Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mocno trzeba wierzyć, że wyrządzone zło powraca... A takie Agi i Basie, za wiele, wiele lat... będą w pląsach i w towarzystwie braci mniejszych składać raport temu komuś (czy czemuś), co i tak o wszystkim wie i wszystko widzi :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak sie miewa kochana Dusia????
CIOTKI TRZYMAM KCIUKI ZA WASZE ZDROWIE PSYCHICZNE:lol:
JESTESCIE SUPER:multi:
JAK "GLINIARZ I PROKURATOR"tylko oni mieli jednego psia a Wy macie setki:p
Wysledzilyscie wszystko i teraz beda miec dupe zbita:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='AgaiTheta']Damy rade Barbaro!! A potem pojedziemy do spa na botox!! ;)[/QUOTE]

Do SPA i na botox jedziemy jesienią , przecież już Ci to mówiłam ! ja sobie funduję nową twarz a Ty nowe cycki.
Pani dr. Mengele nie zjawiła się na przesluchaniu, ponoć o niczym nie wie. W pracy nieuchwytna, ktos ją dobrze poinformował. Ale co się odwlecze to nieuciecze.
Dusza dzisiaj bez ataku, nawet zaproszona przeze mnie do zabawy, gryzła mnie po rękach i podskakiwala zadowolona.

Posted

[quote name='AgaiTheta']Duszyczka dzisiaj wyciągała ze śmietnika skarby i zawiesiła jej się na szyi pokrywka, biegała potem dumna, że ma naszyjnik :D[/QUOTE]
buhahaha
prawdziwa z niej kobietka skoro lubi nosic bizuterie:loveu:

Posted

[quote name='basia0607']Do SPA i na botox jedziemy jesienią , przecież już Ci to mówiłam ! ja sobie funduję nową twarz a Ty nowe cycki.[/QUOTE]

Słyszałam, (trzeba by to sprawdzić dokładnie od kiedy) że we wrześniu rusza nowy program pt. "Nowa twarz Renaty"(w roli głownej Renia Beger , była posłanka Samoobrony).Tam kobiety wraz z Renatą będą "botoxowane" i jeszcze im za to zapłacą, nie mówiąc o tym, że jak by sie tam zaciągnąć, to by można zaistniec medialnie:diabloti:. O cyckach nie mówili :shake:.
Żeby nie było ,że spamuje to Duszko dbaj o siebie i pilnuj tej swojej koli.:evil_lol:

Posted

[quote name='ewtos']Słyszałam, (trzeba by to sprawdzić dokładnie od kiedy) że we wrześniu rusza nowy program pt. "Nowa twarz Renaty"(w roli głownej Renia Beger , była posłanka Samoobrony).Tam kobiety wraz z Renatą będą "botoxowane" i jeszcze im za to zapłacą, nie mówiąc o tym, że jak by sie tam zaciągnąć, to by można zaistniec medialnie:diabloti:. O cyckach nie mówili :shake:.
Żeby nie było ,że spamuje to Duszko dbaj o siebie i pilnuj tej swojej koli.:evil_lol:[/QUOTE]
My medialnie obcykane a i koń i siano nie są nam obce !

Posted

[quote name='AgaiTheta']Duszyczka dzisiaj wyciągała ze śmietnika skarby i zawiesiła jej się na szyi pokrywka, biegała potem dumna, że ma naszyjnik :D[/QUOTE]
padlam ze smiechu:)
Duska dalas czadu,torpedka powraca;)

Posted

Oj dziwczyny, ale wam fajnie:-) Biotox, nowe twarze i cycki. hehe czy mogę się dołączyć. Też bym chciała ładne nowe cycki:-)))
Agaithea wez sie za przygotowanie synka do szkoły, bo tak wyjdzie że syn pójdzie do drugiej klasy, a Ty nadal remontu nie zrobisz.

Dusieńka widać lubi się stroić :-) Fajowo że ma ochotę na zabawy.

Posted

Kontrola zakończona! To co mogłyśmy zrobić, zrobiłyśmy... Teraz czekamy na ocenę i co z tego wyniknie.
Nasza rola zakończona, protokół podpisany. Cztery tygodnie ciężkiej pracy i nerwów...

Mam dla Was prezent :)
Dusza kombinuje jak ukraść Basi bułki:
[IMG]http://img686.imageshack.us/img686/436/zdjcie0197v.jpg[/IMG]

i filmik śmietnikowy :) ale dzisiaj Duszce nie podobała się kolia :/
[video=youtube;-FD9tC-kJZQ]http://www.youtube.com/watch?v=-FD9tC-kJZQ[/video]

Posted

oj ale super. Duszka z pokrywą od śmietniczka na główce. Duszka taka kolia Ci się podoba? haha. Widać że nie masz wielkich wymagań? Taka skromnisia z Ciebie i jaka śliczna do tego:-))
Gratuluje dobrej roboty. Czekamy na wyniki

Posted

Ha ha, ha, minę na nietęgą, widocznie nic ciekawego w naszym śmietniku nie było. Najważniejszy jest merdający ogonek, który długo był nieruchomy. Ona poznaje świat na nowo, ostatnio wyczekała aż Ela
zejdzie z kanapy aby wejść na jej miejsce i wcisnąć się we mnie.

Posted

[quote name='Alexandra29']eeeee skoro sobie zawiesiła na głowie to chyba była w jej stylu haha[/QUOTE]
Właśnie ! nie dość,że kolie zabrali to jeszcze bułek nie dali. Ej życie, życie!:evil_lol:

Posted

Duszka dostała znienacka ataku padaczki. Myłam w łazience miski i nie zauważyłam jej leżącej u moich stup. Nic nie zapowiadało ataku, chyba, że coś się wydarzyło wcześniej w kuchni gdy zawsze są wszystkie biurowce i wyjadają sobie z misek. Zwiekszyliśmy dawkę luminalu.
Poza tym była wesoła, szczekliwa i wszędobylska.

Posted

[quote name='ewtos']Oj Duszko , skoro już tak musi być to obyś jak najrzadziej i najłagodniej to przechodziła.[/QUOTE]
Wybierzemy się na pewno gdy Aga wróci z urlopu. Zrobi tylko remont mieszkania, wyszykuje synka do szkoły i poprawi zdrowie bo zdechlak z niej okropny.W schronisku obecnie mamy remont drugiej części psiarni, kują, wiercą a psy dostają szału. Ludzie nas wyzywają , bo nie dajemy sobie wciskać ich prywatnych zwierząt . Wirusy szaleją, papiery zalegają i to by było na tyle !