Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basia0607']Duszka szaleje, nie chce siedzieć w izolatce, jest b. zwinna, musimy na nią uważać aby nie uciekała do psów [/QUOTE]

:loveu: takie wieści to miód na moje serce. Mizianki dla Waszego małego Zoo:lol:.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem w jakim wieku jest, w poniedziałek pooglądamy ją z panią wet. ale myślę, ze to młoda sunia. duszka bardzo garnie do ludzi; dzisiaj kiedy zaniosłam jej jedzenie, po raz pierwszy zawachała się...."iść za nią, czy jeść...hmmm...";) Jedzenie wygrało i tym razem, ale jej potrzeba przebywania z ludzmi jest ogromna:)

Posted

[quote name='Igiełka']Witajcie dzisiaj wpłaciłam dla Duszki 10zł wiem że to mało ale naprawdę więcej nie mogę.:roll:
Duszka jest wspaniałą Sunią -bardzo się cieszę z Jej ogromnych postępów. I kibicuje oby tak dalej jest silna i bardzo dzielna miłość człowiekowi okazuje na każdym kroku.:lol::lol:[/QUOTE]

Igiełko kochana:) Bardzo dziękujemy w imieniu zwierzaków:)

Posted

Witajcie jak czytam że Duszka szaleje z koleżanką to serce o mało nie wyskoczy mi z radości- jest taką kochaną wyjątkową wierną i bardzo mądrą Sunią -Jej siła i Wasza ogromna pomoc i wsparcie złączone razem dają niesamowite postępy. Nasze Słoneczko dostało szansę od losu.
Duszka teraz czuje że żyje- jest otoczona łańcuszkiem dobrych ludzi.
Na świecie nie jest już osamotniona bo ma Nas. Czuje się szczęśliwa i kochana a swoją miłość okazuje na każdym kroku. Na pokazanych fotkach i filmikach, które wklejają Kochane Cioteczki patrzymy jaką przechodzi metamorfozę od Suni nie dającej praktycznie żadnych oznak życia pobitej zagłodzonej nigdy nie znającej miłości i zabaw z człowiekiem zaniedbanej do granic możliwości potraktowanej jak śmieć, zużyta rzecz, która nie ma uczuć zwinięta w kłębek przechodziła ogromne męczarnie i ból. Póżniej okazała się Wspaniałą Niesamowicie przyjazną człowiekowi choć żyjącą w innym świecie Sunią bo nigdy nie znała człowieka, który kocha. Dziś Duszka jest radosna szczęśliwa coraz bardziej otwiera się na człowieka mimo że zaznała tyle krzywd. Kocha miłością bezwarunkową jaką potrafi kochać tylko psiak. Dostała w ostatnim momencie swojego życia szansę pomocną dłoń od ciepłej Wyjątkowej Osoby, która przejęła się losem umęczonej Suni. Osoba ta dała Jej nadzieję na życie na lepsze jutro. Zabrała udręczoną Duszkę z koszmaru a dała ogromną miłość. Teraz My Wszyscy Bardzo Dziękujemy Zwłaszcza Tej Osobie i Dobrym Duszyczkom , którzy pomogli.
:lol::lol::loveu::loveu:

Posted

zgadzam sie z Igiełka w pełni i bardzo mnie poruszył jej wpis
Duszka zasluguje na najlepszy dom pod slońcem!!!!!i liczę że nie będzie musiała długo na niego czekać

Posted

Witajcie Panca dla Ciebie i dla Nas wszystkich Duszka mimo tego że niektórych od Niej dzieli kawał drogi jest bardzo ważna i Jej los leży Nam głeboko na sercu.
:lol::lol:

Posted

[quote name='AgaiTheta']Zapraszam na aukcję schroniskową: [url]http://www.allegro.pl/item1005966842_schronisko_w_elblagu_by_wrocil_im_usmiech.html[/url][/QUOTE]

Agnieszka , super robota .

Posted

Będziemy polecać Duszkę tym, którzy jeszcze dzwonią po Fizię, która jest jakby kopią Duszki i ma dom
[url]http://www.dogomania.pl/threads/178837-FIZIA-przekochane-male%C5%84stwo-MA-DOM[/url]!

Posted

Duszka to kopia Fizi.

Poszukam kurde w mailach takiego gdzies mialam, gdzie babka chciala tylko i wylacznie Fizie bo ja urzekla!
A Duszka to jej siostra!

Rany, jak to dobrze, ze ja uratowalyscie!

Posted

Witaj kochana Dusiu,wlasnie wrocilam z krotkiego wypadu gdzie nie bylo neta i jestem bardzo happy,ze moge juz do Ciebie zajrzec:))))Kochana Dusia:)spij spokojnie bo jutro nastepny dzien brykania i zabawy przed Toba,bardzo Cie sciskam!!!!