obraczus87 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ja mysle o Portosku, ale to zamieszanie z Aliną dalo sie wszytskim we znaki... Kiedy Portosek bedzie mial kastracje?? :cool1: Quote
Majki1510 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 ja też myślę...:loveu: dziękuję za ogłoszenia :loveu:- koooopa linkow mi maila zawaliła;) Quote
obraczus87 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Majki1510 napisał(a):ja też myślę...:loveu: dziękuję za ogłoszenia :loveu:- koooopa linkow mi maila zawaliła;) Przepraszam za opóźnienie, ale Zuza ktora robila ogloszenia miala jakiś problem mały :) ale na szczescie ogloszonka juz sa :D Quote
Majki1510 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 obraczus87 napisał(a):Przepraszam za opóźnienie, ale Zuza ktora robila ogloszenia miala jakiś problem mały :) ale na szczescie ogloszonka juz sa :D ważne że są. Zwłaszcza że trochę czasu trzeba na to poświęcić Quote
Tymonka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 To teraz chyba trzeba szybko kastrować chłopaka , bo domek z ogłoszeń się znajdzie i co będzie? Quote
obraczus87 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Majki1510 napisał(a):ważne że są. Zwłaszcza że trochę czasu trzeba na to poświęcić Wiem, wiem. Kochana ustalcie z Owieczką plan kastracji. Czy mamy na to środki?? Trzeba chlopaka jak najszybciej pozbawić jajek :) Quote
Majki1510 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 obraczus87 napisał(a):Wiem, wiem. Kochana ustalcie z Owieczką plan kastracji. Czy mamy na to środki?? Trzeba chlopaka jak najszybciej pozbawić jajek :) o żesz Ty znieczulico.... :D biedny bezjajusiowy Portosik będzie przez takie niedobre ciotki ;) a na poważnie zaraz się zaktualizuję co do kasy i ustalę po południu co z ciachankiem' Quote
obraczus87 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Majki1510 napisał(a):o żesz Ty znieczulico.... :D biedny bezjajusiowy Portosik będzie przez takie niedobre ciotki ;) a na poważnie zaraz się zaktualizuję co do kasy i ustalę po południu co z ciachankiem' JA JESTEM ZNIECZULICA PIERWSZA KLASA :diabloti: LEPIEJ ZE MNA NIE ZADZIERAć :razz: :evil_lol: Quote
Majki1510 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Znieczulica jak cholera... :evil_lol: A tak przy okazji zamieszania z Aliną - jeszcze raz dzięki za ostrzeżenie:calus: Quote
obraczus87 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Majki1510 napisał(a):Znieczulica jak cholera... :evil_lol: A tak przy okazji zamieszania z Aliną - jeszcze raz dzięki za ostrzeżenie:calus: Lepiej być znieczulica niż... wiesz :evil_lol: Nie masz za co dziekowac ;) Quote
NiJaSe Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Portosiku ja tez o Tobie pamiętam mimo ,ze rzadko sie odzywam Quote
Tola^^ Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 NiJaSe napisał(a):Portosiku ja tez o Tobie pamiętam mimo ,ze rzadko sie odzywam Ja tak samo o Portosiku pamiętam i cicho odwiedzam wątek! :loveu: Quote
rita60 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Tola^^ napisał(a):Ja tak samo o Portosiku pamiętam i cicho odwiedzam wątek! :loveu: Ja tez,slicznie wygladasz malenki,taki szczesliwy,rozesmiany pycholek:loveu: Quote
NiJaSe Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 prosze o rozsyłanie wątku moj tymczasowicz walczy o życie a ja proszę o wsparcie i psychiczne i finansowe http://www.dogomania.pl/threads/186507-Znaleziony-m%C5%82ody-haszczak-WALCZY-O-%C5%BBYCIE-!!PROSIMY-O-WSPARCIE-NA-LECZENIE-!!! Quote
figa33 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 zrobiłam przelew na czerwiec , ale patrzę ,ze moja wpłata na maj jest nieodnotowana nie dotarła ? Quote
Owieczka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 majku33krakow napisał(a):jaką on karme je? No patrz ... miałam zobaczyć nazwe tej karmy ale zapomniałam przez to wszystko :oops: cioteczki sponsorki pamietacie moze jak się ta karma nazywała ? Quote
Owieczka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 figa33 napisał(a):zrobiłam przelew na czerwiec , ale patrzę ,ze moja wpłata na maj jest nieodnotowana nie dotarła ? Cioteczki !!! Gdzie jesteście ??!!! Quote
obraczus87 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 mmd napisał(a):Muszę Ellig zapytać. Pewnie poszła przepakowana... Nie, poszła w opakowaniach po 1,5 kg :) Quote
Majki1510 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 figa33 napisał(a):zrobiłam przelew na czerwiec , ale patrzę ,ze moja wpłata na maj jest nieodnotowana nie dotarła ? Wszystko dotarło. Przepraszam, za brak aktualizacji :oops: zakrecona jestem nadmiarem bidusiów. Ale już wszyściutko pouzupełniałam. Quote
Owieczka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Majki1510 napisał(a):Wszystko dotarło. Przepraszam, za brak aktualizacji :oops: zakrecona jestem nadmiarem bidusiów. Ale już wszyściutko pouzupełniałam. Potrzebuje jakiegoś e-meila do wysłania zdjęc bo nie mam czasu wstawiać :( Quote
Majki1510 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='Owieczka']Potrzebuje jakiegoś e-meila do wysłania zdjęc bo nie mam czasu wstawiać :( [email protected] A i czy możesz umówić się (znaczy Portoska ;)) na ciachanko?? Quote
Owieczka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Majki1510'][email protected] A i czy możesz umówić się (znaczy Portoska ;)) na ciachanko?? Tak właśnie chcę zrobić ;) jakis dokładniejszy termin uzgodnie z wetem jutro bo będe z Porterem na ciachaniu ;p Quote
Recommended Posts