Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do szczecińskiego schroniska trafiła 10 miesięczne psie dziecko - sunia.
[FONT=Verdana]Nr w schronisku 465/10, boks K-12, wiek 10 miesięcy

[/FONT][FONT=Verdana]Sunia jest mocno wystraszona, ale zachęcona podchodzi do krat, łasi się, wzięła smakołyki i pięknie zjadła. Przestraszona, ale w żadnym wypadku nie agresywna - to przecież jeszcze psie dziecko :-(
[/FONT] [FONT=Verdana]Według schroniska – agresywna i przeznaczona do uśpienia, bo siedzi w kącie klatki i się boi. :angryy: Nie widzą sensu, by ją sterylizować, bo jest według schroniska – nieadopcyjna.:shake:
[/FONT]

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

boże! ona nieadopcyjna???czy oni są normalni??? widać że ogon jej chodzi, że to przytulak! nic dziwnego, że się boi wrzucona w takie miejsce, sama, bezbronna! :(

Posted

fioneczka napisał(a):
filmik pokazuje jaka jest agresywna ... banda @#$%^& tam pracuje czy jak ?

nienawidzę tego cholernego świata

i podziwiam Was dziewczyny ... ja nie dałabym rady

Asiu, ja też myślałam, że nie dam rady, a jednak dałam... i w środę idę znowu. Poryczę sobie trochę, będę miała nieprzespane noce, ale jeśli dzięki temu chociaż jeden psiak zyska szansę na nowe życie - to warto!

agaga21 napisał(a):
boże! ona nieadopcyjna???czy oni są normalni??? widać że ogon jej chodzi, że to przytulak! nic dziwnego, że się boi wrzucona w takie miejsce, sama, bezbronna! :(

Agatka, ona jest kolejna w kolejce do uśpienia... Przecież to szczeniak jeszcze...

Posted

No właśnie, fakt - nie ma niunia imienia przecież... nie wiem, czy dzisiaj jeszcze uda mi się zmusić komórki mózgowe do myślenia :evil_lol:

Bardzo możliwe, że któraś z tych młodych suń - ta 10 miesięczna, 1 roczna Modelka, albo Haga, której właściciel nie odebrał, znajdzie niedługo swój domek w Szczecinie. :cool3: Pewien Pan udaje się jutro do schroniska obejrzeć sunie - zależy mu na młodej, więc kto wie?

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Asiu, ja też myślałam, że nie dam rady, a jednak dałam... i w środę idę znowu. Poryczę sobie trochę, będę miała nieprzespane noce, ale jeśli dzięki temu chociaż jeden psiak zyska szansę na nowe życie - to warto!

i za to Ciebie i inne dziewczyny podziwiam
ja jestem słaba ... raz byłam pod bramą schroniska i uciekłam ... nie dałam rady
nawet po wizytach u Marka, choć przecież to nie schronisko i psiakom tam jest dobrze, nie mogłam się pozbierać
może pora "dorosnąć" w moim przypadku

Posted

[quote name='Rybka_39']W ogłoszeniu dałam imię Mercy- ale to tylko tak, żebyś wiedziała o jakiego psa chodzi:
klik
Coś zmienić w tekście?
Mercy brzmi fajnie :) A w tekscie do zmiany jest kontakt, bo tutaj jak dobrze pamietam bedzie koordynowac sprawe agnieszka32

Posted

Matko... :mdleje: No agresywna jak cholera... :roll: Tak samo jak Klementyna Vectrowej - też w Szczecinie była "agresywna, do uśpienia" :shake:

Będę trzymać kciuki, śliczna niunia...