Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To Lisek rozumiem, będzie teraz w DT w Warszawie? ? Bo chciałam go dodać zamiast Sisi na aukcję naszych mikropsiaków z dopiskiem gdzie przebywa, ale tak czytam ostatnie strony i już się pogubiłam z leksza:oops::cool1:

Posted

Madallena napisał(a):
jakich mikropsiakow? Jaka aukcie? :D

bedzie chwilowo w DT w Warszawie, W sobote jedzie do DT do Bialegostoku. (moze napisz ze przebywa Tomasozw/Warszawa/Bialystok :D

naszych mikropsiaków:):):):):)A my mamy inną miarę:)

Posted

Madallena napisał(a):
tak tak . dwa mikropsiaki aczynaja jutro nowe zycie. Ciekawe czy te mikropsiaki to moja skala czy tomaszowska :D

Madallenko:)Może tomasowska skala lepsza?:)a zapewne nie monotematyczna:)I zaskakująca:)

Guest monia3a
Posted

To dziś wielki dzień dla Lisowatego :) Już nie mogę sie doczekać jak go zobaczę na domowych zdjęciach :)

Posted

Ja zaraz śmigam do schroniska. Na 10, przypilnuję Liska, żeby niczego nie zapomniał....
Bardzo późno będę w domu, może Madallena pierwsza zda relację....

Guest monia3a
Posted

Nerwowy dzień dziś przede mną ;) co prawda nie jedzie jeszcze chłopak do mnie ale ;)

Posted

monia3a napisał(a):
Nerwowy dzień dziś przede mną ;) co prawda nie jedzie jeszcze chłopak do mnie ale ;)

Monia a przede mną?
Dzisiaj szansę na wyjście ma 9 psiaków....
Spadam do tego schroniska.

Posted

Melduje się. Lisek był i wybył ;) Lisek to zachudzony pinczerek długowłosy :(Waży max 2kg :( Jest grzeczniutki, przytulaśny,dzieciom małym i dużym rozdawał buziaczki :) Ładnie chodzi na smyczy. Nie jest też jakiś lękliwy. Gotowy do adopcji słodziak :)

Guest monia3a
Posted

Rozmawiałam z Madalleną i Lisek jest już u niej, jest maciupeńki. Waży ze 3 kg :loveu: resztę powie ona sama jak dojdzie do kompa.