Alekssandra Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Lala jest cała i na oko zdrowa, niestety nie wyszła dziś na spacer bo byłam dziś sama i fizycznie nie zdążyłam a skoro Lala była ostatnio na długo to dziś brałam te bardziej zaniedbane w tym kilka takich, które były na pierwszym spacerze. Lalunia jest cudna, zwija się z radości i zamiata ogonkiem caly boks na moj widok, zawsze chętna do wszystkiego, do jedzenia, do wychodzenia, do głaskania, to jest dla mnie dziwne, że nikt jej jeszcze nie wypatrzył. Niestety ludzie w schronisku dostają "oczopląsu" i na ogoł nie docieraja w dalsze rejony schroniska, biorą pierwszego ładnego, pierwszego kontaktowego lub czym prędzej wychodzą, dlatego Lala traci na podłej lokalizacji. Z drugiej strony to my ją wypromujemy i nie ma ona z nami tak najgorzej, ma spacery, to luksus dla schroniskowego psa, jesli przeniosę ja bliżej to innego może mniej ładnego, mniej kontaktowego skazałabym na zapomnienie a Lala ma mnie na miejscu u cioteczki na dogo i wiosna przyszła ( czytaj więcej adopcji ) więc na razie zostaje w swojej klatce. Quote
Alekssandra Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Lalunia ogólnie jest bardzo mądrym psem, w dodatku grzecznym i ładnym, mam nadzieję, że damy ją wkrótce do adopcji. Dziewczyny od jutra do piątku jestem w Stanach ale maile sms-y jak najbardziej, gdyby ktoś zadzwonil z ogłoszenia to prześlę tej osobie tel do Asi, która jest na miejscu, jeśli ktoś robi ogłoszenia to od razu można podawać tel do Asi, ma go Bea i chyba komuś jeszcze wysyłałam. W piątek przylatuję ale w sobotę już jestem w schronisku. Quote
Awit Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Masz rację, Lala ma wątek i ogłoszenia i spacerki. Quote
polubek Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 ciotki rozpuśćcie wici bo nam wątek umrze śmiercią naturalną Quote
bea_204 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Lala będziesz miała Wspaniałą Rodzinę i będziemy z Tobą dopóki nie zamieszkasz z dobrymi ludźmi. Quote
bea_204 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Wierzę, że wszystko będzie dobrze :):):):) Quote
hesia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Zalozylam watek nastepnemu z czworki paluchowych podopiecznych Aleksandry. Prosze, zobaczcie slicznote na http://www.dogomania.pl/threads/183245-Mike-a-piAE-kny-nadzwyczaj-mAE-dry-pies-ktA-ry-wiAE-kszoA-AE-A-ycia-spAE-dziA-w-klatce Miejmy nadzieje, ze cala czworka znajdzie dobre domy i bedziemy mogly zajac sie tylko nastepnymi. Quote
bea_204 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Hesiu znajdziemy Wspaniałe Rodziny wszystkim zwierzakom. Quote
lika1771 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='bea_204']Hesiu znajdziemy Wspaniałe Rodziny wszystkim zwierzakom.[/QUOTE] Dokładnie:lol: Quote
bea_204 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Ważne jest aby promować Lalę i wszystkie psy. Im więcej osób się zaangażuje tym lepiej. Artuś już ma Kochającą Rodzinę teraz czas na Takie Życie dla Lali i innych psów. Quote
hesia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Lala jeszcze nie ma ogloszen, bo Zuza ma tyle zamowien, ze sie biedna nie wyrabia, ale powinny byc wkrotce. Lika, Awit, a poznalyscie juz Mike'a (Majka) ;) ? Chlopak zaprasza. Quote
Awit Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Właśnie zobaczyłam nowy wątek, już wchodzę:-) Lala trzymaj się! Quote
lika1771 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Lala dobrej nocy,juz niedługo bedziesz w domku Quote
hesia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ja juz nie moge sie doczekac kiedy ukaza sie ogloszenia Lali. Ona taka sliczna i nastawiona na czlowieka, powinni sie o nia ludziska bic. Quote
bea_204 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Lala to fajna sunia i na pewno będzie miała wspaniałą rodzinę, wspaniały dom :):):):) Quote
Alekssandra Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Lalunia jest chodzącą radością, która coraz bardziej się do nas przywiązuje, ten kto ją weźmie będzie miał super psisko. Lala mieszka z czarnym duzym psem i wilkowata sunią, która właśnie miała sterylkę aborcyjną, dalszy komentarz chyba niepotrzebny. Quote
bea_204 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Powiedz Aleksandro co to oznacza ? Czy Lala jest bezpieczna ? Quote
lika1771 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 bea_204 napisał(a):Powiedz Aleksandro co to oznacza ? Czy Lala jest bezpieczna ? Własnie czy Ona bezpieczna Quote
Recommended Posts