn to raczej czekolada pachniał ani smakował nie będzie. Jutro walki bedziemy robić:diabloti: Quote
madziara1983 Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='kasia_m']magdzia dla mnie to jedyne chwile kiedy moge sie posmiac takze plz nie gniewaj sie i pozwol :oops:[/quote] Kasia , ja gniewać sie TY już chyba zwarjowałaś...:eviltong: Ja się nie gniewam:evil_lol: Quote
kasia_m Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='madziara1983']Ty Kasia ja Ci mówie nie zacieszaj tak.....Ja to moge nagrać jak Gruby biega za Toba i Cię po kolanku liże:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: .......[/quote] wie chlopak co dobre albo co bardziej pewne ciagnie wariata do wariata :evil_lol: Quote
madziara1983 Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='kasia_m']wie chlopak co dobre albo co bardziej pewne ciagnie wariata do wariata :evil_lol:[/quote] heheheheheeheh :diabloti: :diabloti: :diabloti: Jaki chłopak to jeszce dziecko:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A bo nie mówiłam wam jeszcze ,ze dziś Hekto kończy 17 miesięcy:cool3: :cool3: :cool3: Zaraz mu uparze tort z siemienia lnianego w nagrode.... ;-) Quote
kasia_m Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='madziara1983']heheheheheeheh :diabloti: :diabloti: :diabloti: Jaki chłopak to jeszce dziecko:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A bo nie mówiłam wam jeszcze ,ze dziś Hekto kończy 17 miesięcy:cool3: :cool3: :cool3: Zaraz mu uparze tort z siemienia lnianego w nagrode.... ;-)[/quote] i to ma byc dziecko??? psie dzieci to sa u mnie...2 pies i suka maja po 4 miechy i moj Lu ma od wczoraj 10 m-cy :BIG: Quote
kasia_m Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :cunao: :popcorn: :sabber: dla Hekcia Quote
przyjaciel_koni Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [B]Wszystkiego dobrego Hektorku !!!!!!!!!!!! Zdrowiej szybko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] [I]cyt.) Zaraz mu uparze tort z siemienia lnianego w nagrode.... ;-) [/I]Tylko bez rosołku !!!!!!!!!!!!!!! Quote
madziara1983 Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='kasia_m']i to ma byc dziecko??? psie dzieci to sa u mnie...2 pies i suka maja po 4 miechy i moj Lu ma od wczoraj 10 m-cy :BIG:[/quote] Twoje to nie mowlaki jeszcze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Tyś to z kąd taką gromadke uzbierała:evil_lol: Gruby poszedł się juz połozyć do sypialni. Od kąd kuleje to się uspokoił troche. Quote
madziara1983 Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='przyjaciel_koni'][B]Wszystkiego dobrego Hektorku !!!!!!!!!!!![/B] [B]Zdrowiej szybko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] [I]cyt.) Zaraz mu uparze tort z siemienia lnianego w nagrode.... ;-)[/I] Tylko bez rosołku !!!!!!!!!!!!!!![/quote] A tam bez rosołku,dziś juz mu dałam troche jeść. Chyba nie chcecie w gazecie przeczytać ,że zagłodzony pies morderca zagryzł panią. Quote
kasia_m Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 no Rudzielca mialam :loveu: a 2 maluchy z usa przylecialy - 2 rude duze grube kulasy :evil_lol: Quote
kasia_m Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='madziara1983']A tam bez rosołku,dziś juz mu dałam troche jeść. Chyba nie chcecie w gazecie przeczytać ,że zagłodzony pies morderca zagryzł panią.[/quote] magdzia ****T by na tobie zarobil :evil_lol: Quote
madziara1983 Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='kasia_m']no Rudzielca mialam :loveu: a 2 maluchy z usa przylecialy - 2 rude duze grube kulasy :evil_lol:[/quote] Taaaaaa ,a co to za rasa????I co zostawiasz maluszki???? Ja widze,że Ty juz się za hodowle zabierasz.......hehhe Quote
kasia_m Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='madziara1983']Taaaaaa ,a co to za rasa????I co zostawiasz maluszki???? Ja widze,że Ty juz się za hodowle zabierasz.......hehhe[/quote] no nie wiem...rozne opcje sa rozwazane... to sa 2 m.a. Quote
madziara1983 Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='kasia_m']a co chcesz jednego??:diabloti:[/quote] Ogólnie to bym chciała jeszcze kilka, tylko jakoś nikt mi willi nie chce wybudować i dac z 10 km pola:evil_lol: Wcześniej sie zastanwiałam czy by suczki jakiejś nie wziąść ale niestety GRuby nie zalicza się do tych normalnych psów ,a przy jego chorobach to by się gdzies rozbił w domu o ściane i połamał przy 2 psiaku... Quote
kasia_m Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 ja sama nie wiem co z nimi robic :shake: okolicznosci mocno sie zmienily..mam na nie mnostwo - jak na tak duza rase - chetnych ale jakos nie umiem ich sprzedac :eviltong: Quote
madziara1983 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Ano ze szczeniaczkami to tak jest.Zawsze dylemat.Ja to chyba bym siedziała i płakała nad nimi gdybym musiała je oddać czy sprzedać.Nie nadaje się do takich sytuacji. :shake: :shake: :shake: Quote
madziara1983 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Nie dawno wstaliśmy.BYliśmy na spacerku.Troche się znów na chodziliśmy zanim Gruby sięwykupkał ale chyba jużbędzie ok wszystko. Kupa prawie normalna już była i bez zabawek. Dostał już sniadanie normalne dziś tylko jeszcze dodałam mu tego lnu dojedzenia,zawsze to działa na podrażnienia to nie zaszkodzi na pewno.A jak sięGRuby ucieszył ,że jedzenie dostał,myslałam ,ze razem z miska wciągnie wszystko.I dalej głodny.Teraz leży i coś śpiewa pod nosem.Musze sie zaraz ubierać i do apteki podskoczyć po te leki co nam doktor przepisał wczoraj i będziemy wcierać... Quote
Recommended Posts