Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

W sobotę Arwin będzie w miejscowej-poczytnej gazecie więc mam nadzieję, że w domkach będę wybierać. ;)
Póki co Arwin i Kiara :)
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=Y1iks80luK0[/URL]

Guest monia3a
Posted

To jeszcze popatrzcie jak Arwin molestuje Oskara :D
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=NnBedPez7oE[/URL]

Posted

[quote name='monia3a']To jeszcze popatrzcie jak Arwin molestuje Oskara :D
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=NnBedPez7oE[/URL][/QUOTE]
ale się uśmiałam :) normalnie zabawny jest ten psiaczek :) że się nie boi kocich pazurków :)
jak tak patrzyłam na ten filmik, to jakbym widziała dwa kotki bawiące się :)

Posted

ja tez chce fulmy zobaczyccccc!!!!!!!!!!!!!! ale jakis cholerny plug in mi sie nie zainstalowal i nie moge :( obejrze pozniej ;)

monia, jestem jak najbardziej za tym,. co napisalas w sprawie DS dla Alwinka. Jak nie on, malo mamy Mikropsiakow???? wystraczy wejsc na watek i ... oczoplasu mozna dostac ;) Zaproponujemy im cos innego jak alwin gazeciarz pojdzie do DS. A tak czy siak, pamietaj o watku zbiorczym mikrusow ;)

Guest monia3a
Posted

Słuchajcie!!!
Czy Arwin był wnętrem?? Dziś będąc z nim na kontroli u weta Pani doktor stwierdziła, że po wyglądze skóry wydaje jej się, że tam było tylko jedno jajeczko :crazyeye:
Czy możecie podpytać weta, który go ciachał?? Jeśli faktycznie jest wnętrem to trzeba będzie szukać drugiego jajka w ciele...
Kurcze mam nadzieję, że wetka sie pomyliła.

Posted

[quote name='monia3a']Słuchajcie!!!
Czy Arwin był wnętrem?? Dziś będąc z nim na kontroli u weta Pani doktor stwierdziła, że po wyglądze skóry wydaje jej się, że tam było tylko jedno jajeczko :crazyeye:
Czy możecie podpytać weta, który go ciachał?? Jeśli faktycznie jest wnętrem to trzeba będzie szukać drugiego jajka w ciele...
Kurcze mam nadzieję, że wetka sie pomyliła.[/QUOTE]
cholera!
Tak zaraz napiszę do niego.

Posted

Tak oglądnęłam te filmiki z liseczkiem - te małe psiaczki, to takie są już natury zadziorne. Zobaczcie same co moja Tola wyprawia z moim Bobim /koteczkiem/:evil_lol::evil_lol:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=9dHSHHKLGmw[/URL]

Posted

Ależ te psy sie nagadają:)Na cudują:)
ja przez momencik miałam małego kociaka w domu, ależ były zabawy:)Tylko kiciunia młodziutka była i to ona inicjowała zabawy:)Ech...

Guest monia3a
Posted

Dziś dzwoniła do mnie jedna kobita w sprawie Arwinka i pierwsze o co spytała to czy on szczeka na ludzi, ponieważ ona ma owczarka niemieckiego, który nie szczeka więc szuka małego psa aby go nauczył :D
Powiedziałam babce, że chciałabym aby Arwin mieszkał w domu na kanapie i aby spał z Pańcią pod kołderką to ona mi na to, że w życiu nie znajdę takich warunków dla psa, powiedziałam jej, że nastąpi to szybciej niż ona się spodziewa. Więc skwitowała mnie, że jestem nienormalna :D

Posted

UWAGA!
A ja mam dom dla Alwina!

Pamiętacie jak chciałam go "sprzedac" ludziom, ktorzy brali Fizie?
Otoz, zadzwonili oni dzisiaj do mnie, ze ...:) chcą Alwina dla teściowej, u której Fizia neżle się zadomowiła. Domek z ogródkiem, Pani cały czas w domu. Co Wy na to? (wizyty oczywiście tak, kontakt poadoopcyjny również ;)
Tak jak poprzednio, mogą przyjechać po niego do Warszawy, więc mały musiałby tu wrócić :D

Co Wy na to? Sprawdzamy? (Katowice)

Guest monia3a
Posted

Jestem za
ale poczekajmy do poniedziałku OK
zobaczymy jaki będzie odzew z ogłoszenia w naszej lokalnej gazecie. Bardzo bym chciała aby chłopak zamieszkał blisko mnie :) kocham go już jak swojego psiaka ;) oj bardzo ciężko mi będzie się z nim rozstać.
Jeśli do poniedziałku rana bądź do niedzieli wieczór nie zadzwoni nikt sensowny to będziemy myśleć nad sprawdzaniem domku i transportem.

Posted

Maddalena, a czy ta teściowa z Katowic, to mieszka z mężem i sunia im odeszła 4 lata temu? BO korespondowałam z takimi ludźmi. Ale ostatnio pisałam im,ze Arwin zarezerwowany.

Posted

hehe. Kazda z nas chce dla niego jak najlepiej :D
a ja bym chciala, zeby chlopak pojechal do tesciowej Fizi :D:D

Pamietajmy tez o innych Mikrusach. Np. Pazurek (kojarzycie?) - to taki maly gnojek jak Alwin.... trzeba wykorzystac tych dzwoniacych i pooddawac im to co mamy...

ps. mshume, to nie Ci sami.

Posted

Madallena to moze dla tej Pani Bartus ? od dwoch miesiecy jest przeciez zamkniety chlopaczk zupelnie sam po smierci swojej pani:-( i jak domku nie znajdzie szybko to spadkobierczyni go uspi:shake:

Posted

[quote name='IVV']Madallena to moze dla tej Pani Bartus ? od dwoch miesiecy jest przeciez zamkniety chlopaczk zupelnie sam po smierci swojej pani:-( i jak domku nie znajdzie szybko to spadkobierczyni go uspi:shake:[/QUOTE]
a ma wątek?

Guest monia3a
Posted

Mały łobuziak dziś na spacerze wytarzał się w jakiejś padlnie :angryy:, śmierdział na całą okolicę :evil_lol:
ale za to jaki był szczęśliwy:evil_lol:

Guest monia3a
Posted

Zapomniałam dodać, że dziś zdjęliśmy Arwinkowi szwy. Antybiotyk zadziałał super, ponieważ szew goił się w oczach ;)

Właśnie wiadomo już coś ?? Dał odpowiedź ten weterynarz??

Posted

Panciostwo od Fizi znowu dzwonili! Chca wizyty! Chca Alwina!:D

Powiem im o tym, ze sie w padlinie wytarzal, moze odpuszcza ;)

Powiedzialam, zeby zadzwonili w poniedzialek po poludniu. Wtedy zobowiazalam sie dac odpowiedz. monia! pamietaj! poniedzialek po poludniu :D