agaga21 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 http://lh5.ggpht.com/_1pBGizGCSbk/S8XV38BgbZI/AAAAAAAADtk/hLZVBbJRNf4/DSC_0045.JPG zakochałam się:placz::placz: jest taka cudna! Quote
Enigma79 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Super zdjęcia Marta !!!!! Warto dadać, że sunia reaguje na komendy !!! Poprawcie mnie jeśli z nadmiaru wrażeń pomyliłam psiaki ale to ona (oprócz Halo), robiła SIAD i podawała łapkę, prawda ? Cudowny psiak a jak dokazywał z Marty mężęm ;) Quote
pinkmoon Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 biedactwo...... :placz: :( nie ma dla niej szans na jakiś dt, żeby podleczyć dziewczynkę? Fluk był w największej medycznej potrzebie a zaraz po nim chyba ona... jemu się udało może by pozbierać deklaracje, jeśli ona jest taka całuśna to nie musi być super hotelik ze szkoleniem jak Bogatynia, jest na dogo dużo "domowych" płatnych DT, może coś takiego? jak myślicie? Quote
agaga21 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 jesli ona ma nużyce, to potrzebne kapiele, więc najlepszy byłby dt. tylko skąd taki wziąć? dziewczyny, jak ona na psy, suki reaguje? Quote
ageralion Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 agaga21 napisał(a):jesli ona ma nużyce, to potrzebne kapiele, więc najlepszy byłby dt. tylko skąd taki wziąć? dziewczyny, jak ona na psy, suki reaguje? Ja tylko pamietam, ze dom musi byc bez kotow... Jelsi bedzie trzeba, to pojedziemy i sprawdzimy ja na suczki... Dziewczyna jest ulozona, calusna, piekna stafikowata i w boksie zalamana... Na zewnatrz byla przeszczesliwa... Quote
magdola Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Ona jest cuuuuuuuuuuuuudowna, moja miłość......jutro zapytam znajomej co miala astke kkedys... ale teraz ma malenkie dziecko a tz za granica......moglaby nie dac rady...... Quote
magdola Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 ageralion napisał(a): Jelsi bedzie trzeba, to pojedziemy i sprawdzimy ja na suczki... . Ja moge pojechac z Lzą.....najwyzej zostanie zjedzona i miejsce sie zwolni:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ageralion Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 magdola napisał(a):Ona jest cuuuuuuuuuuuuudowna, moja miłość......jutro zapytam znajomej co miala astke kkedys... ale teraz ma malenkie dziecko a tz za granica......moglaby nie dac rady...... Ja tez mam malenkie dziecko i daje rade :) Sunia bardzo ladnie chodzi na smyczy, nie powinno byc problemow ze spacerami z psem i wozkiem :p Jedynie moze byc problem z porannym siuku... Quote
magdola Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 zapytam .... tylko trza by bylo pomoc, bo dziewczyna jest chwilowo w b.trudnej sytuacji finansowej.... skonczyl jej sie zasilek, a tz pracuje od 4 dni....najpierw zobacze co powie.... Quote
ageralion Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 magdola napisał(a):zapytam .... tylko trza by bylo pomoc, bo dziewczyna jest chwilowo w b.trudnej sytuacji finansowej.... skonczyl jej sie zasilek, a tz pracuje od 4 dni....najpierw zobacze co powie.... Jasne, ze pomozemy... karma i wet bedzie jak cos... Quote
ania z poznania Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 POMOŻEMY! Tylko nie pozwólmy jej uśpić! Quote
agnieszka32 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Ta suczka skradła mi serce - przepiękna z niej pit bullka :loveu::loveu::loveu: Bałyśmy się ją wyciągać z boksu, bo wyglądała na totalnie załamaną - w boksie tylko leży na swoim posłanku i nawet do krat wyjść nie chciała :-( Ale po wyjściu z bosku... - to nie ten sam pies :multi: Radosna, energiczna, umie się pięknie bawić, rozdaje buziaki. Zna podstawowe komendy - potrafiła natychmiast skupić się na człowieku, pięknie zrobiła siad oraz dała jedną i drugą łapkę :loveu: Nawet córeczka Magdoli nie miała żadnych problemów z wydaniem niuni komendy, a ta wspaniale zareagowała. Tylko koniecznie dom bez kotów - Lady kocha koteczki, ale w sosie własnym :evil_lol::diabloti: Nie sądzę, aby miała nużycę - objawy nużycy są zupełnie inne. Jej nie wypada sierść, nie ma jej przerzedzonej, nie ma łysych kół wokół oczy. Z tego co widziałam, ma podrażnione oczka - może to być np. alergia, albo entropium. W sobotę podjadę i zapytam, czy miała już robione badania. Jest wspaniała, idealna sunia :loveu: Quote
Alicja Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Aga , może zadzwońcie , powiedzcie ze jest dom ...bo jak i ją potraktują nie daj boshe jak tą malutką :( Quote
magdola Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Alicja napisał(a):Aga , może zadzwońcie , powiedzcie ze jest dom ...bo jak i ją potraktują nie daj boshe jak tą malutką :( ja bym sie bardziej bala o norwega, malą chudą (?).... Quote
bebcik Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 A może ktos powinien koczowac tam ciagle by nie mordowali takich psów? Ja ciągle nie mogę pojąć dlaczego zamordowali dziecko... Co to za schronisko? to jest taka legalna mordownia :( Quote
magdola Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 bebcik napisał(a):A może ktos powinien koczowac tam ciagle by nie mordowali takich psów? Ja ciągle nie mogę pojąć dlaczego zamordowali dziecko... Co to za schronisko? to jest taka legalna mordownia :( ooooooo nie!!!!!! Lady jest netykalna!!! Reszta tez!!! Quote
magdola Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 agnieszka32 napisał(a): W sobotę podjadę i zapytam, czy miała już robione badania. Ja w sobote chce wyciagnac TZ-ta do schronu:) Quote
ageralion Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 magdola napisał(a):Ja w sobote chce wyciagnac TZ-ta do schronu:) Baaardzo dobry pomysl. Przyda nam sie silny facet, zeby posprawdzac reakcje psiakow na siebie... ja swojego tez sprobuje namowic :cool3: Quote
Enigma79 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Dostałam od Fergilki w PW super wiadomość !!!!! "(..)mam namiary na tymczas pod Policami (ten do którego miał iść wstępnie Mietek) koszty to 15/17zł za dobę z jedzonkiem, Państwo mieli amstafa na tymczasie kiedyś, chętnie oferują DT. " To kogo tam lokujemy ?????????? Lady CZY Norwega czy jeszcze jakiegoś innego biedaka ? Quote
ageralion Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Enigma79 napisał(a):Dostałam od Fergilki w PW super wiadomość !!!!! "(..)mam namiary na tymczas pod Policami (ten do którego miał iść wstępnie Mietek) koszty to 15/17zł za dobę z jedzonkiem, Państwo mieli amstafa na tymczasie kiedyś, chętnie oferują DT. " To kogo tam lokujemy ?????????? Lady CZY Norwega czy jeszcze jakiegoś innego biedaka ? Napisz to prosze na watku zbiorczym naszych TTB Quote
ageralion Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Zapraszam na bazarek dla Enigmy http://www.dogomania.pl/threads/183741-Odbiornik-telewizji-cyfrowej-podlaczany-do-kompa-przez-USB-%E2%80%93-Mega-Sky-580-(do-30.04)?p=14492824#post14492824 Quote
Recommended Posts