MagdaNS Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 ale imię to jednak muszę mu wymyślić lepsze, bo po pierwsze psiak nie jest tak szpetny jak Tołdi, wręcz przeciwnie :) A poza tym kto by wziął Tołdiego :) A macie pomysł na jakieś "robocze" imię dal niego? Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Bismark :):) Fernando bo przyszedl z latkiem z laki jak byczek Fernando z bajki :):) pewnie nie znasz bo to bajka z przed 30 lat :):) Quote
MagdaNS Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 znam znam, już parę latek mam na karku :) Quote
magdola Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Fernando super:) i nawet zdrobnienie fajne Ferni :) Quote
MagdaNS Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Dziękuję Wam za obecność tutaj, mam nadzieję, że mały szybko znajdzie dom :) Quote
MagdaNS Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 No i w tym problem - młody kumpluje się z drugim młodym, któremu musimy na gwałt znaleźć dom, bo inaczej pierwszy młody go nie puści, a my będziemy robić zbiórkę na karmę :) Nie ma go nawet gdzie na stałe zakwaterować w domu, bo korytarz okupuje domownik Łatek, a siostra ma silną alergię m.in na psa i astmę na tym podłożu :( Quote
magdola Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 MagdaNS napisał(a):No i w tym problem - młody kumpluje się z drugim młodym, któremu musimy na gwałt znaleźć dom, bo inaczej pierwszy młody go nie puści, a my będziemy robić zbiórkę na karmę :) Nie ma go nawet gdzie na stałe zakwaterować w domu, bo korytarz okupuje domownik Łatek, a siostra ma silną alergię m.in na psa i astmę na tym podłożu :( ach.....szkoda..... Quote
MagdaNS Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Pycholku pokaż się, domek Ci szybko potrzebny.... a przy okazji dziś ostatni dzień Bazarku dla niewidomego Łatusia u Murki: http://www.dogomania.pl/threads/1813...5#post14248475 Quote
MagdaNS Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Hmm, jak to było do przewidzenia, piesek znalazł swój stały dom... u mojej siostry :). Nie mają sumienia go oddać i coś wymyślą, żeby miał dobre warunki, tym bardziej że z Łatkiem domownikiem coraz lepiej się dogaduje, więc może jednak jeden korytarz wystarczy na nich dwóch :) Quote
AlfaLS Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 To można się cieszyć że piesek zakotwiczył???????;) Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Wesolych Swiat :):) http://www.jacquielawson.com/viewcardm.asp?code=2263642379468&ob=1&cont=1 Quote
MagdaNS Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Tak, zakotwiczył na zawsze :). Młodszy synek siostry (ten, który jest z pieskiem na zdjęciu) jak usłyszał, że Tołdi zostaje, to po prostu szalał z radości :). Ma niecałe 3 latka, a biegał po całym domu i wołał "moja Tołdi, moja". No tak jakoś wypadło, że dostał na imię Tołdi i dzieciaki tak go wołają :). Na pewno będzie zadbany i kochany przez całe swoje życie :) Quote
LAZY Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ale extra wieści! Tak po cichutku miałam nadzieję, że zostanie:) Quote
MagdaNS Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Szarotka, piękna kartka - bardzo dziękujemy :) Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 To swietnie :):) przynajmniej od razu wiadomo, ze bedzie mu dobrze :):) Quote
Recommended Posts