Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super zdjęcia Marta !!!!! Warto dadać, że sunia reaguje na komendy !!! Poprawcie mnie jeśli z nadmiaru wrażeń pomyliłam psiaki ale to ona (oprócz Halo), robiła SIAD i podawała łapkę, prawda ? Cudowny psiak a jak dokazywał z Marty mężęm ;)

Posted

biedactwo...... :placz: :(

nie ma dla niej szans na jakiś dt, żeby podleczyć dziewczynkę?
Fluk był w największej medycznej potrzebie a zaraz po nim chyba ona... jemu się udało

może by pozbierać deklaracje, jeśli ona jest taka całuśna to nie musi być super hotelik ze szkoleniem jak Bogatynia, jest na dogo dużo "domowych" płatnych DT, może coś takiego? jak myślicie?

Posted

agaga21 napisał(a):
jesli ona ma nużyce, to potrzebne kapiele, więc najlepszy byłby dt.
tylko skąd taki wziąć?
dziewczyny, jak ona na psy, suki reaguje?

Ja tylko pamietam, ze dom musi byc bez kotow... Jelsi bedzie trzeba, to pojedziemy i sprawdzimy ja na suczki... Dziewczyna jest ulozona, calusna, piekna stafikowata i w boksie zalamana... Na zewnatrz byla przeszczesliwa...

Posted

Ona jest cuuuuuuuuuuuuudowna, moja miłość......jutro zapytam znajomej co miala astke kkedys... ale teraz ma malenkie dziecko a tz za granica......moglaby nie dac rady......

Posted

ageralion napisał(a):
Jelsi bedzie trzeba, to pojedziemy i sprawdzimy ja na suczki... .

Ja moge pojechac z Lzą.....najwyzej zostanie zjedzona i miejsce sie zwolni:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

magdola napisał(a):
Ona jest cuuuuuuuuuuuuudowna, moja miłość......jutro zapytam znajomej co miala astke kkedys... ale teraz ma malenkie dziecko a tz za granica......moglaby nie dac rady......

Ja tez mam malenkie dziecko i daje rade :) Sunia bardzo ladnie chodzi na smyczy, nie powinno byc problemow ze spacerami z psem i wozkiem :p Jedynie moze byc problem z porannym siuku...

Posted

zapytam .... tylko trza by bylo pomoc, bo dziewczyna jest chwilowo w b.trudnej sytuacji finansowej.... skonczyl jej sie zasilek, a tz pracuje od 4 dni....najpierw zobacze co powie....

Posted

magdola napisał(a):
zapytam .... tylko trza by bylo pomoc, bo dziewczyna jest chwilowo w b.trudnej sytuacji finansowej.... skonczyl jej sie zasilek, a tz pracuje od 4 dni....najpierw zobacze co powie....

Jasne, ze pomozemy... karma i wet bedzie jak cos...

Posted

Ta suczka skradła mi serce - przepiękna z niej pit bullka :loveu::loveu::loveu:

Bałyśmy się ją wyciągać z boksu, bo wyglądała na totalnie załamaną - w boksie tylko leży na swoim posłanku i nawet do krat wyjść nie chciała :-(

Ale po wyjściu z bosku... - to nie ten sam pies :multi:
Radosna, energiczna, umie się pięknie bawić, rozdaje buziaki.
Zna podstawowe komendy - potrafiła natychmiast skupić się na człowieku, pięknie zrobiła siad oraz dała jedną i drugą łapkę :loveu:
Nawet córeczka Magdoli nie miała żadnych problemów z wydaniem niuni komendy, a ta wspaniale zareagowała.

Tylko koniecznie dom bez kotów - Lady kocha koteczki, ale w sosie własnym :evil_lol::diabloti:

Nie sądzę, aby miała nużycę - objawy nużycy są zupełnie inne. Jej nie wypada sierść, nie ma jej przerzedzonej, nie ma łysych kół wokół oczy. Z tego co widziałam, ma podrażnione oczka - może to być np. alergia, albo entropium.

W sobotę podjadę i zapytam, czy miała już robione badania.

Jest wspaniała, idealna sunia :loveu:

Posted

Alicja napisał(a):
Aga , może zadzwońcie , powiedzcie ze jest dom ...bo jak i ją potraktują nie daj boshe jak tą malutką :(

ja bym sie bardziej bala o norwega, malą chudą (?)....

Posted

A może ktos powinien koczowac tam ciagle by nie mordowali takich psów? Ja ciągle nie mogę pojąć dlaczego zamordowali dziecko... Co to za schronisko? to jest taka legalna mordownia :(

Posted

bebcik napisał(a):
A może ktos powinien koczowac tam ciagle by nie mordowali takich psów? Ja ciągle nie mogę pojąć dlaczego zamordowali dziecko... Co to za schronisko? to jest taka legalna mordownia :(

ooooooo nie!!!!!! Lady jest netykalna!!! Reszta tez!!!

Posted

magdola napisał(a):
Ja w sobote chce wyciagnac TZ-ta do schronu:)

Baaardzo dobry pomysl. Przyda nam sie silny facet, zeby posprawdzac reakcje psiakow na siebie... ja swojego tez sprobuje namowic :cool3:

Posted

Dostałam od Fergilki w PW super wiadomość !!!!!

"(..)mam namiary na tymczas pod Policami (ten do którego miał iść wstępnie Mietek) koszty to 15/17zł za dobę z jedzonkiem, Państwo mieli amstafa na tymczasie kiedyś, chętnie oferują DT. "

To kogo tam lokujemy ?????????? Lady CZY Norwega czy jeszcze jakiegoś innego biedaka ?

Posted

Enigma79 napisał(a):
Dostałam od Fergilki w PW super wiadomość !!!!!

"(..)mam namiary na tymczas pod Policami (ten do którego miał iść wstępnie Mietek) koszty to 15/17zł za dobę z jedzonkiem, Państwo mieli amstafa na tymczasie kiedyś, chętnie oferują DT. "

To kogo tam lokujemy ?????????? Lady CZY Norwega czy jeszcze jakiegoś innego biedaka ?

Napisz to prosze na watku zbiorczym naszych TTB