Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękne foty, musze się wkońcu tam wybrać. Przepraszam, że tak długo ale troche pokiełbasiło się z moim tymczasowiczem. Ciotki odwiedzcie Księciahttp://www.dogomania.pl/threads/184744-Ma%C5%82y-Ksi%C4%85%C5%BC%C4%99-g%C5%82uchy-%C5%9Blepy-dog-niemiecki.

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszam na nowo otwarty bazarek:[url]http://www.dogomania.pl/threads/184909-MAGICZNY-ŚWIAT-RÓŻNOŚCI-na-quot-Pieska-z-Meliny-quot-do-18.05[/url]

• 1 month later...
Posted

Wieści od Ajzona :)

Witam
U Ajzona wszystko OK a nawet bardziej . Już podłogi lub jego dywanik to
mało próbuje lokować się na łóżkach. Z jedzeniem też już nie jest
wybredny. Dużo pobytu na świeżym powietrzu robi swoje. ( Purina znika
szybko).
Pozdrawiam i przesyłam fotkę z zabaw Ajzona z "dogoterapeutką" labradorką.

• 6 months later...
Posted

Cieszę się, że Ajzon trafił w takie miejsce. Dostałem Go od 1 właścicielki, która musiała go oddać z powodu alergii dziecka. Oddała go darmo, ponieważ szukała kogoś, kto zapewni mu odpowiednie warunki i wie jak się z dogami obchodzić. Ajzon wychował się z drugim psem, biszkoptowym labradorem, więc dobrze się czuje w towarzystwie innych zwierząt. Nawet z kotem którego miała moja bratowa spał w jednym legowisku. Codziennie, nawet w zimie ,w mrozy chodziliśmy na spacery do lasu, pomimo, że miał duży ogród do biegania. Nigdy nie przejawił nawet cienia agresji, chyba, że do małych psów, które nie znosi, lecz na spacerze zachowuje się poprawnie. Trzeba było jednal uważać. Ulubione zabawki, to piszczące piłeczki i piłka nożna. Bardzo żałuje, ze z powodów odemnie niezależnych, musiałem go oddać. Dziś wpisałem AJZON w wyszukiwarkę i zobaczyłem jego zdjęcia. Poprzedni dog którego miałem to był arlekin, ale Ajzon to wielkie serce z ogonem na czterech łapach. Serdecznie pozdrawiam. Andrzej.

Posted

Wieści od Ajzona
Jest już u nas ponad 8 m-cy . Zdrowy szczęśliwy, pies. Dostarczamy sobie

nawzajem mnóstwo radości. Wszyscy go tu kochają. O wstawienie nowych zdjec poprosimy IKA i SONIA.

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

vena&vivi napisał(a):
A ja niedługo wkleję foty z psią koleżanką :D Ajzon ma od niedawna kumpelę dożycę

Super, czekamy na fotki Ajzona i jego psiej kumpeli, bo do tej pory to ogladamy Ajzona i jego kumpli koniki.

Posted

A ktory to Ajzon, sa jak dwie krople wody, domyslam sie ze Ajzon troche wiekszy i to ten z lewej. Dobrze ze on kastrat i napewno wasza kolezanka tez po zabiegu, bo choc tworza piekna pare to malych dozatek nam jednak nie potrzeba :shake::evil_lol:

Posted

vena&vivi napisał(a):
Nie no co Ty adopcje istnieją po to aby wysyłac suki do domów, tam rodzą a my później zbieramy kaskę ze sprzedaży szczeniaków:evil_lol::diabloti:

Ile juz domow wybudowals, lub samochodow kupilas za kase uzbierana z sprzedazy szczeniakow? :razz::evil_lol:

• 4 weeks later...