Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 740
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przypomnę, iż jestem w posiadaniu pieknego plakatu Portoska :loveu:

Bardzo proszę o zgłaszanie się, przesle Wam na maila plakacik. Porozwieszajcie proszę w swojej okolicy :) :loveu:

Moge również wydrukować plakaty w kolorze i wysłać pocztą :)

Cioteczki, Wujkowie - bo sie zdenerwuję :mad:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Przypomnę, iż jestem w posiadaniu pieknego plakatu Portoska :loveu:

Bardzo proszę o zgłaszanie się, przesle Wam na maila plakacik. Porozwieszajcie proszę w swojej okolicy :) :loveu:

Moge również wydrukować plakaty w kolorze i wysłać pocztą :)

Cioteczki, Wujkowie - bo sie zdenerwuję :mad:

ja chcę !!! Wydrukowane w kolorze i przywiezione do mnie na wieś osobiście !!!

W sobote miałas byc i co ??!!! :mad: Psiaki czekały... ja im powiedziałam ze ciotka przyjedzie do nich, że pójdziemy na wspólny spacerek itp.... Nie ładnie !! :shake:

Posted

Owieczka napisał(a):
ja chcę !!! Wydrukowane w kolorze i przywiezione do mnie na wieś osobiście !!!

W sobote miałas byc i co ??!!! :mad: Psiaki czekały... ja im powiedziałam ze ciotka przyjedzie do nich, że pójdziemy na wspólny spacerek itp.... Nie ładnie !! :shake:

Tak jest Ciotka :) jeszcze będziesz miała mnie dosyć, zobaczysz :D :evil_lol:
A niestety w week byłam z misja u TZ-ta na działce.. musiałam posprawdzać sasiadów jak sprawują opieke nad psami ;)

Posted

Portonio jest strasznie kochany :) Juz się nauczył że nie uciekamy jak jest brama otwarta i nie przekraczamy progu jak ciocia nie pozwoli. Tylko przez Trymera zrobił się taki trochę nadpobudliwy :shake: bo Trymcio go trochę strofuje... Portonio tak bardzo mnie kocha że płacze przeogromnie jak go tylko zostawię na podwórku i gdzies sobie idę. Nie pomaga towarzystwo innych psów, po prostu musi byc przy mnie i tyle. Z Kosteczka się bawi jak Trymer mu na to pozwoli dlatego czasem zamykam Trymka na trochę żeby Portonio sobie swobodnie pobrykał z Kostą.

Jak zostaje w domu i wychodze to jest płacz nieprzeciętny :shake: pisk, skowyt itp. Potem się uspokaja... Portonio nauczyl się juz że jak skacze to ciotka go ignoruje a jak usiądzie to głaszczemy i drapiemy za uszkiem. Portosek to psiak który kocha całym sobą... Oj czuje ze Nasze rozstanie nie będzie łatwe...

Posted

no to mam na to sposób ;)

wycofam zaraz allegro i inne ogłoszenia i z chęcią podpiszę z Tobą umowę adopcyjną. No niech stracę wizyta przedadopcyjna nie jest konieczna, ale po adopcyjne będą na pewno :D

Posted

Majki1510 napisał(a):
no to mam na to sposób ;)

wycofam zaraz allegro i inne ogłoszenia i z chęcią podpiszę z Tobą umowę adopcyjną. No niech stracę wizyta przedadopcyjna nie jest konieczna, ale po adopcyjne będą na pewno :D

Chętnie :) ale najpierw musze wygrac w totka :D

Posted

Owieczka napisał(a):
Portonio jest strasznie kochany :) Juz się nauczył że nie uciekamy jak jest brama otwarta i nie przekraczamy progu jak ciocia nie pozwoli. ....

Chyba jestem na tym samym etapie, ale u mnie klęski edukacyjne i sukcesy na zmianę :diabloti:

Posted

Bylam wczoraj u Portoska. To bardzo fajny psiak!!!! ale na pewno ma ADHD :) Od nie spaceruje na spacerach, On ciagle biega !!! :)

Majki przesylam Ci zdjecia portoska na maila w normalne rozdzielczosci :) moze sie przydadza do ogloszen :)