Ati Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 to co , szukamy najpierw na watku transportowym , transportu Koszalin- Tarnowskie Gory? Quote
kinga Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Ati']to co , szukamy najpierw na watku transportowym , transportu Koszalin- Tarnowskie Gory?[/QUOTE] Ati - a od Ciebie nikt nie jedzie pod Koszalin, jak wtedy z Ateną? Quote
kinga Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 a właściwie w tym momencie powinna sklonować się margaret :roll: ...napisac do mnie maila, potem zadzwonić, a potem przyjechać z rodziną po sukę. Margaret - czy mogłabym Cię prosić o tę drobną przysługę? sklonowanie się? :loveu: Quote
Ati Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ode mnie to przerzut psa najpierw do mnie , i na nastepny dzien ode mnie do Agi to jest stres dla psa, kolejni ludzie, kolejne miejsca jakby sie udalo za jednym zamachem to byloby dla niej najlepiej Quote
tanitka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ja licze po cichutku, ze dziś, jutro, za 2 dni zadzwoni taki ktos cudowny jak margaret i sunia odnajdzie swój kochany dom...... tak sobie marzę :) Quote
kinga Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='tanitka']ja licze po cichutku, ze dziś, jutro, za 2 dni zadzwoni taki ktos cudowny jak margaret i sunia odnajdzie swój kochany dom...... tak sobie marzę :) idźmy dalej... ja liczę, ze w ciągu 2 godzin zadzwoni...- zanim pojadę po nią do lecznicy, i dalej - na wybieg do schronu. Quote
margaret Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 do was to warto wejść choćby po to by nakarmić swojego Wewnętrznego Narcyza hihi:), aż sie zarumieniłam, no ja bardzo chętnie sie sklonuję - tylko kurka nie naumiałam się jeszcze.... jeszcze chętniej to bym wzięła to Cudo (i dziesiątki innych takich suniek) do siebie, ale warunów to ja już nie mam, jak na razie na to:(, może kiedyś święty mikołaj podaruje jakis domek z ogródkiem, las nieopodal albo coś w tym stylu... ja też trzymam mocno kciuki żeby się natentychmiast zaraz pojawili cudni ludzie, nie brak ich na tym świecie w końcu i przygarnęli Narnię bo jest tego warta, nie dziwię ci się Kinga że cię skiska jak masz ją odwieźć do schronu brrrr Quote
kinga Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 margaret - ale Ty to jeszcze pierwsza Ty - czy już ta Druga? :loveu: Quote
Ati Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 prosze o szybka decyzje, transport nawet w tym tygodniu, poniewaz nie bedzie sterylki, to kase przeznaczam na transport, jezeli deczja bedzie daje ci Kiga namiary na Szczepana i sie dogadacie na odbior i dowoz, a ja zaklepie miejsce u Agi wiec? Quote
tanitka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 już 6 obserwujacych na allegro, musi ktos fajny zadzownić !! już, dzwoń człowieku!!! Quote
margaret Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 a to że ktoś obserwuje przekładało sie kiedykolwiek na efekt? z ciekawości pytam... to piszę ja Jarząbek:) czyli margaret pierwsza, wciąż jeszcze:) Quote
tanitka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 a jakże!! czyli ze piesek sie podoba :) Musi ktos zadzwonić wkrótce, MUSI! Quote
tanitka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 kinga zamilkła na dogo, za to na pewno w realu załatwia już domek ;) Quote
margaret Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 coś Ati wspominała o transporcie... może Narnia już jedzie na południe?:) choć lepiej byłoby do Jej Domu PS w wolnej chwili zerknijcie na Petry wątek, dla was nowa seria świeżutkich fot Quote
kinga Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 tanitka napisał(a):kinga zamilkła na dogo, za to na pewno w realu załatwia już domek ;) akurat... Byłam dzis cały dzien poza netem, dopiero teraz doczytałam o potencjalnym transporcie - jutro zadzwonię do Ciebie, Ati. Narnia została wczoraj zaszczepiona "na wszystko". - i odstawiona do schroniska, na szczęście przeżyła to całkiem dobrze, wlazła do schronu, merdając ogonem :) - w końcu to miejsce, gdzie jej się krzywda nie dzieje, i które zna - dla mnie była to wielka ulga, bo czułam się jak ostatni podlec, odwożąc ją tam. Ja nie wiem, tanitka, co z tymi obserwujacymi - nikt absolutnie do mnie nie dzwoni ani nie pisze. No nikt. Quote
margaret Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 zachęcam obserwujących - a nuż tu są ?:) do podjęcia decyzji, jak widać Narnia pokazuje że odrobina ciepła i życzliwości dodaje jej odwagi i wigoru, to będzie cudny pies domowy! Quote
salibinka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jest aukcja ogłoszeniowa, na której dziewczyna robi 25 stron x dwie tury (druga tydzień po pierwszej). Zamówię dla Narnii, tylko wyślij mi, Kinga, tekst ogłoszeniowy ładny i zdjęcia na: [email protected]. Ogłoszenia z podobnej aukcji przyniosły fajowy domek mojej Martyni ostatnio, więc - jako noga ogłoszeniowa - bardzo lubię takie inicjatywy i w nich ufność pokładam ;) Quote
Ati Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 salibinka, tu masz wszystko http://www.allegro.pl/item983070688_wyzel_niemiecki_krotkowlosy_suczka_adopcja.html Quote
salibinka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Ati']salibinka, tu masz wszystko http://www.allegro.pl/item983070688_wyzel_niemiecki_krotkowlosy_suczka_adopcja.html Ok., zamówiłam. Koosiek zrobi ogłoszenia na tych stronach: 1. gumtree.pl 2. ale.gratka.pl 3. ojej.pl 4. eoferty.com.pl 5. kupsprzedaj.pl 6. olx.pl 7. cafeanimal.pl 8. adopcje.org 9. kupiepsa.pl 10. morusek.pl 11. adopcjapsa.pl 12. psiamania.pl 13. neeon.pl 14. pajeczyna.pl 15. owi.pl 16. adpost.pl 17. offer.pl 18. top-ogloszenia.net 19. wstawaj.pl 20. nasza-lista.com 21. tusprzedaj.pl 22. iogloszenia.net 23. tablicaogloszen.waw.pl 24. warsza.pl 25. ogloszeniadrobne.warszawa.pl (portale regionalne odpowiednio do regionu) Quote
kinga Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 salibinko :mdleje: SKĄD ja wytrzasnę TYLE wyżłów, po które mi sie zgłoszą ludzie z TYLU ogłoszeń??? :crazyeye: jak myślisz, czy mogę w rozliczeniu zaproponować im - z tego samego źródła - jamniczkę? albo terierkę? albo mixa cocker-spaniela z PONem? albo podhalankę, która u was, w Krakowie, dochodzi do siebie, jako pierwsza opuściwszy Koszalin? No bo w sumie kto powiedział, ze ludzie MUSZĄ mieć wyżła. :diabloti: btw. czy Ty straciłaś majątek na ten hurt ogłoszeniowy? I poszłaś z torbami? :oops: Quote
tanitka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Fantastycznie! :) jakby tłumy zaczęły do Ciebie kinga walić po wyżły to zapisuj wszystkich fajnych może nie tylko Naria znajdzie dom dzięi nim. ;) Quote
salibinka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='kinga']salibinko :mdleje: SKĄD ja wytrzasnę TYLE wyżłów, po które mi sie zgłoszą ludzie z TYLU ogłoszeń??? :crazyeye: jak myślisz, czy mogę w rozliczeniu zaproponować im - z tego samego źródła - jamniczkę? albo terierkę? albo mixa cocker-spaniela z PONem? albo podhalankę, która u was, w Krakowie, dochodzi do siebie, jako pierwsza opuściwszy Koszalin? No bo w sumie kto powiedział, ze ludzie MUSZĄ mieć wyżła. :diabloti: Oj, Kinga, Kinga :), taki fajny jest Twój optymizm :) Quote
samoglow Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 a czy moglabys, Kingo, zaprezentowac nam cockerospanielopoma? Fajna nowa rasa cockerospanielopon piespanikingi :) Quote
kinga Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 tanitka napisał(a):co tam słychać na pomorzu? totalnie nic. Pewnie ostatnie wydarzenia spowodowały osłabienie zainteresowaniem psami . Natomiast nie wiem, kiedy można uznać, ze brak zainteresowania nie jest już następstwem sobotniej tragedii - a jest po prostu zwykłym brakiem zainteresowania. Macie jakieś pomysły? Quote
Recommended Posts