agnieszka32 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Do szczecińskiego schroniska trafiła 10 miesięczne psie dziecko - sunia. [FONT=Verdana]Nr w schronisku 465/10, boks K-12, wiek 10 miesięcy [/FONT][FONT=Verdana]Sunia jest mocno wystraszona, ale zachęcona podchodzi do krat, łasi się, wzięła smakołyki i pięknie zjadła. Przestraszona, ale w żadnym wypadku nie agresywna - to przecież jeszcze psie dziecko :-( [/FONT] [FONT=Verdana]Według schroniska – agresywna i przeznaczona do uśpienia, bo siedzi w kącie klatki i się boi. :angryy: Nie widzą sensu, by ją sterylizować, bo jest według schroniska – nieadopcyjna.:shake: [/FONT] Quote
ageralion Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Filmik suni http://www.youtube.com/watch?v=y1GbknD0rTA Ona sie troche osmielila po przekupieniu smaczkami :) Quote
bebcik Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 ... siedzi w kącie i się boi.. bo to jeszcze dzieciak przecież :( aż serce pęka :( Quote
fioneczka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 filmik pokazuje jaka jest agresywna ... banda @#$%^& tam pracuje czy jak ? nienawidzę tego cholernego świata i podziwiam Was dziewczyny ... ja nie dałabym rady Quote
agaga21 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 boże! ona nieadopcyjna???czy oni są normalni??? widać że ogon jej chodzi, że to przytulak! nic dziwnego, że się boi wrzucona w takie miejsce, sama, bezbronna! :( Quote
pinkmoon Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Co za kretyni tam muszą pracować... Ratujmy tego dzieciaka! Quote
agnieszka32 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 fioneczka napisał(a):filmik pokazuje jaka jest agresywna ... banda @#$%^& tam pracuje czy jak ? nienawidzę tego cholernego świata i podziwiam Was dziewczyny ... ja nie dałabym rady Asiu, ja też myślałam, że nie dam rady, a jednak dałam... i w środę idę znowu. Poryczę sobie trochę, będę miała nieprzespane noce, ale jeśli dzięki temu chociaż jeden psiak zyska szansę na nowe życie - to warto! agaga21 napisał(a):boże! ona nieadopcyjna???czy oni są normalni??? widać że ogon jej chodzi, że to przytulak! nic dziwnego, że się boi wrzucona w takie miejsce, sama, bezbronna! :( Agatka, ona jest kolejna w kolejce do uśpienia... Przecież to szczeniak jeszcze... Quote
agnieszka32 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 No właśnie, fakt - nie ma niunia imienia przecież... nie wiem, czy dzisiaj jeszcze uda mi się zmusić komórki mózgowe do myślenia :evil_lol: Bardzo możliwe, że któraś z tych młodych suń - ta 10 miesięczna, 1 roczna Modelka, albo Haga, której właściciel nie odebrał, znajdzie niedługo swój domek w Szczecinie. :cool3: Pewien Pan udaje się jutro do schroniska obejrzeć sunie - zależy mu na młodej, więc kto wie? Quote
fioneczka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 agnieszka32 napisał(a):Asiu, ja też myślałam, że nie dam rady, a jednak dałam... i w środę idę znowu. Poryczę sobie trochę, będę miała nieprzespane noce, ale jeśli dzięki temu chociaż jeden psiak zyska szansę na nowe życie - to warto! i za to Ciebie i inne dziewczyny podziwiam ja jestem słaba ... raz byłam pod bramą schroniska i uciekłam ... nie dałam rady nawet po wizytach u Marka, choć przecież to nie schronisko i psiakom tam jest dobrze, nie mogłam się pozbierać może pora "dorosnąć" w moim przypadku Quote
Rybka_39 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Widzę filmik..ta bardzo agresywna, szczególnie, że jej cała dooopka chodzi z radości, ona ma jakieś imię? Quote
ageralion Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Jeszcze nie ma imienia. Jakies propozycje? :cool3: Quote
Rybka_39 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 W ogłoszeniu dałam imię Mercy- ale to tylko tak, żebyś wiedziała o jakiego psa chodzi: klik Coś zmienić w tekście? Quote
ageralion Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='Rybka_39']W ogłoszeniu dałam imię Mercy- ale to tylko tak, żebyś wiedziała o jakiego psa chodzi: klik Coś zmienić w tekście? Mercy brzmi fajnie :) A w tekscie do zmiany jest kontakt, bo tutaj jak dobrze pamietam bedzie koordynowac sprawe agnieszka32 Quote
kamilqax95x Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Piękna jest te kropki na białym dodają jej uroku :D Quote
agnieszka32 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='Rybka_39']Hmmm a masz do niej kontakt? 600881691, mail [email protected] Quote
kamilqax95x Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Aga to jest Modelka a nie Mercy :eviltong: Quote
kamilqax95x Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Mogłaś się pomylić bo są BARDZO Podobne ja też 3 dni temu myślałam że na str www schroniska jest błąd ale jednak się różnią ;) Quote
Rybka_39 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Mercy ma czarne kropeczki na pysiu tylko po tym ją odróżniam....ale musze poprawić ogłoszenie Quote
evel Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Matko... :mdleje: No agresywna jak cholera... :roll: Tak samo jak Klementyna Vectrowej - też w Szczecinie była "agresywna, do uśpienia" :shake: Będę trzymać kciuki, śliczna niunia... Quote
Recommended Posts