wojtuś Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='daśka']hihihihihi udało mi się:-)[/QUOTE] Daśka super zdjęcia, gratulacje !!! Quote
daśka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 dzień dobry wszystkim:-) Havanka mi tak zwierzaki rozpieści,że póxniej nie dam sobie z nimi rady;-) Quote
fiorsteinbock Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Daska, dzieki za super fotki! Wymiziaj niunke od nas wszystkich. Cudowna jest i taka szczesliwa! Quote
fiorsteinbock Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='fiorsteinbock']wujek 16 wrzesnia pisal o wplynieciu 333zł, zatem kaska juz u niego :) [B]Dziewczyny, czy watku Niuni jest moze jakis tekst do ogloszen?[/B] Mozecie tez podpowiedziec, na ktorej stronie sa zdjecia. Bede musiala wyslac tekst, dane kontaktowe i fotki. Chyba, ze Daska wyslesz mi na @? da rade? [email][email protected][/email][/QUOTE] Dziewczyny ponawiam pytanie, czy jest tekst do ogloszen Niunki? Quote
lilk_a Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 ja tu z bazarku szablonowego :) czekam na maila od Ciebie [B]dasiu [/B], miałaś wysłać zdjęcia i tekst , czekać czy wybrać zdjęcia z wątku ? czy tekst też jest na wątku ? Quote
wojtuś Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Daśka :loveu: Havanka :loveu: Gdzie jesteście?:roll: Już do nas wracajcie:modla: :modla: Quote
daśka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Havanka dziś wyjechała do siebie:-( słuchajcie Sara ma cieczkę,tak mi się wydaje,po powrocie zobaczyłam kropkę krwi,którą niechcąco rozmazałam klapkiem,później juz kilka kropek i obejrzałam kołderkę \Sary,na niej również jest kilka plamek,założyłam jej na moment majcioszki z wkładką higieniczną i jest kilka kropek.Dzwoniłam do lekarza,ale on mówi,że nawet po podaniu zastrzyku nie wiadomo czy cieczka minie,a pozatym na tym etapie rozlegulujemy jej organizm.........co robić? Rozmawiałam już z Adamem,na kilka tygodni odizolujemy Sarę od Matka (on jest nie kastrowany). Dawać zastrzyk,czy nie?,psiaków dopilnuję,tylko szkoda,ponieważ teraz Sarę będę musiała znowu wyprowadzać na lince....no i nie wiem,czy ją teraz ogłaszać? Quote
wojtuś Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='daśka']Havanka dziś wyjechała do siebie:-( słuchajcie Sara ma cieczkę,tak mi się wydaje,po powrocie zobaczyłam kropkę krwi,którą niechcąco rozmazałam klapkiem,później juz kilka kropek i obejrzałam kołderkę \Sary,na niej również jest kilka plamek,założyłam jej na moment majcioszki z wkładką higieniczną i jest kilka kropek.Dzwoniłam do lekarza,ale on mówi,że nawet po podaniu zastrzyku nie wiadomo czy cieczka minie,a pozatym na tym etapie rozlegulujemy jej organizm.........co robić? Rozmawiałam już z Adamem,na kilka tygodni odizolujemy Sarę od Matka (on jest nie kastrowany). Dawać zastrzyk,czy nie?,psiaków dopilnuję,tylko szkoda,ponieważ teraz Sarę będę musiała znowu wyprowadzać na lince....no i nie wiem,czy ją teraz ogłaszać?[/QUOTE] Myślę żeby teraz przeczekać tą cieczkę. Sara ma ok. 10 lat, nie wiem czy w takim wieku Suni można jeszcze myśleć o sterylce, trzeba by pomówic z Wetem. Co myślicie? Quote
Havanka Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 [quote name='wojtuś']Myślę żeby teraz przeczekać tą cieczkę. Sara ma ok. 10 lat, nie wiem czy w takim wieku Suni można jeszcze myśleć o sterylce, trzeba by pomówic z Wetem. Co myślicie?[/QUOTE] Dzień dobry wszystkim ! Jestem już Wojtusiu. Przede wszystkim musiałam troche czasu poświęcić na bazarek, który właśnie się skończył. Jeden wyjazd - a tyle zaległości sie zebrało, że aż strach znowu gdziekolwiek wyjeżdżać ! Nie chodzi tu tylko o bazar, ale na każdym froncie - ponaglenia....opóźnienia....:shake: Daśka rozmawiała z wetem i ten zdecydowanie odradza sterylkę. Sara jest już wiekowa i nie wiadomo, czy po zabiegu nie będzie jakiś powikłań lub stan jej sie nie pogorszy. Muszę się przyznać tu na watku, że kiedy żegnałam się z Sarą tuż przed wyjazdem, nie mogłam wydusić z siebie żadnego słowa; coś mnie ścisnęło w gardle, myślałam,że sie "rozkleję". Teraz już wiem,że mogę jedynie "zdalnie" pomagać...Nie zniosę już więcej żadnych rozstań . Quote
fiorsteinbock Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Witaj Sarunia, cieczka sie skonczyla? Quote
daśka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Witajcie "fani-ki" Saruni,to dopiero się ruja od dziś zaczyna,ponieważ Mateo zaczyna za nią chodzić......masakra trzeba je rozdzielać....mało tego nasza łobuziara zrobiła się tak żywotna,że biega po mieszkaniu jak szczenię i zaczyna pupcię podsyłać!!!!!!! Quote
fiorsteinbock Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 O to macie w domu napieta atmosfere! Niunka, wstyd tak pupcie podstawiac! Cioteczki, zajrzyjcie prosze na ONkowy bazarek w moim podpisie. Piekne rzeczy - dochod dla cudownych ONkow. Quote
wujek & ciocia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Witam cioteczki, co tutak tak cicho ? Jak tam sara ? Quote
daśka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Witamy serdecznie,Sarunia ma sie ok,dziś zamówiłam za namową Havanki furminator,bedzie dziwczynka ładnie wyglądała,jak pójdzie do allegro:-) Quote
daśka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 od poniedziałku jest u nas dorosła kotka,oddali nam ją znajomi twierdząc,że właściciel ma alergię,jak zobaczyłam kotkę,to wszystko stało się jasne,jeden wielki chodzący kołtun!!!!!! okropnie zaniedbana!!! Od wczoraj delikatnie i po kawałeczku ją traktuje maszynką,znosi to bardzo dzielnie:-) Obawiam sie tylko spotkania Saruni z kotem,ponieważ ona kotki goni,przynajmniej tak robiła z kotem sasiadów,oprócz tego nie wiem jak kotka się zachowa wobec psów....chyba to będzie pracowity miesiąc,jednak liczę,że sobie poradzę (szkoda by mi było kicię oddawać,ale mam taką możliwość).Kotka narazie przebywa tylko w jednym pokoju.Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenie w oswajaniu to bardzo proszę o rady w imieniu swoim psiaków i kotki (ma na imię klaustrofobia vel klaustyna) dziękuję za ewentualne podpowiedzi:-) Quote
Cantadorra Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Nie mam doświadczenia w oswajaniu niestety. Zajrzyjcie proszę tutaj, likwidacja firmy i pozbywają się dwoch psów: [url]http://www.dogomania.pl/threads/193853-Dwa-psy-str%C3%B3%C5%BCuj%C4%85ce-likwidacja-firmy-w-Ostrowcu-%C5%9Aw.-Teren-sprzedany-MORBITAL[/url]! Quote
Havanka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Cioteczki i Wujkowie.Jest do podpisu petycja w spr. schroniska w Dyminach ! Proszę przeczytajcie i złóżcie swoje podpisy! Czas skończyć z tą mordownią !!! [B]PETYCJA W SPRAWIE SCHRONISKA W KIELCACH: [/B][URL="http://www.petycje.pl/petycja/5853/petycja_w_sprawie_schroniska_dla_bezdomnych_zwierz%C4%84t_w_kielcach_dyminy.html"][COLOR=#4444ff][B]http://www.petycje.pl/petycja/5853/p...ch_dyminy.html[/B][/COLOR][/URL] [B]PODPISZ I PRZEKAŻ DALEJ. Potrzebujemy jak najwięcej podpisów![/B] Quote
beataczl Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Havanka']Cioteczki i Wujkowie.Jest do podpisu petycja w spr. schroniska w Dyminach ! Proszę przeczytajcie i złóżcie swoje podpisy! Czas skończyć z tą mordownią !!! [B]PETYCJA W SPRAWIE SCHRONISKA W KIELCACH:[/B] [URL="http://www.petycje.pl/petycja/5853/petycja_w_sprawie_schroniska_dla_bezdomnych_zwierz%C4%84t_w_kielcach_dyminy.html"][COLOR=#4444ff][B]http://www.petycje.pl/petycja/5853/p...ch_dyminy.html[/B][/COLOR][/URL] [B]PODPISZ I PRZEKAŻ DALEJ. Potrzebujemy jak najwięcej podpisów![/B][/QUOTE] tez podpisalam, mam rowniez w swoim podpisie... caly czas podczytuje co u Sarci ;) i boje sie, ze moja Sonia na dt tez dostanie cieczki, a Skate nie odjajczony to bede miala rownie ,,wesolo":evil_lol: Quote
daśka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 beataczl u mnie nie jest tak najgorzej mój rottek,kiedy mieszkałam u Mamy również przebywał z sunią ,która miała cieczkę,ale jakoś to nie były jego gabaryty,ponieważ Dżastina sięgała do połowy łydki,oprócz tego w ciagu swojego 16 letniego życia nigdy nie pozwoliła psu do siebie podejść.Dżastinka biega juz za tm i napewno znów obarkuje psiaki:-) Ale nauczyła Matka nietykalności:-) Quote
Havanka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Z tego co wiem, Sara ma się dobrze. Ostatnio zachowuje sie tak jakby jej lat ubyło. Czasami dochodzi do niegroźnych potyczek między Daśką - sunią a Sarą na tle zazdrości o mizianki, głaski, chociaż Daśka im tego nie skąpi i rozdziela po równo. [B]Na konto Sary dziś powinny dojść pieniążki z bazarku w kwocie 330 zł.[/B] Wujaszku, jeżeli już się pojawią, proszę potwierdź ten fakt tutaj i na wątku bazarkowym. Quote
Havanka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Daśka chwilowo nie ma dostępu do neta ! Prosiła mnie, żeby przekazać tą informacje na forum. Quote
Recommended Posts