Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tripti']a są jakieś nowe ustalenia z obecnymi właścicielami?[/QUOTE]

Aż boję się dzownic i pytac .... wiem ze im dłużej maluchy tam zostają tym bardziej dziala na ich niekorzyśc ... nie są wyprowadzane an dwór , one mają około 5 miesiecy i nie wiedzą co to spacer na smyczy , zdziczeją maluchy ... Pomocy , ja juz nie wiem co robić , przeciez nie moga trafić z salonów do schroniska ???

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

normalnie slow brakuje... nie ogarniam tego 5 miesiecy i nie wychodza na dwor. powaznie, juz mi lapy opadly, tak sie cieszylam, ze maja domek a tu dzieki niefrasobliwosci niedoszlego wlasciciela nie dosc, ze nie sa w tym domku, to jeszcze szansa na DT przeszla kolo noskow :( /Agnieszka

Posted

no nic, trudno już stało się, może jeszcze uda się znaleźć jakiś domek tymczasowy na szybko, ja powysyłam jeszcze link do wątku, może też tymczasowicz piranii szybko pójdzie do domku... straszna szkoda, bo i transport prawie był zapewniony pociągiem:(((

szukamy nadal!!!!!

Posted

Transport był zapewniony 1 maja do wrocławia . Ale pirania juz obiecał wziąć jakiegos pieska na Dt . A teraz wszystko przeszło koło nodków .. półroczne pieski nie umiejące chodzic na spacery ,

Posted

o to fajnie, bo to piękne pieski, pewnie będą mniejsze niż labki, ale przynajmniej kolorystyka tych najbardziej popularnych zachowana:) chłopczyk jakoś do tej rodziny mi pasuje...

Posted

a one mają jakieś ogłoszenia? poza tymi dwoma na gumtree i gratce? bo to taka trudna sprawa, nie ma bezpośredniego kontaktu z obecną właścicielką i tak wogóle nie wiadamo co i jak...

Posted

Trzeba im porobić wiecej ogłoszeń , ja sie nie wyrabiam z niczym kurcze bo w pracy sajgon a w domu to net mi bardzo słabo śmiga więc nie ma szans na zrobienie poza praca :( . Pomóżcie proszę , niech te maluchy znajda wreszcie swoje miejsce ...

Posted

Dzwoniłam do opiekunki psiaków i będą nowe zdjęcia :) Dowiedziałam się ze sunia jest nazwana roboczo Rebelia , a piesek Velvet . Jak będa lepsze zdjęcia to może i maluchy szybciej znajdą domek ...

Posted

Mogę podac nr telefonu na pw do Pani, która szuka małej, beżowej, nieagresywnej suni (dziecko 1,5 roku). Sunia powinna być wysterylizowana. Wiele o domu nie wiem, dzwonili do mnie w sprawie suni, która juz w domu.
Chodzi o małego psa, dorosły ma wazyć ok 6 kg.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Mogę podac nr telefonu na pw do Pani, która szuka małej, beżowej, nieagresywnej suni (dziecko 1,5 roku). Sunia powinna być wysterylizowana. Wiele o domu nie wiem, dzwonili do mnie w sprawie suni, która juz w domu.
Chodzi o małego psa, dorosły ma wazyć ok 6 kg.

jej to ona chyba za duża będzie:((((