Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luka mieszka teraz w kojcu przy wybiegu :) czyli biega codziennie :) niezły z niej urwis, szaleje jak szczeniak :) Coraz lepiej z jej delikatną psychiką-bała się ludzi-teraz radośnie merda ogonkiem nie tylko do Iwonki :) Tylko brać do domku i kochać maleństwo. Ona jest taka drobna, filigranowa, zgrabna panienka :) cudo

Posted

minia7 napisał(a):
. Ona jest taka drobna, filigranowa, zgrabna panienka :) cudo
Ze zdjęć to nie wynika. Wygląda raczej na masywnego psa średniej wielkości.

Posted

Przed chwileczką Rita60 zadzwoniła i przekazała mi wiadomość, która zwaliła mnie z nóg. LUKA DZIŚ POSZŁA DO DOMU:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Czy może być lepsza wiadomość dnia?:multi::multi::multi::multi::multi:

• 3 months later...
Posted

Dziś miła niespodzianka - wiadomości od Pani Luki

"Witam!
Ponieważ, nie mogę pisać na wątkach, więc piszę na pw.
Mam wieści od Luki Niunia została ochrzczona Marchewka i świetnie dogadywała się z kotem, który niestety wyskoczył z okna i zamieszkał w krzakach pod oknem i już nie chce wracać do domu.
Na początku Marcheweczka bała się zostawać sama w domu i okrutnie wyła, ale jej przeszło. Jej nowa Pani strasznie się wzrusza za każdym razem, gdy wraca do domu, a ona ją tak radośnie wita. Najpierw cieszyła się sama końcówka podkulonego ogonka, teraz już cieszy się tańcząc z radości Na spacerach nadal jest spięta i wszystkiego się boi, ale to już nie to co było na samym początku-gdy przyklejała się do ziemi i trzeba było zanosić ją do domu. Pani mówi, że chętnie by poszalała-to widać- ale nie puszczają jej jeszcze luzem. Śpi na kanapie-ma swoją Poza tym wszystko jest cudownie i bardzo jest kochana.
To tyle. Pozdrawiam."

Uploaded with ImageShack.us