Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lala już ma Wspaniałych Ludzi. Dziękujemy bardzo.

Lala to młoda sunia przypominająca labradora zarówno z wyglądu jak i z charakteru. Jej sierść ma kolor biszkoptowy. Lala jest bardzo kontaktowa, lgnie do ludzi. Znalazła się w schronisku, gdzie umieszczono ją daleko od odwiedzających i chcących adoptować zwierzaka ludzi. Czas mijał a pogodna Lala siedziała w klatce wypatrując i czekając na swoją Rodzinę. W końcu nadszedł dzień kiedy młode małżeństwo chciało adoptować młodą i pogodną sunię. Lala miała szanse na dom, które jednak nie zostały zrealizowane. Okazało się, że Lala została pogryziona przez inne psy i to na tyle dotkliwie, że miała odgryziony kawałek ucha. Adopcja nie doszła do skutku. Małżeństwo adoptowało inną sunię, a Lala już wyleczona została na mrozie i dalej czeka w klatce na kochających Ludzi z dobrym i kochającym oraz odpowiedzialnym sercem.
Lala jest wielkości i postury labradora o umaszczeniu biszkoptowym, na czole ma śliczna strzałkę, pozostała bardzo dobrze nastawiona do ludzi, pomimo, ze nie widzi ich zbyt wielu, tym bardziej ich wypatruje. A kiedy ktoś wreszcie podejdzie do jej klatki następuje taniec szczęścia. Lala po wyjściu z klatki ładnie się zachowuje, przytula się, rozdaje buziaczki, jest taka radosna. Schronisko nie powinno być jej domem. Ze względu na uroczy charakter zyskała miano "kontaktowca" czyli psa bardzo nastawionego na człowieka i nawiązującego od początku wyraźny, pozytywny kontakt :)

Popatrzcie sami na tą piękną mordkę. Lalunia bardzo potrzebuje kochającego, dobrego domu, jest tak wdzięczną i słodką sunią. Co ona jeszcze robi w schronisku?

Osoby zainteresowane adopcją proszone są o kontakt z Aleksandrą 798 159 427
Zdjęcia Lali
http://zapodaj.net/b03bd35773f6.jpg.html
http://zapodaj.net/7d47ba85d167.jpg.html
http://zapodaj.net/498a5e08613d.jpg.html

Banerki Lali do pobrania, dziękujemy Polubek.

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuję za wątek Lala ma status : do adopcji, osoby chętne zapraszam do kontaktu ze mną, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, pokaże sunię w schronsku, gdybym ja nie mogła zrobią to moje koleżanki.

Posted

Tak jak napisałam Lala jest do adopcji, to bardzo smutne, że straciła szansę na
dom bo została pogryziona i pozostawiono ją w tej samej klatce na mrozie.

Przyszła wiosna Lala nadal nie ma domu, nadal sąsiaduje z psami, które
ją okaleczyły, jedyne czego mogła się nauczyć w schronisku to agresji w
reakcji na atak oraz unikania konfrontacji z sąsiadami. Bardzo wierzę, że w końcu ja wypromujemy :multi:

Posted

Wypromujemy ją na pewno, będzie miała Kochających Ludzi, Pan Bóg jej pomoże. Aleksandro dopisz jeszcze tylko ile mniej więcej Lala może mieć lat.

Posted

dziękuję za banerki :)

Dokładnie tak, nie poszła do adopcji bo była pogryziona i musiała zdaniem schroniska być leczona w schroniskowej klatce na mrozie.

Lalę pogryzły psy z klatki obok, dlatego pogryzienie dotyczy kawalka ucha, ogona, gdy psy gryzą się w klatce obrażenia mogą być wszędzie, na głowie, tułowiu, brzuchu.

Posted

[quote name='lika1771']Hesia ja zapłace za ogłoszenia lusi i lali tylko daj konto
Lika, te ogloszenia oplacilam, bo to byly te, ktore Lala dostala od Hugo. Jesli mozesz, to prosze oplac Hugo. Jest bazarek ogloszeniowy na http://www.dogomania.pl/threads/182929-OGA-OSZENIA-25-x-2-tylko-10-zA-na-Pitka-co-ma-tylko-10-zA-do-koA-ca-kwietnia . Prosze, zajrzyj tam i moze wpisz sie, zaznaczajac, ze tekst i zdjecia beda pozniej. Musimy poczekac, az beda nowe zdjecia. Spytaj, prosze, gdzie wyslac tekst (email, PM?). Tekst moge Ci pozniej przeslac, bo do tego z pierwszej strony trzeba dodac kontakt,: telefony, email. Jesli wolisz, to moge sie tam wpisac i przeslc Ci tylko numer konta.

Posted

Jak wstawiacie banerki, bo mi wchodzą tylko linki. Wgrywałam windowsa, straciłam banerki, teraz w operze nie wiem jak się wstawia. Klikam kopiuj odnośnik, mam to co mam. Pomóżcie. Może na pw

Posted

W operze też nie umiem, w explorerze bez problemu, kopiujesz i wklejasz w sygnaturkach. Musisz skorzystać z windowsa explorera, bo w operze rzeczywiście jest problem. Dziękujemy za ogłoszenia i za wszystko :):):):)

Posted

No właśnie polubek mi wysłała pw, w operze nawet na pw nie weszłam, bo nie mogłam.
A jak z eksp poczytałam i robiłam w operze to wogóle nie wiedziałam co i jak. Coś nie tak z tą operą.
W eksplorerze zrobiłam tak jak kiedyś tam, niedawno nie mogłam bo odebrali mi chyba banerki za karę.
Dziękuję.
Za to w ekspl dogo mi ledwo chodzi, a w oprze ładnie chodzi.