kinga Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 tanitka napisał(a):chyba odnawiam allegro, prawda? ...poproszę. Wczoraj zadzwoniła jeszcze przemiła Pani ( o dziwo, z Koszalina), kazałam jej się przespać z decyzją, zanim ją podejmie, i na spokojnie zadzwonić do mnie. No i modle się od wczoraj, aby Pani przespała się pozytywnie - bo na moje oko, to byłoby chyba TO. A tu Pani nie dzwoni... :-( ...Może długo śpi? :roll: Quote
margaret Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 a to juz trzeci telefon? może pani nie dowierza że nie musi pół Polski tudzież pół Europy zjechać po psinę?:) no ale zaczyna się dziać, super, ja czuję jak zbliżamy się do szczęślwiego finiszu, i obym miała dobre czucie, jejku!! Quote
tanitka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 to poczekamy do popołudnia, a jak pani jednak nie odezwie się, to odnawiam allegro Quote
salibinka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 kinga napisał(a):...poproszę. Wczoraj zadzwoniła jeszcze przemiła Pani ( o dziwo, z Koszalina), kazałam jej się przespać z decyzją, zanim ją podejmie, i na spokojnie zadzwonić do mnie. No i modle się od wczoraj, aby Pani przespała się pozytywnie - bo na moje oko, to byłoby chyba TO. A tu Pani nie dzwoni... :-( ...Może długo śpi? :roll: Halloo, proszę Pani z Koszalina, prosimy się już obudzić i łapać za telefon. Quote
kinga Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 tanitka napisał(a):to poczekamy do popołudnia, a jak pani jednak nie odezwie się, to odnawiam allegro to moze jeszcze poczekaj - dzis dostałam KOLEJNEGO :crazyeye:, sympatycznego maila. Tym razem ze Szczecina. To w właśnie tak jest, prawda? Cisza, ciiiszaaa, jak makiem zasiał - a potem - lawina. I oby. Quote
margaret Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 super, w końcu Narnia przebiła się i została zauważona, trzymam kciuki - baaaaardzo mocno dziewczynka może już niedługo będzie w swoim domku... Quote
kinga Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 samoglow napisał(a):Jakies nowiny? samoglow - łeb ukręcę :mad: 1. dwie godziny wcześniej napisalam, ze WŁAŚNIE dostałam maila ze Szczecina. 2. jestem w pracy, która nie jest zwiazana z wyadoptowywaniem bezdomnych wyżłów 3. miotam się pomiędzy lataniem po urzędach a rozmowami z milionem urzędników 4. w tzw. przerwach mam gorącą linię telefoniczną ze schroniskiem, z racji stu nie cierpiących zwłoki spraw 5. oraz półgorącą linię tel. z dzieckiem nr 1, dzieckiem nr 2 tudzież ojcem tych dzieci 6. z powodu alergii potwornie łzawi mi lewe oko, powodując rozmazanie tuszu tudzież zły humor :diabloti: 7. w związku z powyższym baaardzo proszę o ciut cierpliwości 8. bo łeb ukręcę :diabloti:, nawet najlepszym kolezankom :eviltong: Quote
kinga Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 salibinka napisał(a):Jakieś nowiny? :scared: WSZYSTKIM Najlepszym Kolezankom :diabloti: Quote
tanitka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 No to teraz strach się odezwać :eek2::eek2::eek2::eek2::eek2: Quote
margaret Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 hmm no to ja się wcale nie zapytam co słychać :evil_lol: Quote
kinga Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 głupieście Wy są :stupid: co stwierdzam z czystej, żywej wygody. Wszak wątek bez ciekawskich kibicujących - to martwy wątek. ...chyba, ze wypytuja w głupich porach :diabloti:. Domek w Koszalinie milczy; nie dzwoniłam, bo brak odpowiedzi - to też jest odpowiedź. Domek w Szczecinie brzmi obiecująco, ale za wcześnie pisać o szczegółach. Pan dziś wyjezdzał na jakiś słuzbowy wyjazd, będzie na początku przyszłego tygodnia - i wtedy da ostateczną odpowiedź. Wstępnie zapowiada się dobrze, choć mówił, ze jeśli do tej pory znajdzie sie dobry dom - to suki nie blokować. W zwiazku z powyższym myślę, ze allegro można odnowić, tanitko? Najwyżej przetrzymam kolejnych chętnych do połowy tego następnego tygodnia. ps. Tanitko - rudy kot, któremu onegdaj myślałaś zrobić łzawe allegro - czy sprawa nadal aktualna? :loveu: Quote
salibinka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Czy zwykłej niewieście czy lekko głupieściej przydają się wieści niegłupieściej treści Dziękujemy:haha: Quote
kinga Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 salibinka napisał(a):Czy zwykłej niewieście czy lekko głupieściej przydają się wieści niegłupieściej treści Dziękujemy:haha: salibinko. Poza wieloma walorami - jak zdolności poetyckie czy dystrybucja mięciutkich kocyków :-P - Ty chyba masz ostatnimi czasy jeszcze jeden, wielki walor :loveu: - a mianowicie BRAK TYMCZASÓW :evil_lol: Czy mogłabym z tego ostatniego skorzystać? :p Mam do pilnego opchnięcia szczenię :loveu:. Będzie wielkie:loveu: W chwili obecnej jest jedynie do kolana ( w kłębie), chude jak 3 szczapy, puchate - słowem, najpiękniejsze, co może się przytrafić. No i jest w moim schronie. Siostra padła :-(. Schron przepelniony, takiej ilości psów nie było nigdy. Przy takiej ilości niestety nie selekcjonuje się domow, jak trzeba. Duże szczenięta, które będą wielkie - wskazuje się chętnym "na podwórko". Wiem, pomyślisz, jaka ta kinga głupia - przecież mieszka 750 km ode mnie i od Krakowa. Ha! Mogę Ci dowieźć do rąk własnych za 1,5 tygodnia :loveu:, bo jadę w Twoje strony. Pomyślisz dalej, jaka ta kinga głupia - przecież zawsze wszystko, co duże i puchate, wciska Camarze ( Biafrę już zapchała :shake:) Ha. To nie takie proste, odkąd Camara ma moją Irgę podhalankę, która jej zeżarła wypielęgnowany ogródek :shake:. Zachwalałam szczenię. Dostałam sms-em lakoniczną odpowiedź: "TY uważaj! Bo to, co jest - wróci do ciebie w 2 kawałkach!" :shake: Wobec powyższego - zostałaś mi TYLKO TY!!! :loveu::loveu::loveu:. Wiem, ze szczenię wydasz w dobre ręce, skoro stuletnim psom znajdujesz cudne domy :multi: ( no a ja włąśnie z tej racji, ze za tydzień wyjeżdżam na tydzien - nie mogę wziąć tego cuda na tymczas - ani nie chcę ogłaszać, nie będąc na miejscu) Quote
salibinka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Z płaczem, ale tymczas chwilowo nieczynny :(. Quote
samoglow Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Kinga na kolezanki pokrzykuje a potem prosi: niech sie kto zlituje bo mam szczeniaka albo starruszka Kto mi pomoze....pyta do uszka :)))) Moze kiedys Ci pomoge, ale teraz jeszcze nie moge :( Quote
kinga Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 salibinka napisał(a):Z płaczem, ale tymczas chwilowo nieczynny :(. mam nadzieję, ze z akcentem na: CHWILOWO :-P Quote
kinga Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 samoglow napisał(a): Moze kiedys Ci pomoge, ale teraz jeszcze nie moge :( trzymam za słowo :) Quote
salibinka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 kinga napisał(a):mam nadzieję, ze z akcentem na: CHWILOWO :-P Ja też. Wolę Kraków niż Tampere. Nie wiem, co i jak się okaże, ale nadzieja na krótszą, dłuższą, całkiem długą chwilę - dobra rzecz ;) Quote
margaret Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Kinga na kolezanki pokrzykuje a potem prosi: niech sie kto zlituje bo mam szczeniaka albo starruszka Kto mi pomoze....pyta do uszka ))) Moze kiedys Ci pomoge, ale teraz jeszcze nie moge samoglow - pikne! :lol: Quote
kinga Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 [quote name='salibinka']Ja też. Wolę Kraków niż Tampere.;) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: salibinko - czy Ty, nie daj Bóg, jesteś JESZCZE BARDZIEJ na północ ode mnie? Bądź zamierzasz być? Quote
salibinka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 No właśnie WCALE nie zamierzam i nie chcę i oby do tego nie doszło :(. Ech. Nieważne. Ważne, czy coś nowego u Narnii - jacyś fajni chętni? Tylko nie bij ;) :) Quote
Recommended Posts