Jump to content
Dogomania

-->>4 szczepy bakterii w uszach! Pomóż herze !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!<<--

Recommended Posts

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

7. akcje, mające na celu znalezienie psiakom domów i uświadomieniu ludziom, co przechodzą psy w schronie ..

mamy już od dość dawna pomysł na te akcje, ale musieliśmy poczekać na wiosnę, bo w zimę nikomu raczej nie chciałoby się ruszyć, a jak słoneczko świeci to co innego ^^

Posted

noo dużo lepiej :D a może któryś do fryca chciałby iść? Same miałyśmy nawet pomysł na taki mini salonik u nas, wystarczy troszeczkę miejsca, odpowiednie szczotki, nożyczki, jakiś szamponik, i takie tam bzdety pielęgnacyjne, aaaa i może iść na krótki 'kurs' do jakiegoś psiego fryca :D poduczyłybyśmy się trochę, a i efekt byłby lepszy. Teraz i tak byśmy nie miały problemu, ale np. z podcięciem futerka, ... raaczej. Kołtunki łatwo się wycina, kąpać chyba każdy potrafi :D ale dałaby nam wskazówki, co i jak, a przy okazji trochę doświadczenia by się nabrało, co może kiedyś się przyda. :)

Posted

taak, ja mam shitziaka i właśnie z nim chodzę tam do fryca i ta p go bardzo lubi, myślę, że dałaby nam kilka 'lekcji' ;) to w 'SALONIE YORK'
a i jest jeszcze druga, bardzo miła pani, obcinała Marco, prosiła żeby ją powiadomić, jak znajdzie domek.. ;) też by pomogła. 'SALON CZTERY ŁAPY'
więc myślę, że nie byłoby problemu.

Posted

no ok, a to też się ugadamy kto by chodził, bo cztery łapy to malutki salonik, a więc nie zmieściłybyśmy się wszystkie :D
Trzeba będzie zorganizować:

-stół (na którym psiaki będą stać)
-matę antypoślizgową (ja mogę zorganizować taką do wanny, sądzę, że też się nada :D)
-szczotki do trymowania, (nie wiem skąd byśmy wzięły, drogie są, a może znajdziemy tańsze..)
-nożyczki, fryzjerskie
-sporo szamponów, chyba, że mamy, ? ?
-takie coś nie wiem jak to sprecyzować, żeby zaczepić tam psa, może to rusztowanie od huśtawki? może na jakimś wysypisku by było?
albo pracownicy pomogą nam takie coś zrobić :D poooprosimy ;)

i możemy ruszać.. a pieniądze? złożymy się? to też nie jest tak hop siup. ;) ale wypali ;D

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Rozmawialam z wetem. Hera jest pierwsza w kolejce. Problem z transportem. Hera jest grozna i bez klatki sie nie da jej przewiezc. A z kolei klatka nie miesci sie ani w samochodzie weta ani shanti. Ja bezskutecznie probuje rozmawiac wiadomo z kim. Pamietam i pilnuje tej sprawy.Moje autko to juz w ogole sie nie nadaje.

Posted

Sprawa Hery lezy mi na sercu, zyczylabym kazdemu tylko 3 dni zyc z bolem uszu, moze wtedy zrozumial by co to jest.
Nie rozumiem ze nie da sie Hery przewiezc do lecznicy, to niby jak wejdzie ona do klatki?
Wiem ze nie jest to proste, ale mozna podac jej sedalin i zalozyc kaganiec. Dogrywam miejsce w klinice dla Hery, jak rowniez jej transport. Napisze i ponformuje shanti jak juz wszystko bedzie dograne. Czekam na telefon z kliniki i potwierdzenie miejsca.

Posted

zgadzam się Ado, ale tak samo boli poparzonego szczeniaka, potrąconego shitsowatego, dogorywającą dogo canario itp. itp.
Hera już by była zrobiona, gdyby umówione auto przyjechało o 8.00 jak to było ustalone, a nie o 12.00. No i sprawa się rypła.

Posted

Shanti, skontaktuje sie z Toba BajkaB, prosze przygotuj wszystkie wyniki, jak rowniez karte wypisu od weta, co Hera brala do tej pory, jak byla leczona itd. BajkaB zabierze sunie do kliniki do Sosnowca. Dograjcie miedzy soba termin odbioru Hery.