Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piesek ma ok 3-4 lat dokładnie nie wiem:roll:.Jest to kundelek na wysokość do pół łydki .Błąka się już od ok roku w Wołominie.Piesek ma prawdopodobnie źle zrośniętą tylną łapkę.Bardzo na nią kuleje:shake:.Ja sama nie ma pieniędzy żeby pójść z nim do weterynarza ,ponieważ jestem jeszcze na utrzymaniu rodziców.Codziennie go karmie i się z nim bawię tylko to mogę dla niego zrobić :placz::placz::placz:Liczę na Waszą pomoc!!!!:-(

Posted

[quote name='Awit']Rok czasu bezdomny... A gdzie on sypia, to go żywi przez ten rok?
Pewnie dobrzy ludzie.
A Wołomin nie ma schroniska?[/QUOTE]

Wolomin nie ma schroniska. Psy stamtad sa wylapywane do Klembowa.

Posted

Widzę, że koleżanki nie ma to ja napiszę.Całą zimę i do tej pory na noc zabierali go sąsiedzi Aleksandry.Karmili i ona oczywiście też do tej pory tak jest :)Jak coś pokręciłam to Aleksandra mnie poprawi.:)

Posted

Witam wlaśnie wróciłam z 2-godzinnych poszukiwań mojego niunia niestety go nie spotkalam :( bo on czasami tak znika a jak zglodnieje to przychodzi wiec jak tylko zgłodnieje to zrobie jemu zdjęcia :) A przy okazji chciałam się zapytać czy ktoś może jeździ do Kątnych niedaleko Nasielska tam jest fundacja koci świat i zajmuja sie plaskatymi a dzis znalazlam biedaka co sie od miesiaca blaka w wolominie i dzis po ruchliwej ulicy biegal :-(