Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chili jest nieduża i przede wszystkim bardzo piękna.
Włóczącą się, zaniedbaną, brudną sunieczkę przywieziono niedawno do przytuliska w Buku. Na szczęście było wolne miejsce .
Sunia, nieśmiała, bardzo miła - jest młodziutka. Ma około roku, najwyżej półtora i bardzo pilnie szukamy dla niej domu.
Łagodna, sympatyczna, zupełnie bez agresji Chili czeka na dom.

Posted

Chili ma ogłoszenia na:
gumtree.pl/poznań
mojpupil.pl
morusek.p
kupiepsa.pl
tusprzedaj.pl
adopcje.org
animalpedia.pl
przygarnijzwierzaka.pl
adopcjapsa.pl
pineska.pl
ale.gratka.pl
anonseogloszenia.pl
animalia.pl
petsy.pl
ojej.pl
nasipupile.pl
spacerek.net
drobny.com.pl
przylepa.pl
petworld.pl
e-zwierzak.pl

Posted

Ja wstawiam na moich zwykle działających portalach: kupsprzedaj, cafeanimal, strona Fundacji, eurocity. Widze, że alegratka już jest.

Ma też Allegro.
I cisza!
Majqa - masz racje, jest to ten sam styl psiaka jak Remik.
Morelowe cudaki.

Posted

Śliczna jest :)
Oby domek sie szybko znalazł, bo w schroniskowych warunkach sierśc sie zniszczy i sunia już taka piękna nie bedzie a wiadomo- ludzie patrza na wyglad niestety :/

Posted

Ja bym nie strzygła. Ona nie jest w typie rasy to chyba nie ma co. Tylko wyszczotkować, gdyby miał kto? Zreszta w budzie w słomie - cóż, realia są jakie są. Ale może w weekend bedą wolontariuszki, to podszczotkują małą.

Posted

A Chili to jakiś mieszaniec teriera? Jaka jest mniej więcej duża? Szczerze mówiąc jestem zainteresowana jej adopcja ale nie wiem czy by się udało zorganizować jakiś transport bo jestem ze śląska.

Posted

Trudno powiedzieć, czy ona terierkowa. Włosa takiego szorstkiego nie ma. Bawi się z psami, jak jakis nachalny, to zmyka. Przyjazna i sympatyczna.

A co do adopcji i transportu - nie takie odległości pokonywały dogomaniackie psiaki.

Posted

Wiedzmolina
Świetnie gdybyś dała tej małej domek :D:multi::multi:
Transport na pewno idzie załatwić o to akurat tak martwić sie nie trzeba,bardzo wiele dogomaniaków pomaga ,wystarczy podpytać itp a na pewno jakos się uda,dajcie znac jeżeli Chili bedzie w nowym domku :)

Posted

Super by było gdyby z tym transportem faktycznie nie było aż tak trudno. A jeszcze wracając do Chili to mam takie dziwne pytanie w sprawie jej sierści chodzi mi czy się bardzo leni ze względu na swoje futerko czy jednak nie? No i jaka mniej więcej jest duża (do łydki,kolana itd)? Pytam ponieważ szukam w miarę małego, aktywnego psiaka :)

Posted

Wiedzmolina - jeśli interesuje Cie Chili napisz mi adres meilowy, wysle ankiete przedadopcyjną - fundacyjną.

Chili jest niezbyt duża, przed kolano. Ale większa niz np. york, shi tzu czy pekińczyk.

Posted

Mam nadzieję że wszystko wypadnie ok! :p
I Chili trafi do domku nowego !:multi::multi:
Dajcie znać na pewno jeszcze tutaj wpadnę i sprawdzę co słychać u naszej kochanej Chili!:eviltong::lol::loveu::loveu: