rita60 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 No własnie.......tylko gdzie szukać domku dla niej ???????? Quote
luka1 Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 ogłoszenia nie przynoszą rezultatów, co robić? Quote
rita60 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 luka1 napisał(a):ogłoszenia nie przynoszą rezultatów, co robić? Już sama nie wiem...... Quote
Onaa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Może zatytułować ogłoszenia : Luka, prawie MINI LABRADOR , rozpaczliwie szuka domu ? Quote
malagos Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Czy mamy kogos w Kutnie? ta sunia zaraz sie oszczeni na budowie.. http://www.dogomania.pl/threads/201971-Szczenna-suka-w-typie-goldena-błąka-się-w-KUTNIE. Quote
luka1 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 co u ciebie piesku, czy wychodzisz czasem z ciotkami na pogaduchy terenowe? Quote
luka1 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 ciągle szukam dla niej choćby DT Quote
rita60 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 luka1 napisał(a):ciągle szukam dla niej choćby DT Pewnie bedzie cięzko........coraz mniej bezinteresownych DT. Quote
minia7 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Luka mieszka teraz w kojcu przy wybiegu :) czyli biega codziennie :) niezły z niej urwis, szaleje jak szczeniak :) Coraz lepiej z jej delikatną psychiką-bała się ludzi-teraz radośnie merda ogonkiem nie tylko do Iwonki :) Tylko brać do domku i kochać maleństwo. Ona jest taka drobna, filigranowa, zgrabna panienka :) cudo Quote
luka1 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 minia7 napisał(a):. Ona jest taka drobna, filigranowa, zgrabna panienka :) cudo Ze zdjęć to nie wynika. Wygląda raczej na masywnego psa średniej wielkości. Quote
luka1 Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 I tak sobie podniesiemy wąteczek Quote
luka1 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Przed chwileczką Rita60 zadzwoniła i przekazała mi wiadomość, która zwaliła mnie z nóg. LUKA DZIŚ POSZŁA DO DOMU:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Czy może być lepsza wiadomość dnia?:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
rita60 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Nie może cioteczko:loveu:badz grzeczna malenka i powodzenia:multi: Quote
luka1 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 ciekawe jaka teraz psina odziedziczy to imię. Quote
rita60 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 To dzieki Sylwii nasza Luka ma domek,dziekujemy cioteczko pieknie. Quote
luka1 Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Dziś miła niespodzianka - wiadomości od Pani Luki "Witam! Ponieważ, nie mogę pisać na wątkach, więc piszę na pw. Mam wieści od Luki Niunia została ochrzczona Marchewka i świetnie dogadywała się z kotem, który niestety wyskoczył z okna i zamieszkał w krzakach pod oknem i już nie chce wracać do domu. Na początku Marcheweczka bała się zostawać sama w domu i okrutnie wyła, ale jej przeszło. Jej nowa Pani strasznie się wzrusza za każdym razem, gdy wraca do domu, a ona ją tak radośnie wita. Najpierw cieszyła się sama końcówka podkulonego ogonka, teraz już cieszy się tańcząc z radości Na spacerach nadal jest spięta i wszystkiego się boi, ale to już nie to co było na samym początku-gdy przyklejała się do ziemi i trzeba było zanosić ją do domu. Pani mówi, że chętnie by poszalała-to widać- ale nie puszczają jej jeszcze luzem. Śpi na kanapie-ma swoją Poza tym wszystko jest cudownie i bardzo jest kochana. To tyle. Pozdrawiam." Uploaded with ImageShack.us Quote
anovip1 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Cudownie czytać takie wiadomości.Bardzo się cieszę,że moja dziewczynka trafiła do tak wspaniałego domeczku. Powodzenia Marcheweczko . Quote
Recommended Posts