tripti Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 troszeczkę widać, czyli ta lewa łapina, pewnie złamana była:( Quote
Aleksandra:) Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 no troszkę bo jak na zdjęciu widać zaczął deszczyk padać i musiałam szybko do domu wrócić :d ...Tripti co z psiakiem nie mam pojęcia jutro porobię jemu kilka ogłoszeń może ktoś będzie chcieć takiego malutkiego Niuńka :) Quote
Awit Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Te maleństwo to gdzie chodzi całe dnie, gdzie sypia? Quote
Aleksandra:) Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Awit niestety ale piesek śpi tam gdzie ma jakieś schronienie :( chciałam go do siebie wziąć na jakiś czas już nawet rodzice sie zgodzili !!! :D ale on nie tolerował mojego pekusia :(:( a szkoda... piesek sobie tak wędruje po wołominie... :( biedactwo jest taki malutki a nie ma domku ! powinien teraz sobie w łóżeczku odpoczywać po 'ciężkim psim dniu' :D Quote
Awit Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 A istnieje możliwość, że on ma właściciela, tylko nieodpowiedzialnego, który puszcza go luzem? Quote
Aleksandra:) Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Napewno nie jak by miał kogoś to bym wiedziała bo kojarzę psy z okolic poza tym jakby miał właściciela to nie rzucał by się na jedzenie i się włóczył cale dnie ...:( a tak wogóle to pies niema obróżki i adresatki a raczej jak sie psa spuszcza to powinien miec cos takiego.:( biedactwo;( Quote
Aleksandra:) Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 niemam pojęcia może Ty Awit wzięłabyś Niuńka na tymczas ? :D Quote
Awit Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Gdybym miała większe mieszkanie i 1 psa, pewnie męża bym przekonała. Quote
Recommended Posts