Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie mam takiego wrażenia - ja mam tego pewność. No ale jak siedzę u weta i co się drzwi otworzą wchodzi paniusia z "yorkiem" to mnie cała kultura opuszcza. Ostatnio koleżanka musiała mnie zatrzymać w potoku słów, bo nie wytrzymałam jak baba mi zaczęła słodzić jak to ona szanuje takich ludzi jak my. Powiedziałam jej że widocznie nie ma szacunku do siebie skoro popiera pseudohodowle kupując kundla. A mogła przecież adoptować kundla ze schroniska.

Posted

Lusia ma się dobrze jak na schroniskowa rzeczywistość. Zazwyczaj obszczekiwała odwiedzających w zagródce, a teraz jakaś zmiana ....obszczekuje, ale też prosi o głaski i uwagę. Jest pierwsza przy kracie zagródki. Ona jest jeszcze młodziutka i siedzi w niej urwis-to widać. Z psiakami z zagródki non stop się bawi. To bardzo żywiołowa, fajna sunieczka, dla lubiących aktywnie spędzać czas. Postaram się, żeby zmieniono jej zdjęcia na stronie schroniska na "bardziej adopcyjne" :)

Posted

[quote name='minia7']. Postaram się, żeby zmieniono jej zdjęcia na stronie schroniska na "bardziej adopcyjne" :)[/QUOTE]

o tak, bardzo proszę. Na tych zdjęciach wygląda jak starszy pies.

Posted

[quote name='luka1']" Jeśli chcesz żyć szczęśliwie, nie przejmuj się tym, że uważają cię za głupca. " to wróżba na dzień dzisiejszy[/QUOTE]
Bardzo mądra wróżba cioteczko.......milego dnia.