Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwoniłam do Adama ,Sarunia już po kroplówce i podaniu leków.Dostała dodatkowo leki moczopędne.Wieczorem kroplówkę i leki podam jej sama.Jest nieznaczna poprawa,Sara próbowała wstać,żeby wyjść za Adamem,kiedy ten na chwilę wyszedł z gabinetu.Dużo rozmawiałam z P.Wet na temat bólu,ale Sara nie ma oznak bólowych,więc nie cierpi.Mamy tylko dwa wyjścia,albo Sara sie z tego wykaraska (ale z pewnością będą nawroty),albo odejdzie.W takim stanie nie pozostanie.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=arial]Sara wczoraj popołudniu[/FONT]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-wRUeTQOND0s/Uj2t5JWCFqI/AAAAAAAAMzk/1WYbZ4RxCJM/w640-h480-no/P9200033.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-Qtg0NGktMxY/Uj2t5IKkESI/AAAAAAAAMzo/ENGWLHysI1s/w640-h480-no/P9200036.JPG[/IMG]

Posted

[FONT=arial]Sara wieczorem po drugiej wizycie wet w domu.Panie Wet obdarowały Sarunie prezentem w postaci karmy[/FONT]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-T_-1yrt35k0/Uj2vcjN6goI/AAAAAAAAM0E/8ybBy3jo5TI/w640-h480-no/P9200041.JPG[/IMG]

Posted

Witam Was Kochane Cioteczki,niewielkie nas grono,ale za to jakie wytrwałe:-)
U Saruni nastapiła poprawa,można powiedzieć,że ustąpił oczopląs i głowy już jej tak nie rzuca.Dziś nawet udało jej się chwilę na dworze utrzymać bez pomocy w pozycji siedzącej:-) Podaję jej od wczoraj kroplówki,antybiotyki,furosemidum,sterydy,krótko mówiąc wszystko co trzeba:-)

Posted

[quote name='daśka']Jest poprawa i to sie liczy!!!! Niestety w przyszłości o ile z tego wyjdzie będzie to nawracało,ale tym pomartwię się później[/QUOTE]

tak bardzo się cieszę choc po cichutku na razie aby czasem nie zapeszyc :multi: Daśko kochana wycałuj ją ode mnie a ja trzymam kciuki z całych sił za dziewczynkę i jej zdrówko !!!!!!

Posted

Wiem, że juz jest poprawa i mam nadzieję, ze to zapalenie ucha. Zwłaszcza gdy obejrzałam filmiki a na nich piękną Sarę. Przecież ona wyglada cudownie, grubiutka, zadbana, niech Bog da jej jeszcze pare lat. Nie może teraz nas opuscic :/

Posted

[quote name='Cantadorra']Daśka, a ona nie ma zapalenia ucha? `u mojego psiaka takie objawy, neurologiczne wystąpiły wraz ze stanem zapalnym ucha środkowego. `Mój Bary, w ogóle nie mógł chodzić.[/QUOTE]

Cioteczko jest to jedna z hipotez,dostaje leki,które są stosowane również w tym przypadku.

Posted

Leczenie Saruni jak do tej pory wynosi 150 zł wizyta u Pań wet (mam rachunek) ,39zł Klimicin (antybiotyk 5 ampułek) mam rachunek.Na resztę Panie z lecznicy zgodziły sie poczekać do zakończeniu bazarku,jednak już jest zadłużenie 70 zł za sobotnią wizytę,a dziś kolejna.Obiecałam również Adamowi,że zwrócę mu za paliwo....

Posted

[quote name='Cantadorra']U psiaków niestety większość dzieje się nagle. Tak samo jest z moim staruszkami. Wczoraj wesoły, a jutro leży jak warzywo. Straszne.[/QUOTE]

Cioteczko a może znajdziesz w najbliższym czasie odrobinę czasu i przyjedziesz do nas i Saruni....porwę Cię na grzybki

Posted

[quote name='daśka']Cioteczko a może znajdziesz w najbliższym czasie odrobinę czasu i przyjedziesz do nas i Saruni....porwę Cię na grzybki[/QUOTE]
Byłoby super spotkać się i pogadać o różnościach i pogrzybkować. A gdzie teraz mieszkacie?

Posted

[quote name='Cantadorra']Byłoby super spotkać się i pogadać o różnościach i pogrzybkować. A gdzie teraz mieszkacie?[/QUOTE]

Kamień koło Szemuda,jakieś kilkanaście km od Gdyni:-)