Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 939
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szarotka']No uda sie, ale trzeba jeczec bo inaczej ludzie nie deklaruja ............[/QUOTE]

Jęcz, kochana, świetnie ci to idzie ;) Ja lecę dalej [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/18/18_3_110.gif[/IMG]

Posted

[quote name='agata51']Jęcz, kochana, świetnie ci to idzie ;) Ja lecę dalej [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/18/18_3_110.gif[/IMG][/QUOTE]

no to jęczymy i bardzo prosimy o pomoc :modla:

Posted

[quote name='agata51']Jęcz, kochana, świetnie ci to idzie ;) Ja lecę dalej [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/18/18_3_110.gif[/IMG][/QUOTE]

Chodzenie po watkach i jeczenie tam tez pomaga

[quote name='EVA2406']no to jęczymy i bardzo prosimy o pomoc :modla:[/QUOTE]
No i oczywiscie wysylanie pw., ktore musialam odlozyc ze wzgledu na bol glowy.

[B]Lysa sunia blaga o deklaracje [/B]:(:(

Posted

[B]Brakuje nam 140zł deklaracji stałych
Trzeba się też liczyć że będą wydatki na leczenie
Już teraz muszę zapłacić ok 120-150zł[/B] [B]za badania[/B]

Posted

[quote name='kmurdz']hej! moja Mama chce sie dolozyc na Tamarke, wiec przesle dzis kolejne 30 pln. moze uda sie ja wyciagnac! pozdrawiam![/QUOTE]

Bardzo dziękujemy
Czy jest to deklaracja stała czy jednorazowa ?

Posted

[quote name='Agucha']Macie już wyniki??? Na kiedy mają być?[/QUOTE]
ona dopiero będzie miała robione badania jak uda się ją wyciągnąć ze schronu...dlatego jeszcze nawet nie wiadomo co to za paskudztwo spowodowało te łyse placki...
stąd pilny apel o deklaracje!

Posted

[quote name='Akrum']ona dopiero będzie miała robione badania jak uda się ją wyciągnąć ze schronu...dlatego jeszcze nawet nie wiadomo co to za paskudztwo spowodowało te łyse placki...
stąd pilny apel o deklaracje![/QUOTE]
A te badania??
[quote name='ciapuś']

[B][COLOR=Red]
Postanowiliśmy też nie czekać i dzisiaj została pobrana krew i zostaną zrobione badania na tarczycę
Koszt badań spory bo podobno ok 120-150zł ale nie ma na co czekać [/COLOR][/B]
[COLOR=Red][B]Jakoś damy rade :oops::oops::oops:[/B][/COLOR]
[/CENTER][/QUOTE]

Posted

Oj dziewczyny nie czytacie wątku :evil_lol:
Sunia miała już robione badania i wiadomo że nie ma grzybicy ani nużeńca
Miała też podstawowe badania krwi czy nie są to zmiany hormonalne ale nic nie wyszło.Dlatego jest podejrzenie że to zaniedbanie,niedożywienie i stres.
Wczoraj miała pobrana krew na badania odnośnie hormonu tarczycy bo podobno warto to sprawdzić przy tak dużych zmianach skórnych.

Posted

A... tego to nie widziałam - przeoczyłam [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/AGNIES%7E1/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-29.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/AGNIES%7E1/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-30.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/AGNIES%7E1/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-31.png[/IMG]

Posted

[quote name='ciapuś']Cioteczki i wujkowie brakuje już tylko 140zł więc pomaleńku zaczynamy zbierać na konto

i tak deklaracje stałe wpłacamy bezpośrednio na konto DT które podam na PW

a pozostałe kwoty

na konto
[CENTER][SIZE=3][COLOR=#0000ff][B][COLOR=#000000]Fundacja Pomagajmy Razem - Zwierzęta w Potrzebie[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff][B][COLOR=#000000] Nr Konta: PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff][B][COLOR=#000000] ul. Chłędowskiego 1/8 [/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff][B][COLOR=#000000] Łódź 93-239[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=#0000ff][B][COLOR=#000000][COLOR=Blue] z dopiskiem dla Tamarki[/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE]

[B][COLOR=Red]
Postanowiliśmy też nie czekać i dzisiaj została pobrana krew i zostaną zrobione badania na tarczycę
Koszt badań spory bo podobno ok 120-150zł ale nie ma na co czekać [/COLOR][/B]
[COLOR=Red][B]Jakoś damy rade :oops::oops::oops:[/B][/COLOR]
[/CENTER][/QUOTE]
aj... ja to przeoczyłam... to z nadmiaru pracy...

Posted

Ja obstawiam na alergię na pchły!
Czekam jednak na wyniki badania hormonów tarczycy.... bo to też duże prawdopodobieństwo, że zmiany skórne z tego powodu wyszły...

Posted

[quote name='Agucha']Ja obstawiam na alergię na pchły!
Czekam jednak na wyniki badania hormonów tarczycy.... bo to też duże prawdopodobieństwo, że zmiany skórne z tego powodu wyszły...[/QUOTE]

Mam podobne zdanie i wierzę, że w związku z tym szybko można Tamarkę przywrócić do zdrowia. Seria zastrzyków odczulających i później restrykcyjna kontrola anty-pchelna.