Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iljova']To znajdziesz kogoś kto Wam wróci to zdjęcie. A ja czuje się świetnie tyle że zmęczona ;-)[/QUOTE]

A Ilonka przyjedź i zobacz,też się zmieścisz;-)
A tak serio,jak tylko będziemy mięli trochę luźnej kasy,to kupimy niezbędniki do aparatu,póki co trochę nas kosztowała przeprowadzka

• 2 weeks later...
  • Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

proszę bardzo :) Bank spisuje się na medal ;)
Miziam Sarcię i zapraszam do moich tymczasów [url]http://www.dogomania.pl/threads/223467-Gyzia-i-Lara-dwie-panny-z-pseudo-w-dt-szukaj%C4%85-domk%C3%B3w[/url]

• 2 weeks later...
Posted

Dziś zajrzałam na konto. Mam wpłatę od Cioteczki Fiorsteinbock - 30 zł ! Edytko, bardzo dziękuję !!!

Daśka, może napiszesz, co u Was słychać. Jak się miewa Sara?

Posted

W oczekiwaniu na zdjęcia Sary z nowego domu, donoszę, ze dziś zrobiłam przelew na konto Daśki - 70 zł za marzec.

[B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=blue][COLOR=purple][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=blue]LUTY 2012[/COLOR]
[COLOR=purple]2.02. 2012 Przelew na konto Daśki - 80 zł (dofinansowanie do karmy za luty 2012)
[COLOR=red]Stan konta - 40 zł
[COLOR=black]20.02.12 Fochu - 20 zł (IV)
28.02.12 Fiorsteinbock - 30 zł (III2012)
[COLOR=blue]MARZEC 2012[/COLOR]
[COLOR=purple] 8. 03. 2012 Przelew na konto Daśki - 70 zł (dofinansowanie do karmy za marzec 2012 )
[COLOR=red]Stan konta - 20 zł[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]

Posted

Szkoda, ze wciąż nie ma obiecanych zdjęć ani żadnej informacji o Sarze. Nie wiem, czy powinnam dalej zbierać pieniądze.

Mam już wpłatę od Fochu - 20 zł. Dziękuję Małgosiu.

Posted

Dziś dostałam maila od Daśki z informacją, że jest bez netu, bo tam, gdzie mieszka, nie ma zasiegu.
Daśka pisze, że Sara ma się dobrze i teraz pilnuje wraz z resztą stadka dużej, ogrodzonej posesji, na której teraz mieszka.
Dostałam zdjecia:
[IMG]http://images46.fotosik.pl/1406/e175282dd3e56401med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images42.fotosik.pl/235/3f7846a25c730cdfmed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images38.fotosik.pl/1440/a611189e6f4a9d18med.jpg[/IMG]

Posted

[IMG]http://images49.fotosik.pl/1403/23b771fbbdd9749amed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images40.fotosik.pl/1441/e1d1e197d8564444med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images39.fotosik.pl/1395/3695c76d42c1a289med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images40.fotosik.pl/1441/1eb2554e616fd45amed.jpg[/IMG]

Posted

Kolejne info od Daśki; Sara wraz z innymi sierściuszkami , zamieszkała w ogromnej budzie i nie zamierza wracać do domu.
Na sąsiednich posesjach też są psy i Sara ma z kim poszczekać.
Niestety wczoraj wraz z Ateną ( szczeniakiem większym od niej), dała drapaka i poszła w długą ! Jakim cudem pokonały ogrodzenie, do dziś pozostanie tajemnicą. Jednak Daśka domyśla się tylko, że mogły przecisnąć się przez zdezelowaną siatkę ogrodzeniową. Po długich poszukiwaniach szczęśliwie wszyscy powrócili do domu. Obie panienki wybrały sie nad jezioro.
Od dziś, podczas nieobecności Daśki na podwórku, Sara popadnie w niewolę i będzie przypinana do długiej linki.

Posted

Linka już przegryziona. Sara odzyskała wolność.
Dostałam info, ze Sara została zaszczepiona na choroby wirusowe. Dostaje też Arthrofos na stawy i wraz z pozostałymi biotynę.

• 3 weeks later...
Posted

Wszystkie informacje z kwietnia poznikały. Na szczęście rozliczenia finansów Sary robię jeszcze dodatkowo w notatniku.

[LIST]
[*][INDENT][B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=blue][COLOR=purple][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=purple][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=blue]MARZEC 2012[/COLOR]
[COLOR=purple] 8. 03. 2012 Przelew na konto Daśki - 70 zł (dofinansowanie do karmy za marzec 2012 )
[COLOR=red]Stan konta - 20 zł
[COLOR=black]20.03 Fochu - 20 zł (V)[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[/INDENT]

[*][COLOR=#0000CD][B]KWIECIEŃ[/B][/COLOR]
[*][B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=blue][COLOR=purple][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=purple][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=purple][COLOR=red][COLOR=black]Fiorsteinbock - 30 zł (IV2012)[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[*][B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=blue][COLOR=purple][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=purple][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=purple][COLOR=red][COLOR=black]BasiaM - 20 zł (III, IV2012)[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[*][COLOR=#FF0000][B]Stan konta - 90 zł[/B][/COLOR]
[/LIST]
Sara ma się dobrze jak na swój wiek. Ostatnio Daśka mówiła, że chyba boli ją trochę ucho, bo potrząsała głową. Uszy ma jednak bez widocznych oznak choroby; czyste, bez wycieku. Na wszelki wypadek zostały wyczyszczone i zakropione.
Poza tym Sara została zaszczepiona na choroby wirusowe. Dostaje też preparat na stawy i biotynę.

Posted

16 kwietnia, wpłaciłam na konto Daśki - 70 zł
[B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=blue][COLOR=purple][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=purple][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=purple][COLOR=red][COLOR=black]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=#0000ff]KWIECIEŃ 2012
[/COLOR][COLOR=#000000]Fiorsteinbock - 30 zł (IV 2012)
BasiaM - 20 zł (III,IV 2012)[/COLOR][COLOR=#0000FF]
[/COLOR][COLOR=#ff0000]Stan konta - 90 zł
[/COLOR][COLOR=#800080]16.04.2012 Przelew na konto Daśki - 70 zł (dofinansowanie do karmy za kwiecień )[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff0000][B]Stan konta - 20 zł[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Zaglądam do Saruni i miziam wielkie uchole :)[/QUOTE]

Ja też często miziam Sarunię - chociaż wirtualnie.

[quote name='Iljova']Ciekawe czy dalej rozrabia ?[/QUOTE]

Mam nadzieję, ze tak, bo pogoda robi sie coraz ładniejsza i pewnie psiaki na czele z Sarą, całe dnie spędzają na podwórku.
Gdyby coś było nie tak, pewnie dostałabym info.

[SIZE=3][B]Dziś sprawdziłam konto. Pojawiły sie pieniażki dla Saruni od Cioci Fochu - 20 zł ! Małgosiu - dziękuję serdecznie !!!
Stan konta wynosi 40 zł[/B][/SIZE]
Aktualne rozliczenia na stronie 1 .