Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

amica napisał(a):

To jest właśnie satysfakcja, gdy się wyciąga psa ze schronu.

Tak satysfakcja i wielka radość że udało się pomóc takiej biedulce.

• Replies 939
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tamarka coraz ładniejsza więc myślę że nie ma na co czekać i w weekend trzeba zacząć ją ogłaszać .

Czy może jest ktoś chętny do napisania ładnego niedługiego tekstu do ogłoszeń.?

Posted

To Zuziu wpisz mnie dla Tamarki na 20 zl. miesiecznie.

Drogie ciotki dogomanijne :):) Tamarce brakuje 100 zl. stalych deklaracji i ok. 300 zl. na sterylke, bez ktorej nie mozna Tamarki wyadoptowac :(:(

Tamarka bardzo prosi o grosik:placz::placz::placz::shake::shake::shake:!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Szarotka napisał(a):
To Zuziu wpisz mnie dla Tamarki na 20 zl. miesiecznie.

Drogie ciotki dogomanijne :):) Tamarce brakuje 100 zl. stalych deklaracji i ok. 300 zl. na sterylke, bez ktorej nie mozna Tamarki wyadoptowac :(:(

Tamarka bardzo prosi o grosik:placz::placz::placz::shake::shake::shake:!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bardzo dziękuje Szarotko w imieniu Tamarki

Posted

Tak podczytuję cicho wątek, ale teraz muszę się odezwać - jest piękna, nikt by się nie spodziewał po biednym, łysym, wychudzonym szczurku, że przejdzie taką metamorfozę :) A będzie jeszcze piękniejsza jak całkowicie sierść odrośnie. Dzięki Waszym dobrym sercom :)

Posted

mozna wystapić z wnioskiem o dofinansowanie do sterylizacji do Fundacji Niechciane i Zapomniane oni mają program "to się wytnie"
lub poprosić w schronisku Fundacja Pomagajmy Razem ma tam przecież plecy kilku wolontariuszy i pracownika i chody u wetów