agata-air Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Jak dostałyśmy takie zdjęcia to się muszę zabrać za Gackowe allegro :D Quote
alice midnight Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 fajne foty, takie domowe, oby zaprowadziły Gacucha do domu Quote
anka_szklanka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 jakieś dodatkowe jutro postaram sie wrzucić, ale niestety zwykle Gacuś zdążył wyskoczyć z kadru, jeszcze z taką strzałą to nie miałam do czynienia :cool3: Quote
alice midnight Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 jakbyś miała jeszcze ochotę na nowe znajomości i "obiekty" do focenia to bardzo bardzo zapraszamy tu: http://www.dogomania.pl/threads/173653-MLB-AWARIA!!!-ciagle-bez-domu/page14 nie pożałujesz! Quote
Ziutka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 malibo57 napisał(a):Czy on zeżarł Bergową zabawkę?! Na szczęście nie :) To była krówka taka na dwóch nogach :diabloti: i on ta dostał. Zawiozę im kolejną torbę zabawek bo już się uzbierało i jak zwykle Gacula wsio będzie chciał sobie przywłaszczyć :evil_lol: :mad: Quote
anka_szklanka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='alice midnight']jakbyś miała jeszcze ochotę na nowe znajomości i "obiekty" do focenia to bardzo bardzo zapraszamy tu: http://www.dogomania.pl/threads/173653-MLB-AWARIA!!!-ciagle-bez-domu/page14 nie pożałujesz! haha życia mi nie starczy ;) Ale zaraz zajrze! [quote name='Ziutka']Na szczęście nie :) To była krówka taka na dwóch nogach :diabloti: i on ta dostał. Zawiozę im kolejną torbę zabawek bo już się uzbierało i jak zwykle Gacula wsio będzie chciał sobie przywłaszczyć :evil_lol: :mad: spokojnie, jak zje własne to zagląda do kartonu z zabawkami Kubusia, zgadnij skąd miał konika :evil_lol: Quote
Ziutka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 anka_szklanka napisał(a): zgadnij skąd miał konika :evil_lol: Aaa, pamiętam konika :evil_lol: uwielbiał go memłać w paszczy :diabloti: i konik też już chyba zakończył swój żywot :eviltong: Quote
alice midnight Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 i jak Gacunio? już na nowych włościach :)? Quote
malibo57 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Tak, Ziutka dostała sms, że Gacek miewa się świetnie - odnalazł się błyskawicznie - obydwie panie są bardzo zadowolone z niego, choć wszyscy odczuwamy kroplę dziegciu w tym wszystkim, bo to miał byc dom dla Kajtuna. Wczorajszej nocy nie bardzo mogłam sobie to poukładać w głowie i jakoś nie potrafię się cieszyć tak, jak by należało... Quote
Isadora7 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 A to dobrze, że przypadkiem trafiłam... rozumiem ze to allegro które u mnie chodzi m.in. dla Gacka można zamknąć tak? (i tak jeszcze 2 dni tej edycji) http://allegro.pl/maly-grzeczny-czysty-co-wiecej-potrzeba-gacek-i1411149443.html Quote
malibo57 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Tak, Isadorko, ale może poczekajmy do końca edycji. Ot, tak, żeby nie zapeszyć. Jak widzisz, sprawa jest nagła i niespodziewana oraz świeża, jak szczypiorek. Quote
Isadora7 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Nie ma sprawy jeszcze dwa dni jest niech sobie wisi aukcja. Quote
malibo57 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Dostałam e-mail od pani Leny - Gacek zdaje się być psem idealnie dopasowanym do trybu życia i środowiska w nowym domu. Pani Lena dziękuje za możliwośc jego adopcji w tym całym nocnym zamieszaniu. Miło czytać takie słowa. Gacuś prawie rok czekał na taką szansę. Quote
anka_szklanka Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 malibo57 napisał(a):Dostałam e-mail od pani Leny - Gacek zdaje się być psem idealnie dopasowanym do trybu życia i środowiska w nowym domu. Pani Lena dziękuje za możliwośc jego adopcji w tym całym nocnym zamieszaniu. Miło czytać takie słowa. Gacuś prawie rok czekał na taką szansę. Może tak właśnie miało być, może los tak chciał! Mam nadzieje, ze im sie poukłada, Gacek to super kumpel :) Quote
alice midnight Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 bardzo się cieszę, że uśmiechnięty Gacunio ma juz swojego człowieka. życzę i psiakowi i Pani Lenie wszystkiego co najlepsze do odkrycia w psio ludzkich relacjach i o fotki będę sępić :razz: Quote
Ziutka Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 malibo57 napisał(a):Wczorajszej nocy nie bardzo mogłam sobie to poukładać w głowie i jakoś nie potrafię się cieszyć tak, jak by należało... Ja też Gosiu..ja też...:roll: Quote
alice midnight Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Ziutko, a Ty nie mzienisz tytułu tematu? :rolleyes: jak tam Gacuch? Quote
Ziutka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='alice midnight']Ziutko, a Ty nie mzienisz tytułu tematu? :rolleyes: jak tam Gacuch? Zmienie, zmienie...ot tak chciałam troszki odczekać :cool3: A Gacucha łoki, jutro zadzwonie do dziewczyn i poproszę żeby się zalogowały, bo obiecały nam pisać wieści i foteczki wstawiać :p Quote
malibo57 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Wieści są bardzo dobre - Gacenty odnajduje się bez problemu w nowej rzeczywistości "Gacek ma sę dobrze :) chyab juz się zaklimatyzował gdyż pozbył się nieśmiałości i nawet zaczął szczekać ;p jest mega towarzyski tylko trochę leniwy bo niechce mu się chodzić po schodach :)" Ciąg dalszy: Quote
anka_szklanka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 pies torpeda leniwy? Nie wierze ;) Cudowne wieści! Quote
alice midnight Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 anka_szklanka napisał(a):pies torpeda leniwy? Nie wierze ;) Cudowne wieści! no powiem Ci Ania, że ja tez się mocno zdziwiłam... Gackowiec leżący, a nie skaczący? bardzo miło Go znow zobaczyć :) głaski dla misiaka Quote
malibo57 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Gacuś się pochorował, nie chciał jeść, zwracał, kaszlał - bardzo się zmartwiliśmy wszyscy. Nawet padło podejrzenie na karmę. Pan wet stwierdził zapalenie wirusowe górnych dróg oddechowych. Gacuś dostał leki i odzyskuje już formę i apetyt. Dwie fotki z wczoraj - troszkę zamazane - i króciutkie info: "Gacek ma juz się dobrze po 5 dniowej kuracji kaszel ustał i Gacek znów cieszy się zdrowiem. Weterynarz był pod wrażeniem zachowania Gacka- tzn. był radosny i ciekawski w jego gabinecie i nie uciekał przed nim mimo zastrzyków był bardzo dzielny :) Powoli przechodzimy na karmę suchą, według zaleceń lekarza mieszamy ją z puszką :) Gacek jest "trochę" rozpieszczany przez wspólokatorki lecz to nie wpływa na niego źle :) jest bardzo towarzyski i ciągle domaga się pieszczot :)" Quote
Recommended Posts