Jump to content
Dogomania

-->>4 szczepy bakterii w uszach! Pomóż herze !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!<<--

Recommended Posts

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem ze warunki schronskowe nie pozawlaja na dokladne leczenie, ale ona z tego nie wyjdzie, jak nie beda podawane regulrnie leki, trzeba wiecej osob na watej sciagnac i koniecznie DT dla nie szukac. Dziewczyny prosze porozsylacie linka do watku poprzez PW z prosba o pomoc dla Hery.

Posted

Hera pójdzie w najbliższym czasie na sterylkę, więc przy okazji zaglądnie jej Bartek w uszy. Może być tak, że bez operacji się nie obejdzie. Nie znam się, ale podobno jest tak, że może je mieć już zarośnięte, czy zrosty(?) i płukanie nic nie da. Nie wiadomo jak długo już na te uszy choruje.

Posted

Wlasnie mialam wspomniec zeby Here umiescic na jakis czas w klinice, zeby dobrze mogli ja zdiagnozowac i wyleczec, Koszt jednej doba w klinice to 35 zl. jak dla fundacji. Potrzebowali bysmy okolo 1 tys. dla Hery i bez pomocy dogomaniakow to raczej nie mozliwe.

Posted

w sumie jakby się tak zgrać to dało by radę.. Przydałoby się spotkanie wszystkich wolontariuszek, shanti, moniki55 i może wszystkich działających na terenie JZ ?? Udałoby się zebrać, wystarczy dobre zorganizowanie. Miałyśmy na myśli zwłaszcza dwie akcje, które naszym zdaniem wypalą. ;) Wiem, że to na prawdę duża suma, ale trzeba coś robić, albo chociaż próbować, bo Herusia cierpi.. :(

Posted

w sobotę. :lol: no my właśnie mamy kilka własnej roboty ;) tylko, że nie mamy czasu na bazarek, nie dałybyśmy rady go utrzymać, dlatego czekamy na ten dzień zwierząt żeby sprzedawać tak bezpośrednio, o ile to wypali :razz:

Posted

ano jak jakaś firma :cool3:
fajnie by było gdybyśmy wszystkie były w sobotę :roll:
byśmy zrobiły taki porządek ze wszystkim, bo teraz każdy robi na 'swoją rękę' .. a jakbyśmy się wszyscy zgrali .. :multi: dużo dobrego by wyszło :razz:

Posted

pewnie, że damy :D
jutro zajmę się powiadamianiem wszystkich wolontariuszek, czy dałyby radę przyjechać w sobotę, bo na prawdę przyda nam się takie spotkanie ;)
Może ktoś ma jakieś pomysły? można przygotować na spotkanie ;D

Posted

Ja niestety wyjezdzam. Ale wy sie spotkajcie i omowcie
1 Dzien Psa czyli program imprezy
2 Projekt plakatu o schronisku i psach.
3Kto zajmie sie loteria na Dzien Psa
4 Pomysly.
Zdjecia i dokumenty.