kamilqax95x Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 ja poznaje po tym (na tych zdjęciach bo w realu nie mam problemu) ze Modelka jest w boksie z kratą A Mercy nie :D Quote
Rybka_39 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 kamilqax95x napisał(a):ja poznaje po tym (na tych zdjęciach bo w realu nie mam problemu) ze Modelka jest w boksie z kratą A Mercy nie :D A ja się głowię:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
agnieszka32 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 No właśnie, wczoraj się zastanawiałam, dlaczego nie mam ani jednej fotki Modelki :evil_lol: Quote
amensalizm Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Dlaczego ma "metkę" agresywna. Schron Szczecin jest jednym z "czarnych" schronów? Quote
kamilqax95x Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='DAGA1505']modeleczko do góry! To Mercy Modelka jest tu http://www.dogomania.pl/threads/183467-Modelka-nieA-miaA-a-suczka-ASTA-pomA-A-jej-staAE-siAE-odwaA-nAE-i-pewnAE-siebie ;) Quote
ageralion Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Bo przez pierwsze dni w schronisku byla bardzo agresywna, pewnie ze strachu. A co do naszego schronu, to sa gorsze... ;) Quote
agnieszka32 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Ja myślę, że jak tak dalej pójdzie, to pomożemy większości astom - damy radę !!!;) Zobaczcie - zaczęłyśmy w sobotę, jest niedziela, a już mamy dwa cudowne domki tymczasowe i jeden obiecujący domek dla Halo. :cool3: Quote
Rybka_39 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 agnieszka32 napisał(a):Ja myślę, że jak tak dalej pójdzie, to pomożemy większości astom - damy radę !!!;) Zobaczcie - zaczęłyśmy w sobotę, jest niedziela, a już mamy dwa cudowne domki tymczasowe i jeden obiecujący domek dla Halo. :cool3: Bo zrobiłyście aferę to i się pomoc znalazła.:evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Rybka_39'] klik eoferty-klik giełdaogłoszeń-klik kupsprzedaj-klik adopcje.org-klik ogłoszenie.szukanie.pl-klik kupiepsa-klik mójpupil-klik Jakby się znalazł dom np. dla Mercy, to można pokazywać ludziom modelkę bo one bardzo podobne. Quote
DAGA1505 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Rybka_39']eoferty-klik giełdaogłoszeń-klik kupsprzedaj-klik adopcje.org-klik ogłoszenie.szukanie.pl-klik kupiepsa-klik mójpupil-klik Jakby się znalazł dom np. dla Mercy, to można pokazywać ludziom modelkę bo one bardzo podobne. pewnie że tak są łudząco podobne:-) Quote
agnieszka32 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Ogromnie dziękuję za ogłoszenia :loveu::loveu::loveu: Quote
bebcik Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Rybka_39 napisał(a):Bo zrobiłyście aferę to i się pomoc znalazła.:evil_lol: tak, bo to są AFERZYSTKI :) w pozytywnym słowa znaczeniu, aby takich więcej :) Quote
agaga21 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 mercy została uśpiona:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: żegnaj maleńka.:-(:-( (*) Quote
pinkmoon Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 widać jak bardzo trzeba się śpieszyć :( :( :( Quote
magdola Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 agaga21 napisał(a):mercy została uśpiona:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: żegnaj maleńka.:-(:-( (*) Prawdopodobnie była chora, albo było z nią rzeczywiście coś nie tak... Na pewno nie poszłaby pierwsza, tylko np. Halo...... zegnaj... Quote
ageralion Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Niestety to prawda :-( W poniedzialek dostala zastrzyk... Quote
fioneczka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 agaga21 napisał(a):mercy została uśpiona:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: żegnaj maleńka.:-(:-( (*) banda sqr***synów ... przecież to było jeszcze dziecko !!!!!!!!!!!!! niech ich szlag trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! Maleńka nawet nie dali szansy żeby ci pomóc :( Tam będziesz szczęśliwa ....... Quote
Karolcia_ko5 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Przykro :(. [']. . To chyba nie są ludzie. Quote
Rybka_39 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Chce mi się wyć, smarkaty 10 miesięczny dzieciak:-(:-(...miała ryjek dropiaty podobny do mojego psa:shake::shake::shake::-( To nie fair:wallbash::wallbash::wallbash: Zmieńcie tytuł, jak widać Mercy nie dane było wejść w dorosłe życie ['] Quote
andzia69 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 agaga21 napisał(a):mercy została uśpiona:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: żegnaj maleńka.:-(:-( (*) tam pracują katy a nie ludzie!:angryy::angryy::angryy: Quote
Rybka_39 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 andzia69 napisał(a):tam pracują katy a nie ludzie!:angryy::angryy::angryy: Nie przesadzaj....w Sosnowcu nie byłaś chyba... Quote
kamilqax95x Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 o boże :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( jak tak można to jeszcze dziecko było :( :( :( a wiadomo z jakiego powodu ??:( :( Quote
agnieszka32 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 O uśpieniu Mercy zadecydowała p. weterynarz - ta z ciemnymi włosami. Według mnie ta osoba w ogóle nie powinna być weterynarzem, zbyt łatwo przychodzić jej podanie psu ostatniego zastrzyku, decydowania o jego losie. Kobieta absolutnie NIC nie wie o psach, ich psychice, a wydaje wyroki - życie albo śmierć...:shake: Jej zadaniem jest leczyć psy, nie zabijać :angryy::angryy::angryy: Już kiedy rozmawiałyśmy o niej w sobotę, odniosłam wrażenie, że wyrok został już wydany, czekała tylko, aż skończy się suni kwarantanna. Zapewniano nas, że żaden ast nie zostanie uśpiony, a dzieciaka już nie ma i taki sam los spotkałby Fluka. Pytanie - który psiak jutro? Dla którego dzisiejszy dzień był ostatnim??? Jak można??? :placz::placz::placz: Przecież wiedzą, że się staramy, że szukamy, że się interesujemy ... :shake: Śpij maleńka :-(, obiecuję, że tego tak nie zostawię :angryy: Quote
Recommended Posts