Merenwen Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 O, Gacki nas nawiedziły :). Wpadajcie w wakacje, pójdziemy na spacer :diabloti:. A Gacka bym chętnie zobaczyła w jakiejś niedalekiej przyszłości. Mada95, no ja byłam przekonana, że małe są stare od lat ośmiu, a gdy znalazłam w jakiejś książce w empiku tabelę, w której było napisane, że od dziewięciu, to zrobiłam takie wymowne "uuuf" :cool1:. Nie no, a poważnie mówiąc, mam nadzieję, że aktualny stan będzie trwał jak najdłużej. No to proszę bardzo, jeszcze jedno z obozu [IMG]http://wd6.photoblog.pl/np3/201108/E3/101309644.jpg[/IMG] Quote
karola&gacek Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Gacki was cały czas podglądają, ale nie chce im się pisać :D Właśnie tak myśle, że mam farta za znajomka na śląsku, który chce mnie czegoś nauczyć z agi :) a sytuacje ze zdjęcia nawet pamiętam :) Quote
Merenwen Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 [quote name='karola&gacek']Gacki was cały czas podglądają, ale nie chce im się pisać :D Właśnie tak myśle, że mam farta za znajomka na śląsku, który chce mnie czegoś nauczyć z agi :)[/QUOTE] Kto?? [quote name='karola&gacek']a sytuacje ze zdjęcia nawet pamiętam :)[/QUOTE] Jednak te werandy były fajne :diabloti: Quote
karola&gacek Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='Merenwen']Kto??[/QUOTE] TY! :diabloti: Quote
Dzikie nieporadne Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='Merenwen']O, Gacki nas nawiedziły :). Wpadajcie w wakacje, pójdziemy na spacer :diabloti:. A Gacka bym chętnie zobaczyła w jakiejś niedalekiej przyszłości. Mada95, no ja byłam przekonana, że małe są stare od lat ośmiu, a gdy znalazłam w jakiejś książce w empiku tabelę, w której było napisane, że od dziewięciu, to zrobiłam takie wymowne "uuuf" :cool1:. Nie no, a poważnie mówiąc, mam nadzieję, że aktualny stan będzie trwał jak najdłużej. No to proszę bardzo, jeszcze jedno z obozu [IMG]http://wd6.photoblog.pl/np3/201108/E3/101309644.jpg[/IMG][/QUOTE] Jak ona delikatna:-o Quote
Ada_Mirra Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='Merenwen'](Nanana, potrzebuję psychologa w tej kwestii, mam fobię). [/QUOTE] zapiszmy się razem, może za polecenie znajomego dadzą zniżkę :evil_lol: zdjęcia piękne, ona ma taki różowiutki jęzorek :loveu: Quote
Dzikie nieporadne Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 A widziałaś kiedyś żeby pies miał inny język niż różowy? Quote
Kirinna Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='Mada95']A widziałaś kiedyś żeby pies miał inny język niż różowy?[/QUOTE] :)[url]http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://winternecie.net/wp-content/uploads/2012/01/291931.jpg&imgrefurl=http://winternecie.net/katalog/pies-chow-chow/&h=350&w=350&sz=18&tbnid=w8tmIG14_DY1pM:&tbnh=90&tbnw=90&prev=/search%3Fq%3Dchow%2Bchow%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=chow+chow&usg=__vrx8sPzFEKyJ6bNOa8AsCLyYKkM=&docid=2YdGsIUBSflSzM&hl=pl&sa=X&ei=eH7jT96fOILn-gbpmc2qAw&ved=0CGgQ9QEwAQ&dur=897[/url] Quote
Ada_Mirra Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 chodziło mi o podkreślenie koloru w tym zdaniu -.- Kirinna - potwierdzenie jest ;) Quote
Merenwen Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 [IMG]http://wd7.photoblog.pl/np4/201107/44/98963556.jpg[/IMG] Jeszcze jedna staroć. Nasze spacery robią się zbyt aktywne, żeby brać na nie aparat. Chociaż teraz będę musiała trochę przystopować, gdyż bo ponieważ byłam na wycieczce klasowej (de facto absolutnie genialnej :loveu:), na której grałam w paintballa i raczyłam wpaść do rowu. Wczoraj po powrocie moja kostka była wielkości pomarańczy. Macie już plany na wakacje? Moje wyglądają mniej więcej tak: 30 czerwca jestem w Krakowie na zawodach agility, wracam 1 lipca, przez tydzień się wysypiam, odpoczywam, mózg mi odparowuje, później 15 lipca jestem w Gliwicach na nieoficjalnych zawodach agility, jakoś w okolicach 25 lipca wyjeżdżam na obóz GRAFowy, wracam z początkiem sierpnia. W międzyczasie mam mnóstwo innych planów niezwiązanych z psem (między innymi nadrobić lektury w ramach postanowienia noworocznego - 52 książki na rok). Na miłe zakończenie wakacji lecę 1 września na tyski dogtrekking. Liczę też na wizytę na Mazurach (nie ma wakacji bez Mazur i chodzenia boso!). Quote
Kirinna Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 (edited) graf:) ....a dlaczego tak wczesnie jedzecie?..... Edited June 23, 2012 by Kirinna Quote
ewes Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Ale plany... :lol: moje plany to lipiec - praktyki... sierpień - chodzenie boso :D na wsi :p i zastanawiam się nad Tychami... wzięłabym swojego schroniskowca może, bo akurat w sobotę wypada :D... w każdym razie pojechałabym zobaczyć jak to wygląda ;) Quote
karola&gacek Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 [quote name='Merenwen'] Na miłe zakończenie wakacji lecę 1 września na tyski dogtrekking. Liczę też na wizytę na Mazurach (nie ma wakacji bez Mazur i chodzenia boso!).[/QUOTE] Ja właśnie robię już treningi dogtrekkingowe. Można powiedzieć, że przechodzę przez całe miasto po treningach frisbee więc wracam do domu o 22 padnięta. Mazury, Ryn :loveu: sentyment do tego miejsca jest wielki. Quote
Merenwen Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 [quote name='Kirinna']graf:smile: ....a dlaczego tak wczesnie jedzecie?.....[/QUOTE] Nie jedziemy wcześniej, po prostu nie pamiętam dokładnej daty i napisałam tak orientacyjnie :lol:. [quote name='ewes']Ale plany... :lol: moje plany to lipiec - praktyki... sierpień - chodzenie boso :-D na wsi :-P i zastanawiam się nad Tychami... wzięłabym swojego schroniskowca może, bo akurat w sobotę wypada :-D... w każdym razie pojechałabym zobaczyć jak to wygląda ;-)[/QUOTE] Wpadaj, wpadaj na dogtrekking! Mnie jeszcze czeka prawko, pewnie w sierpniu, ale taki mi się nie chceeeee :shake:... [quote name='karola&gacek']Ja właśnie robię już treningi dogtrekkingowe. Można powiedzieć, że przechodzę przez całe miasto po treningach frisbee więc wracam do domu o 22 padnięta. Mazury, Ryn :loveu: sentyment do tego miejsca jest wielki.[/QUOTE] Ryn, prawda. Kurczę, mam gałązkę mięty pieprzowej z psiej plaży i wystarczy, że ją powącham i zaczynam tęsknić :loveu:. Tak samo reaguję na zapach antyperspirantu, który miałam na pierwszym obozie :lol:. Ale ja generalnie kocham Mazury, jeżdżę tam od... no, odkąd pamiętam. Cierpię, gdy zdarzy się, że przez całe wakacje ani razu tam nie byłam. Też trochę trekkingujemy, ale nie za dużo. Kiepsko z motywacją (oraz chwilowo z kostką :lol:). Jak idzie latanie? Quote
karola&gacek Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Ja mam prawko teorie od tego czwartku i też mi się nie chce uczyć tego. W sumie w dodatku boje się jeździć samochodem. Latanie? Dzisiaj byliśmy na spacerze pinczerowo-opolskim (ja i kumpela z 2 pinami :D) i Draco bardzo ładnie złapał 2/2 rzuty materiałowym i plastikowym dyskiem. Ba nawet przyniósł! Quote
Ty$ka Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Wow... jakie ambitne plany :D. U nas w planach duuużo spacerów po Roztoczu, biwak, zlocik no i wiele ćwiczeń z psem. I tyle :) Z Twoją listą wychodzimy marnie :lol: Quote
Ada_Mirra Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 fajne plany! :D ja mam dość ambitne :D Mirra jeszcze 2 kg w dół ;) rolki i rower z psem na perfekt, przygotowanie do PT, tez na perfekt no i takie tak, nie będę pisać bo się nie spełni ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 a moje plany wyglądają tak: -Wyjazd do rodziny na wieś. -wakacje w Hiszpanii(bez psa...:( ) -Zawody dogfrisbee z dog chow ,jako widzowie ;) -wizyty na nowym wybiegu dla psów. -do Malborka na "Grunwald" -wycieczka na Hel. :) Hm ..niezły macie grafik zawodów ;) Quote
DominikaAnna Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 witamy się po raz pierwszy :) niezłe macie plany wakacyjne. moje plany polegają na wyjeździe do Zakopca i szukaniu pracy :D także z wakacji tyle :D Quote
Kirinna Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 a ja zaczynam prawko od piatku. juz sie boje:) u mnie plany wakacyjne ograniczaja sie do grafu i przygotowaniu do matury, wiec nudnawo. Quote
karola&gacek Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 [quote name='Kirinna']a ja zaczynam prawko od piatku. juz sie boje:) u mnie plany wakacyjne ograniczaja sie do grafu i przygotowaniu do matury, wiec nudnawo.[/QUOTE] Ja czekam aż w GRAFie zwolni się jedno miejsce :) Maturka- ojjj tak, niestety. Już mnie straszą "maturzystko nasza". Więcej czasu poświęcić psu. Mamy załatwione treningi na jakiś festyn pod koniec lipca. Uczę się nowego języka- Hiszpański. I załatwiłam sobie lekką prace. A no i rozkręcam się z myślą o domowych przeszkodach agility. W sumie ciesze się że nigdzie nie wyjeżdżam :) Quote
ewes Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 nie ma się czego bać na prawku.. wiem fajnie się gada:diabloti: Quote
Merenwen Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 [quote name='Ada_Mirra'] Mirra jeszcze 2 kg w dół ;) [/QUOTE] Oj, Chapsia też :shake:. Ale my nie rolki, za bardzo kaleczę ten sport :diabloti:. Mamy inną aktywność, trochę mniej ekscytującą. [quote name='Mada95'] Hm ..niezły macie grafik zawodów ;)[/QUOTE] Oj tam, tylko dwa razy agility i raz dogtrekking (okej, jeszcze liczę, że na jakiś wakacyjny się załapię :D). Nie ma dramatu. [quote name='DominikaAnna']witamy się po raz pierwszy :) niezłe macie plany wakacyjne. moje plany polegają na wyjeździe do Zakopca i szukaniu pracy :D także z wakacji tyle :D[/QUOTE] Hej, hej! Wpadajcie częściej! Może kawki, herbatki? :lol: Praca. He. Nie, ja jeszcze sobie pobędę dzieckiem :evil_lol:. Miłej roboty! [quote name='Kirinna']a ja zaczynam prawko od piatku. juz sie boje:) u mnie plany wakacyjne ograniczaja sie do grafu i przygotowaniu do matury, wiec nudnawo.[/QUOTE] Matura, nanana. Co zdajesz? [quote name='karola&gacek']A no i rozkręcam się z myślą o domowych przeszkodach agility. W sumie ciesze się że nigdzie nie wyjeżdżam :)[/QUOTE] Przyjeżdżasz do mnie w pierwszym tygodniu wakacji. Tako rzekę JA. [quote name='ewes']nie ma się czego bać na prawku.. wiem fajnie się gada:diabloti:[/QUOTE] Też wychodzę z tego założenia - ludzie jakoś zdają i żyją :diabloti:. Dobra, teraz mam wakacje, nie, nie będę myśleć o prawku ;p. [quote name='Ty$ka']Wow... jakie ambitne plany :D. U nas w planach duuużo spacerów po Roztoczu, biwak, zlocik no i wiele ćwiczeń z psem. I tyle :) Z Twoją listą wychodzimy marnie :lol:[/QUOTE] Jaki zlocik? :cool3: Byłyśmy z Kundlem ciepać dekle. Mój pies jednak miewa właściwości lotne, a ja jestem w stanie jej rzucić trochę dalej. No zobaczymy, jak to będzie. Quote
Kirinna Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 zdaje o ile sie naucze gegr. mat. ang. rozsz. a ty? Quote
Recommended Posts