Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lala jest cała i na oko zdrowa, niestety nie wyszła dziś na spacer bo byłam dziś sama i fizycznie nie zdążyłam a skoro Lala była ostatnio na długo to dziś brałam te bardziej zaniedbane w tym kilka takich, które były na pierwszym spacerze.

Lalunia jest cudna, zwija się z radości i zamiata ogonkiem caly boks na moj widok, zawsze chętna do wszystkiego, do jedzenia, do wychodzenia, do głaskania, to jest dla mnie dziwne, że nikt jej jeszcze nie wypatrzył.

Niestety ludzie w schronisku dostają "oczopląsu" i na ogoł nie docieraja w dalsze rejony schroniska, biorą pierwszego ładnego, pierwszego kontaktowego lub czym prędzej wychodzą, dlatego Lala traci na podłej lokalizacji.

Z drugiej strony to my ją wypromujemy i nie ma ona z nami tak najgorzej, ma spacery, to luksus dla schroniskowego psa, jesli przeniosę ja bliżej to innego może mniej ładnego, mniej kontaktowego skazałabym na zapomnienie a Lala ma mnie na miejscu u cioteczki na dogo i wiosna przyszła ( czytaj więcej adopcji ) więc na razie zostaje w swojej klatce.

Posted

Lalunia ogólnie jest bardzo mądrym psem, w dodatku grzecznym i ładnym, mam nadzieję, że damy ją wkrótce do adopcji.

Dziewczyny od jutra do piątku jestem w Stanach ale maile sms-y jak najbardziej, gdyby ktoś zadzwonil z ogłoszenia to prześlę tej osobie tel do Asi, która jest na miejscu, jeśli ktoś robi ogłoszenia to od razu można podawać tel do Asi, ma go Bea i chyba komuś jeszcze wysyłałam.

W piątek przylatuję ale w sobotę już jestem w schronisku.

Posted

Ważne jest aby promować Lalę i wszystkie psy. Im więcej osób się zaangażuje tym lepiej. Artuś już ma Kochającą Rodzinę teraz czas na Takie Życie dla Lali i innych psów.

Posted

Lala jeszcze nie ma ogloszen, bo Zuza ma tyle zamowien, ze sie biedna nie wyrabia, ale powinny byc wkrotce.
Lika, Awit, a poznalyscie juz Mike'a (Majka) ;) ? Chlopak zaprasza.

Posted

Lalunia jest chodzącą radością, która coraz bardziej się do nas przywiązuje, ten kto ją weźmie będzie miał super psisko.

Lala mieszka z czarnym duzym psem i wilkowata sunią, która właśnie miała sterylkę aborcyjną, dalszy komentarz chyba niepotrzebny.