Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malibo57 napisał(a):
Czy on zeżarł Bergową zabawkę?!

Na szczęście nie :)
To była krówka taka na dwóch nogach :diabloti: i on ta dostał.
Zawiozę im kolejną torbę zabawek bo już się uzbierało i jak zwykle Gacula wsio będzie chciał sobie przywłaszczyć :evil_lol: :mad:

Posted

[quote name='alice midnight']jakbyś miała jeszcze ochotę na nowe znajomości i "obiekty" do focenia
to bardzo bardzo zapraszamy tu:
http://www.dogomania.pl/threads/173653-MLB-AWARIA!!!-ciagle-bez-domu/page14
nie pożałujesz!

haha życia mi nie starczy ;) Ale zaraz zajrze!

[quote name='Ziutka']Na szczęście nie :)
To była krówka taka na dwóch nogach :diabloti: i on ta dostał.
Zawiozę im kolejną torbę zabawek bo już się uzbierało i jak zwykle Gacula wsio będzie chciał sobie przywłaszczyć :evil_lol: :mad:

spokojnie, jak zje własne to zagląda do kartonu z zabawkami Kubusia, zgadnij skąd miał konika :evil_lol:

Posted

anka_szklanka napisał(a):
zgadnij skąd miał konika :evil_lol:

Aaa, pamiętam konika :evil_lol: uwielbiał go memłać w paszczy :diabloti: i konik też już chyba zakończył swój żywot :eviltong:

Posted

Tak, Ziutka dostała sms, że Gacek miewa się świetnie - odnalazł się błyskawicznie - obydwie panie są bardzo zadowolone z niego, choć wszyscy odczuwamy kroplę dziegciu w tym wszystkim, bo to miał byc dom dla Kajtuna.
Wczorajszej nocy nie bardzo mogłam sobie to poukładać w głowie i jakoś nie potrafię się cieszyć tak, jak by należało...

Posted

Dostałam e-mail od pani Leny - Gacek zdaje się być psem idealnie dopasowanym do trybu życia i środowiska w nowym domu. Pani Lena dziękuje za możliwośc jego adopcji w tym całym nocnym zamieszaniu. Miło czytać takie słowa. Gacuś prawie rok czekał na taką szansę.

Posted

malibo57 napisał(a):
Dostałam e-mail od pani Leny - Gacek zdaje się być psem idealnie dopasowanym do trybu życia i środowiska w nowym domu. Pani Lena dziękuje za możliwośc jego adopcji w tym całym nocnym zamieszaniu. Miło czytać takie słowa. Gacuś prawie rok czekał na taką szansę.

Może tak właśnie miało być, może los tak chciał! Mam nadzieje, ze im sie poukłada, Gacek to super kumpel :)

Posted

malibo57 napisał(a):
Wczorajszej nocy nie bardzo mogłam sobie to poukładać w głowie i jakoś nie potrafię się cieszyć tak, jak by należało...

Ja też Gosiu..ja też...:roll:

Posted

[quote name='alice midnight']Ziutko, a Ty nie mzienisz tytułu tematu? :rolleyes:
jak tam Gacuch?

Zmienie, zmienie...ot tak chciałam troszki odczekać :cool3:

A Gacucha łoki, jutro zadzwonie do dziewczyn i poproszę żeby się zalogowały, bo obiecały nam pisać wieści i foteczki wstawiać :p

Posted

Wieści są bardzo dobre - Gacenty odnajduje się bez problemu w nowej rzeczywistości

"Gacek ma sę dobrze :) chyab juz się zaklimatyzował gdyż pozbył się nieśmiałości i nawet zaczął szczekać ;p jest mega towarzyski tylko trochę leniwy bo niechce mu się chodzić po schodach :)"

Ciąg dalszy:

• 4 weeks later...
Posted

Gacuś się pochorował, nie chciał jeść, zwracał, kaszlał - bardzo się zmartwiliśmy wszyscy. Nawet padło podejrzenie na karmę.
Pan wet stwierdził zapalenie wirusowe górnych dróg oddechowych.
Gacuś dostał leki i odzyskuje już formę i apetyt. Dwie fotki z wczoraj - troszkę zamazane - i króciutkie info:

"Gacek ma juz się dobrze po 5 dniowej kuracji kaszel ustał i Gacek znów cieszy się zdrowiem. Weterynarz był pod wrażeniem zachowania Gacka- tzn. był radosny i ciekawski w jego gabinecie i nie uciekał przed nim mimo zastrzyków był bardzo dzielny :)
Powoli przechodzimy na karmę suchą, według zaleceń lekarza mieszamy ją z puszką :)
Gacek jest "trochę" rozpieszczany przez wspólokatorki lecz to nie wpływa na niego źle :) jest bardzo towarzyski i ciągle domaga się pieszczot :)"