Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tanitka napisał(a):
chyba odnawiam allegro, prawda?

...poproszę.
Wczoraj zadzwoniła jeszcze przemiła Pani ( o dziwo, z Koszalina), kazałam jej się przespać z decyzją, zanim ją podejmie, i na spokojnie zadzwonić do mnie. No i modle się od wczoraj, aby Pani przespała się pozytywnie - bo na moje oko, to byłoby chyba TO. A tu Pani nie dzwoni... :-(
...Może długo śpi? :roll:

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a to juz trzeci telefon?

może pani nie dowierza że nie musi pół Polski tudzież pół Europy zjechać po psinę?:)

no ale zaczyna się dziać, super, ja czuję jak zbliżamy się do szczęślwiego finiszu, i obym miała dobre czucie, jejku!!

Posted

kinga napisał(a):
...poproszę.
Wczoraj zadzwoniła jeszcze przemiła Pani ( o dziwo, z Koszalina), kazałam jej się przespać z decyzją, zanim ją podejmie, i na spokojnie zadzwonić do mnie. No i modle się od wczoraj, aby Pani przespała się pozytywnie - bo na moje oko, to byłoby chyba TO. A tu Pani nie dzwoni... :-(
...Może długo śpi? :roll:

Halloo, proszę Pani z Koszalina, prosimy się już obudzić i łapać za telefon.

Posted

tanitka napisał(a):
to poczekamy do popołudnia, a jak pani jednak nie odezwie się, to odnawiam allegro

to moze jeszcze poczekaj - dzis dostałam KOLEJNEGO :crazyeye:, sympatycznego maila. Tym razem ze Szczecina.

To w właśnie tak jest, prawda? Cisza, ciiiszaaa, jak makiem zasiał - a potem - lawina.
I oby.

Posted

samoglow napisał(a):
Jakies nowiny?

samoglow - łeb ukręcę :mad:

1. dwie godziny wcześniej napisalam, ze WŁAŚNIE dostałam maila ze Szczecina.
2. jestem w pracy, która nie jest zwiazana z wyadoptowywaniem bezdomnych wyżłów
3. miotam się pomiędzy lataniem po urzędach a rozmowami z milionem urzędników
4. w tzw. przerwach mam gorącą linię telefoniczną ze schroniskiem, z racji stu nie cierpiących zwłoki spraw
5. oraz półgorącą linię tel. z dzieckiem nr 1, dzieckiem nr 2 tudzież ojcem tych dzieci
6. z powodu alergii potwornie łzawi mi lewe oko, powodując rozmazanie tuszu tudzież zły humor :diabloti:
7. w związku z powyższym baaardzo proszę o ciut cierpliwości
8. bo łeb ukręcę :diabloti:, nawet najlepszym kolezankom :eviltong:

Posted

głupieście Wy są :stupid:

co stwierdzam z czystej, żywej wygody. Wszak wątek bez ciekawskich kibicujących - to martwy wątek.
...chyba, ze wypytuja w głupich porach :diabloti:.

Domek w Koszalinie milczy; nie dzwoniłam, bo brak odpowiedzi - to też jest odpowiedź.
Domek w Szczecinie brzmi obiecująco, ale za wcześnie pisać o szczegółach. Pan dziś wyjezdzał na jakiś słuzbowy wyjazd, będzie na początku przyszłego tygodnia - i wtedy da ostateczną odpowiedź. Wstępnie zapowiada się dobrze, choć mówił, ze jeśli do tej pory znajdzie sie dobry dom - to suki nie blokować.
W zwiazku z powyższym myślę, ze allegro można odnowić, tanitko? Najwyżej przetrzymam kolejnych chętnych do połowy tego następnego tygodnia.

ps. Tanitko - rudy kot, któremu onegdaj myślałaś zrobić łzawe allegro - czy sprawa nadal aktualna? :loveu:

Posted

salibinka napisał(a):
Czy zwykłej niewieście
czy lekko głupieściej
przydają się wieści
niegłupieściej treści

Dziękujemy:haha:

salibinko.
Poza wieloma walorami - jak zdolności poetyckie czy dystrybucja mięciutkich kocyków :-P - Ty chyba masz ostatnimi czasy jeszcze jeden, wielki walor :loveu: - a mianowicie BRAK TYMCZASÓW :evil_lol:

Czy mogłabym z tego ostatniego skorzystać? :p
Mam do pilnego opchnięcia szczenię :loveu:.
Będzie wielkie:loveu:
W chwili obecnej jest jedynie do kolana ( w kłębie), chude jak 3 szczapy, puchate - słowem, najpiękniejsze, co może się przytrafić.
No i jest w moim schronie. Siostra padła :-(.
Schron przepelniony, takiej ilości psów nie było nigdy. Przy takiej ilości niestety nie selekcjonuje się domow, jak trzeba. Duże szczenięta, które będą wielkie - wskazuje się chętnym "na podwórko".

Wiem, pomyślisz, jaka ta kinga głupia - przecież mieszka 750 km ode mnie i od Krakowa.
Ha! Mogę Ci dowieźć do rąk własnych za 1,5 tygodnia :loveu:, bo jadę w Twoje strony.
Pomyślisz dalej, jaka ta kinga głupia - przecież zawsze wszystko, co duże i puchate, wciska Camarze ( Biafrę już zapchała :shake:)
Ha.
To nie takie proste, odkąd Camara ma moją Irgę podhalankę, która jej zeżarła wypielęgnowany ogródek :shake:. Zachwalałam szczenię. Dostałam sms-em lakoniczną odpowiedź: "TY uważaj! Bo to, co jest - wróci do ciebie w 2 kawałkach!"
:shake:

Wobec powyższego - zostałaś mi TYLKO TY!!! :loveu::loveu::loveu:.
Wiem, ze szczenię wydasz w dobre ręce, skoro stuletnim psom znajdujesz cudne domy :multi:

( no a ja włąśnie z tej racji, ze za tydzień wyjeżdżam na tydzien - nie mogę wziąć tego cuda na tymczas - ani nie chcę ogłaszać, nie będąc na miejscu)

Posted

Kinga na kolezanki pokrzykuje
a potem prosi: niech sie kto zlituje
bo mam szczeniaka albo starruszka
Kto mi pomoze....pyta do uszka :))))

Moze kiedys Ci pomoge, ale teraz jeszcze nie moge :(

Posted

kinga napisał(a):
mam nadzieję, ze z akcentem na: CHWILOWO :-P

Ja też. Wolę Kraków niż Tampere. Nie wiem, co i jak się okaże, ale nadzieja na krótszą, dłuższą, całkiem długą chwilę - dobra rzecz ;)

Posted

Kinga na kolezanki pokrzykuje
a potem prosi: niech sie kto zlituje
bo mam szczeniaka albo starruszka
Kto mi pomoze....pyta do uszka )))

Moze kiedys Ci pomoge, ale teraz jeszcze nie moge

samoglow - pikne! :lol:

Posted

[quote name='salibinka']Ja też. Wolę Kraków niż Tampere.;)

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
salibinko - czy Ty, nie daj Bóg, jesteś JESZCZE BARDZIEJ na północ ode mnie? Bądź zamierzasz być?