Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak ich nie wypychaj, bo na razie iść do domów nie mogą, bo są za malutkie , dopiero mag.da uczy je jeść samodzielnie. Ale chyba nie będzie problemu z ich wydaniem:).

Natomiast dom straciła Ajka, ale za to uratowana została inna sunia. Pani z Połańca dowiedziała się, że koczuje tam całą zimę suczka pod balkonem i wczoraj ja wzięła. Bardziej jej sie podobała Ajka i nawet myslała o tym, żeby tamta sunię tylko przechować na czas sterylizacji, a potem wziąc Ajkę. Ale nam też szkoda było tamtej suni, bo biedaczka jak trafiła do domu, to nawet nie chciała z niego wyjść na siusiu, dlatego powiedziałam pani,żeby juz tamtą zostawiła , a my Ajce znajdziemy inny dom.

Posted

No, to zdjęcie jest swietne, taki szczeniaczek o niewinnym spojrzeniu! :-)
Miewam jeszcze telefony po ogloszeniach mojego byłego malutkiego tynczaska, więc ściągam info o małych psiakach, bo szkoda, żeby ludzie chcący adoptowac mikrusa odchodzili z kwitkiem, podczas, gdy gdzies inny pies czeka na dom... Wczoraj dzwonił facet i obiecałam mu, że znajde mu psiaka, a on z kolei obiecał, że jeśli on sam znajdzie wcześniej, to zadzwoni, żebym na darmo nie szukała. No i dotrzymał słowa ( ! :-) ) dzis zadzwonił i powiedział, że juz znalazł, tuz obok siebie, tylko nie wiedział wczesniej, że ten piesek tam jest... A chciałam mu zaproponowac Ajkę, bo on własnie małego kudłaczka szukał...
A tak w ogóle to ona jest taka slodka, że sama chętnie bym ja adoptowała ;-) no, ale ja mam tak zawsze, gdy widze fajnego psa, to taka choroba psychiczna jakaś, nie umiem sie opanowac, żeby tak nie pomysleć, jak widzę ;-)

Posted

[quote name='erka']Mała Betty już jest zarezerwowana[/QUOTE]
A gdzie pojedzie??:lol: I czy państwo mają doświadczenie z psami?? Czy sobie poradzą??:razz:Bo ona taka nieokiełznana jest...szczekała na nas z budy.:oops::cool1: Dobrze,że jeszcze jest na etapie pełzania, bo strach się bać...:diabloti:

[B]AJKA [/B]na Warszawę
[url]http://www.gumtree.pl/cp-psy-szczenieta/srodmiescie/ajka-sterylizowana-mala-8kg-suczka-dlugowlosa-przyjazna-czujna-464904085[/url]

Posted

[quote name='savahna'] Dobrze,że jeszcze jest na etapie pełzania, bo strach się bać...:diabloti:
[/QUOTE]

Niestety, ten etap ma już za sobą :diabloti:

Posted

[quote name='erka']Jest dom dla Nero k.Rybnika, [/QUOTE]
Czy to prawda ,ze jest dom dla mamusi Nero, Saby??:oops::oops:

Pytanie poza konkursem.[B]Kto jest w posiadaniu rodowego kryształu wegielkowej?[/B]?Prosi o zwrot, ewentualnie zrzut...:diabloti:

Posted

Ktoś tu jakieś fałszywe wieści rozsiewa:cool3:.

Sabą nikt się jeszcze nie interesował, ma byc tylko sterylizowana .

Kryształ paskudny , własność węgielkowej, zawadza mi w domu, ale nie chciała żeby go jej zrzucić przez okno:diabloti:.

Posted (edited)

[quote name='erka']Ktoś tu jakieś fałszywe wieści rozsiewa:cool3:.

Sabą nikt się jeszcze nie interesował, ma byc tylko sterylizowana .

[B]Kryształ paskudny , własność węgielkowej, zawadza mi w domu[/B], ale nie chciała żeby go jej zrzucić przez okno:diabloti:.[/QUOTE]
O,o przyznała się.
Santhana dzięki za pomoc w odnalezieniu cennego kryształu:)

Eros, a ludzie spod Warszawy nie pytali o Sabę?

Edited by wegielkowa
Posted

Dziewczyny macie tu 5 pakietów, proszę o propozycje ;-)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240780-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-25-portali-za-3z%C5%82-do-27-03-do-godz-22-00/page9[/url]

Posted (edited)

[quote name='kika22']Dziewczyny macie tu 5 pakietów, proszę o propozycje ;-)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240780-Bazarek-ogłoszeniowy-25-portali-za-3zł-do-27-03-do-godz-22-00/page9[/URL][/QUOTE]
Bardzo dziękujemy, zaraz coś wstawię:lol:

Edit: Pola, Rudi,Ajka,Czarek, Morusek na Warszawę.

Edited by savahna
Posted

[quote name='baster i lusi']Cioteczki ze skarpety Barta (który jest w domku)[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/216745-Bart-cudowny-psiak-w-końcu-w-wymarzonym-domku-)/page37[/URL] przeznaczamy dla waszych bid 100 zł .Poproszę o nr konta.Jak kasa dotrze proszę o potwierdzenie.[/QUOTE]
Jeśli kasa dotarła to proszę o potwierdzenie na wątku Barta.

Posted

Tak baster i lusi, doszło 100 zł, bardzo serdecznie dziękujemy :loveu::loveu:.
Przeznaczone dla Oskara i na jego wątku rozliczone.

Cały czas szukamy transportu na Śląsk dla Nero.

Posted

[B]Klakier[/B] na Warszawę
[url]http://www.gumtree.pl/cp-koty-kocieta/krakow/klakier-kastrowany-kocurek-stracil-dom-czy-musi-trafic-na-ulice-465045062[/url]

Jakiś piesek do domu się wybiera może?:roll:Tak pytam tylko....:oops: