vena&vivi Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Piękne foty, musze się wkońcu tam wybrać. Przepraszam, że tak długo ale troche pokiełbasiło się z moim tymczasowiczem. Ciotki odwiedzcie Księciahttp://www.dogomania.pl/threads/184744-Ma%C5%82y-Ksi%C4%85%C5%BC%C4%99-g%C5%82uchy-%C5%9Blepy-dog-niemiecki. Quote
Mroowa Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Zapraszam na nowo otwarty bazarek:[url]http://www.dogomania.pl/threads/184909-MAGICZNY-ŚWIAT-RÓŻNOŚCI-na-quot-Pieska-z-Meliny-quot-do-18.05[/url] Quote
Evelka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ajzon naprawdę miał ogromne szczęście. Takie relacje i zdjęcia ogląda się ze wzruszeniem. Bardzo się cieszę! Quote
vena&vivi Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/184744-Ma%C5%82y-Ksi%C4%85%C5%BC%C4%99-g%C5%82uchy-%C5%9Blepy-dog-niemiecki. Ciotki wpadniecie bo Książe spada niezauważany. Bardzo proszę. Quote
tu_ania_tu Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Super Ajzon i super dom. Oby Mały Książe też tak wspaniale trafił Quote
Ada-jeje Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Maly Ksiaze tez znajdzie czlowieka ktory go pokocha, cuda jednak sie zdarzaja, i wspaniali ludzie jak widac tez. Quote
IKA & SONIA Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Wieści od Ajzona :) Witam U Ajzona wszystko OK a nawet bardziej . Już podłogi lub jego dywanik to mało próbuje lokować się na łóżkach. Z jedzeniem też już nie jest wybredny. Dużo pobytu na świeżym powietrzu robi swoje. ( Purina znika szybko). Pozdrawiam i przesyłam fotkę z zabaw Ajzona z "dogoterapeutką" labradorką. Quote
tatikus Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Cieszę się, że Ajzon trafił w takie miejsce. Dostałem Go od 1 właścicielki, która musiała go oddać z powodu alergii dziecka. Oddała go darmo, ponieważ szukała kogoś, kto zapewni mu odpowiednie warunki i wie jak się z dogami obchodzić. Ajzon wychował się z drugim psem, biszkoptowym labradorem, więc dobrze się czuje w towarzystwie innych zwierząt. Nawet z kotem którego miała moja bratowa spał w jednym legowisku. Codziennie, nawet w zimie ,w mrozy chodziliśmy na spacery do lasu, pomimo, że miał duży ogród do biegania. Nigdy nie przejawił nawet cienia agresji, chyba, że do małych psów, które nie znosi, lecz na spacerze zachowuje się poprawnie. Trzeba było jednal uważać. Ulubione zabawki, to piszczące piłeczki i piłka nożna. Bardzo żałuje, ze z powodów odemnie niezależnych, musiałem go oddać. Dziś wpisałem AJZON w wyszukiwarkę i zobaczyłem jego zdjęcia. Poprzedni dog którego miałem to był arlekin, ale Ajzon to wielkie serce z ogonem na czterech łapach. Serdecznie pozdrawiam. Andrzej. Quote
Ada-jeje Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Wieści od Ajzona Jest już u nas ponad 8 m-cy . Zdrowy szczęśliwy, pies. Dostarczamy sobie nawzajem mnóstwo radości. Wszyscy go tu kochają. O wstawienie nowych zdjec poprosimy IKA i SONIA. Quote
Evelka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ale się Chłopakowi poszczęściło!:multi: Wspaniałe zdjęcia i wspaniała Rodzina!:loveu: Quote
Ulaa Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 O rany Fiordingi :loveu: i to malutki! :loveu: Zazdroszczę Ajzonowi! Ja też chcę dom z małym Fiordingiem :loveu: Quote
Ada-jeje Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Milo od czsu do czasu, otrzymac porcje radosci.:loveu: Quote
IKA & SONIA Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Wieści od Ajzona: Witamy U Ajzona wszystko w porządku. Ma teraz dwóch małych "końskich" towarzyszy do zabawy. Przesyłamy parę fotek. Pozdrowienia A także kilka fotek :) Quote
Ada-jeje Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Nieczesto mamy szanse ogladac tak wspaniale fotki, wspanialy krajobraz oraz udana adopcje. Quote
vena&vivi Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 A ja niedługo wkleję foty z psią koleżanką :D Ajzon ma od niedawna kumpelę dożycę Quote
Ada-jeje Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 vena&vivi napisał(a):A ja niedługo wkleję foty z psią koleżanką :D Ajzon ma od niedawna kumpelę dożycę Super, czekamy na fotki Ajzona i jego psiej kumpeli, bo do tej pory to ogladamy Ajzona i jego kumpli koniki. Quote
Ada-jeje Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 A ktory to Ajzon, sa jak dwie krople wody, domyslam sie ze Ajzon troche wiekszy i to ten z lewej. Dobrze ze on kastrat i napewno wasza kolezanka tez po zabiegu, bo choc tworza piekna pare to malych dozatek nam jednak nie potrzeba :shake::evil_lol: Quote
vena&vivi Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Nie no co Ty adopcje istnieją po to aby wysyłac suki do domów, tam rodzą a my później zbieramy kaskę ze sprzedaży szczeniaków:evil_lol::diabloti: Quote
Ada-jeje Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 vena&vivi napisał(a):Nie no co Ty adopcje istnieją po to aby wysyłac suki do domów, tam rodzą a my później zbieramy kaskę ze sprzedaży szczeniaków:evil_lol::diabloti: Ile juz domow wybudowals, lub samochodow kupilas za kase uzbierana z sprzedazy szczeniakow? :razz::evil_lol: Quote
vena&vivi Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 oj kochana nie pytaj, taki woz co ja mam - rozpadający sie stary ford eskort :D ehh miodzio Quote
Recommended Posts