Aleksandra_B Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Ja ciągle czekam na jakiś tekścik do allegro.... Quote
anielica Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Tekścik: Sonia przebywa w schronisku w Lublinie. Przez dłuższy czas była tak przestraszona, że odwiedające osoby mogły zobaczyć tylko koniuszek jej noska wystający z budy. Od jakiegoś czasu podchodzi do krat. Może wiosenne słońce ją ośmieliło? Sońka to starsza psina, ma posiwiały pyszczek i sierść. Jest wzrostu średniego (mniej więcej suki owczarka niemieckiego). Na pewno wiele przeżyła - porozciągane sutki świadczą o tym, że rodziła nie raz. Nie jest bardzo chuda, ale wygląda biednie - taka starsza spracowana psina... Trafiła do schroniska po śmierci właściciela. Sonia potrzebuje spokojnego schronienia na stare lata. Ciepłego kąta i kochającego człowieka! Daj suni dom! Kontakt w sprawie suczki: Wolontariuszki: Monika, tel. 501366092, gg. 6177936 e-mail: [email protected] Dorota, tel. 0501-28-11-29, gg. 3283032 Lokalizacja: Lublin/woj. lubelskie Z góry dziękuję za pomoc! Quote
supergoga Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Czy moge tej wspaniałej suczynce pomóc także - może ją na eurocity wstawić, 4łapy, szukamdomu. Wykorzystam dane do allegro? Quote
anielica Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Jasne supergogo! Dzięki piękne :buzi: Quote
anielica Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 supergoga napisał(a)::oops: Nie czekałam, sama wstawiłam dzięki :loveu: jeżeli chodzi o nasze lubelskie psiaki, to bardzo ślicznie dziękują Cioci z Zachodu za pomoc, proszą o ogłaszanie wszędzie, gdzie tylko Ciocia chce! Quote
anielica Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Sonieczka jakoś nie ma szczęścia... Nikt się nią nie interesuje...:-( Quote
Bunia1 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Nie traćmy nadziei jest słodka komuś musi wpaść w oko. Quote
Bunia1 Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Pamiętamy ale tak niewiele możemy zrobić:placz: Quote
Recommended Posts