Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psiak jest młody, cieszy się na widok ludzi,jest ostrożny, zapewne obawia się jaka będzie ich reakcja. Olbrzymi pieszczoch, uwielbia być głaskany, musi być w miarę młody, ponieważ ochoczo reaguje na zaczepki, chętnie się bawi..
Nada się do domu z ogrodem.
Pilnie potrzebny dom, pies włóczy się po ruchliwej drodze, żeby nie było dla niego za późno....

Marzena Fijałkowska

Tarczyn
tel: 509307118
[email protected]

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak?? eh myślałam że chociać ze dwa. pani która go trzyma ma już kilka swoich psiaków i nie może dłużej, ale jak coś będziemy szukać, chociaż kawałek podwórka i kilka desek nad głową żeby woda się nie lała dopóki nie znajdziemy dla niego domu, jak trafi do schronu ma małe szanse na wyjście z niego, jest młody i przyjazny wobec ludzu, szkoda psinki

Posted

dziękuję wam wszystkim za pomoc!
przede wszystkim tobie vega, nie wiem co bym bez ciebie zrobiła.
słuchajcie jestem w stanie opłacić psu dom tymczasowy tak do 300zł, mój chłopak prawdopodobnie mnie zabije, ale wolę to niż oddać psa do schroniska.
jeśli znajdzie się ktoś chętny do pomocy to nawet lepiej.
proszę zróbmy coś by ten pies, który zasługuje na miłość znalazł wreszcie spokojny kąt.

Posted

marzenawtf napisał(a):
słuchajcie jestem w stanie opłacić psu dom tymczasowy tak do 300zł, mój chłopak prawdopodobnie mnie zabije, ale wolę to niż oddać psa do schroniska.
jeśli znajdzie się ktoś chętny do pomocy to nawet lepiej.

To już coś. Jest szansa go przetrzymać? I gdzie on jest - Tarczyn czy świętokrzyskie?

Posted

dota&koka napisał(a):
a nie mówiłam?zaczyna się!!:multi::multi::multi:
sprawdzony już?

faktycznie masz dobrą ręke, jescze jedna niespodzianka, nie będziesz musiała jechać do Grójca, zawieziemy psiaka do Wawy, nam najlepiej by było spotkać się przy decathlonie tym pierwszym od wjazdu koło lotniska , wiesz gdzie to???

Posted

mmd napisał(a):
To już coś. Jest szansa go przetrzymać? I gdzie on jest - Tarczyn czy świętokrzyskie?

znasz może jakieś miejsce gdzie pies mógłby się zatrzymać na jakiś czas?