Merenwen Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 Rozszerzoną biologię... Może (przez duże M) chemię... Zobaczymy, jakoś to będzie. :lol: Quote
Kirinna Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 ja n raziw jestem zalamana wielkoscia i iloscia materialu i moimi strasznymi brakami ze wszystkiego:) Quote
Ada_Mirra Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='Merenwen']Oj, Chapsia też :shake:. Ale my nie rolki, za bardzo kaleczę ten sport :diabloti:. Mamy inną aktywność, trochę mniej ekscytującą. [/QUOTE] ja chciałam jeszcze rower ale odpuściłam ;) ja tu na zdjęcia czekam :mad: Quote
Merenwen Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 No to jeszcze jedna staroć. [IMG]http://1.bp.blogspot.com/-vHn9SHO3sC4/TpSFonuNZqI/AAAAAAAAAGg/kbTMKDeG2ME/s320/rozne+186.jpg[/IMG] Wybaczcie wielkość. Jak Wam z myślą, że już wakacje? Mam ambicje, żeby dobić z kundlem do 101 sztuczek. Jakieś pomysły? :cool3: Bo moje już na wyczerpaniu... :shake: Quote
Ty$ka Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 To napisz jakie umiecie, to może coś uda mi się Wam pomóc :D Quote
karola&gacek Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Krok hiszpański! Mega łatwe jak potrafi dawać łapę :) Mam jeszcze jedną łatwą sztuczkę w głowę, widziałam ją raz na YT u użytkownika kikopup, ale nie mam pojęcia jak ją opisać. Poszukam tego filmiku i Ci wyśle. Quote
Merenwen Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Krok hiszpański umiemy :lol:. Oj, nie chce mi się przepisywać kilkudziesięciu sztuczek z kartki :lol:. Może następnym razem. Dzisiaj wpadłam tylko po to, żeby napisać, że zawody w Krakowie poszły beznadziejnie. Mój pies wyrobił sobie bardzo niemiły nawyk pod tytułem "Zwiewam na kocyk" (przyznaję, pomogłam jej w tym). Z jednej strony nie dziwię się jej, mi też się nie chciało biegać w 37 stopniach i też najchętniej dałabym jej i sobie święty spokój, ale z drugiej strony... no sorry, kto tu decyduje, kiedy kończymy? :lol: Inna sprawa, że bieganie na treningu a bieganie na zawodach w naszym przypadku to jak niebo i ziemia. No i tak, mój pies dramatyczne znosi upały, tylko aktywność w formie pływania jest akceptowalna. W każdym razie na zawodach treningowych będziemy próbowały coś z tym zrobić, a później odpuszczamy zawody aż do jesieni, nie będę psa katowała upałami :lol:. Quote
Merenwen Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 No hej :). Może by tak coś odświeżyć... [IMG]http://x.garnek.pl/ga3462/a7b2b04d20c60a21983591a3/21983591.jpg[/IMG] [IMG]http://x.garnek.pl/ga5516/22c0ea7955889a21983589a3/21983589.jpg[/IMG] Nowinka jest taka, że po porównaniu psów w Gliwicach (mojego i takiego grzywka) postanowiłam zmierzyć jeszcze raz psa. No i zależnie od tego, jak pies stanie, jest wzrost waha się od 34,5 do 37 cm :roll:. Tak czy siak istnieje prawdopodobieństwo, że w październiku przepakujemy się do S... Quote
Kirinna Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 A nie mierzyli Chapsi przy okazji jakis zawodow profesjonalnie. Poza tym idz do s. Bedzie latwiej:) mam podobnie ze swpim kundlem . Od tego jak stanie zaley czy jest w M czy w L. Ma 43-44cm:)chociaz my prswdopodobnie ttpko w M bedziemy biegac Quote
Merenwen Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 No właśnie ze względu na wiek będzie jej łatwiej w S. Chociaż nie za bardzo chcę mieć skowego psa, no ale tu w końcu nie chodzi o mnie i moje preferencje ;). Pewnie, że jak masz na granicy M/L, to lepiej w M. Szkoda, żeby skakał przez tyczki, przez które ledwo przesadza tyłek ;). Quote
Kirinna Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Merenwen']No właśnie ze względu na wiek będzie jej łatwiej w S. Chociaż nie za bardzo chcę mieć skowego psa, no ale tu w końcu nie chodzi o mnie i moje preferencje ;). Pewnie, że jak masz na granicy M/L, to lepiej w M. Szkoda, żeby skakał przez tyczki, przez które ledwo przesadza tyłek ;).[/QUOTE] Chapsia juz swoje lata ma ale nie wyglada:) Moj kundel smiesznie skacze . Czasami przez przypadek zdarza mu sie przeskoczyc tyczke L ale tylko w "przod" ewentualnie ciasny zakret. O outach nie ma co marzyc:) Quote
Merenwen Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 Moja też nie ma na treningach jakichś wielkich problemów z tyczką 40 cm (btw, ostatnio trenowałyśmy w... hm, maju? :lol:), a na zawodach mieli ją mierzyć, ale jakoś nigdy do tego nie doszło... [quote name='Ty$ka']Chapsia z patykulem :loveu:[/QUOTE] Potwór wodny :lol: Quote
Ty$ka Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Czekam z niecierpliwością na jakiś nowy filmik agilitowy :) Lubię oglądać Was w akcji :loveu: Quote
Merenwen Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 Właśnie zbieram się, żeby coś nagrać... Tylko wolno mi idzie :lol:... Quote
Ty$ka Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Merenwen']Właśnie zbieram się, żeby coś nagrać... Tylko wolno mi idzie :lol:...[/QUOTE] Mamy rozwiać lenia? :mad: :diabloti: Quote
Kirinna Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 a juz niedługo Graf:), więc pewnie coś się uzbiera Quote
karola&gacek Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 a masz coś fajnego z naszej wizyty? Ja trochę mam, ale komórkowe więc rozmiar mały Quote
Merenwen Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 Mam tylko Wasze kilkusekundowe filmiki... Quote
Ty$ka Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [quote name='Merenwen']Mam tylko Wasze kilkusekundowe filmiki...[/QUOTE] A wrzucaj, wszystko jest dobre :D Quote
Merenwen Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Doprosiłam się. Mama wreszcie zgrała zdjęcia z Chapsiowego plażowania. Na razie tylko jedno, za jakiś czas będzie ich więcej :). Kto pod kim dołki kopie... [IMG]http://wd8.photoblog.pl/np4/201207/82/128279217.jpg[/IMG] ...ten sam się w nich kładzie... Quote
Anecioreczek Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 o chapsia! Fajnie ze macie galerie :) Niewiem czy nas kojarzysz ;) my teraz dolaczylismy do AgiLife ;) Quote
karola&gacek Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Chapsiowe wakacjują się bez nas :( Sandra patrzaj tutaj na seminarium [url]http://www.rally-o.pl/seminaria/[/url] miejscówa średnio na jeża, ale strasznie się nakręciłam na Gacka w Rally :D Quote
Recommended Posts