Gosiapk Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='em-chan'] Komu śliczny banerek ? Quote
*Gajowa* Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Gosiapk napisał(a):Kochany nasz Cyganek. Jak duże jest zadłużenie? Aktualnie Cyganek ma opłacony pobyt do 31.08. Chciałabym wstawić benerek ale nie potrafię :oops: . Quote
przyjaciel_koni Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Przepraszam, może trochę źle się wyraziłam w kwestii zadłużenia..... To Asia jest zapożyczona (czyli zadłużona), by psiaki nie były .... (Znam to z autopsji....) No i dlatego bardzo prosimy o wpłaty dla: "Psy Asiaf1" A Cyganek już nie chce spacerować po Dogo - on chce być we własnym domu...... Quote
em-chan Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 przyjaciel_koni napisał(a):Em-chan - śliczny bannerek, ale zbyt duży..... Poproś KWL -a o konsultację..... Może uda Wam się zrobić taki, by wlazł również do mnie...... za duży bo ja nie mam jak dopasowac rozmiaru, da się w paincie zmniejszyć, co zaraz uczynie :) Quote
KWL Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 BAnerki po "normalizacji" 200x100pix 100x100pix Quote
ewatr Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 wznowione allegro :p http://www.allegro.pl/item230778125_pan_pies_z_najmilszym_usmiechem_swiata_.html Quote
KWL Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 *Gajowa* napisał(a):Aktualnie Cyganek ma opłacony pobyt do 31.08. Chciałabym wstawić benerek ale nie potrafię :oops: . Wklejanie banerka wersja dla Internet Explorera 1) klikamy panel użytkownika 2) Klikamy Edytuj Podpis 3) Na banerze który chcemy wstawić klikamy prawym klawiszemo myszy(PKM) i wybiermy kopiuj 4) W okienku edycji podpisu klikamy PKM i wybieramy wklej Quote
Gosiapk Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ile kosztuje miesiąc pobytu Cyganka w hotelu? Quote
Gosiapk Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 przyjaciel_koni napisał(a):Przepraszam, może trochę źle się wyraziłam w kwestii zadłużenia..... To Asia jest zapożyczona (czyli zadłużona), by psiaki nie były .... (Znam to z autopsji....) No i dlatego bardzo prosimy o wpłaty dla: "Psy Asiaf1" A Cyganek już nie chce spacerować po Dogo - on chce być we własnym domu...... Poproszę o namiary (adres) Asiaf1 na PM. Quote
przyjaciel_koni Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ostatnie pytania są w zasadzie do Asiaf1 lub Gajowej..... Ja tylko mogę poniżej wstawić link do wątku zadłużeniowego, gdzie w jednym z postów są linki do większości wątków psiaków pod opieką Asi.... Naprawdę dużo psiulów.... Quote
Gosiapk Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 przyjaciel_koni napisał(a):Ostatnie pytania są w zasadzie do Asiaf1 lub Gajowej..... Ja tylko mogę poniżej wstawić link do wątku zadłużeniowego, gdzie w jednym z postów są linki do większości wątków psiaków pod opieką Asi.... Naprawdę dużo psiulów.... Poproszę o ten link. Dziękuję. Quote
*Gajowa* Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Gosiapk napisał(a):Ile kosztuje miesiąc pobytu Cyganka w hotelu? Koszt to 15 zł dziennie z wyżywieniem. Quote
przyjaciel_koni Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Gosiapk']Poproszę o ten link. Dziękuję. Sama nie wiem, jak to się stało, że w końcu linka nie wstawiłam.... Naprawiam błąd... Oto link do wątku o zbiórkach i zadłużeniach !!!! I Wszystkich prosimy o wspieranie potrzeb..... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27756&page=2 Quote
*Gajowa* Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Udało mi sie z banerkiem :multi:. KWL wielkie dzięki. Quote
przyjaciel_koni Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Cyganek bardzo prosi o pomoc w szukaniu domu !!!!! To nie jest ogromny psiak, nie zajmuje dużo miejsca... Gajowa - jeśli można prosić - napisz nam coś o Cyganku.... Quote
Gosiapk Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Może Cyganka pokazać Pajuni albo Tundrze? Może poszukają mu domku w Niemczech... on już tyle czasu czeka. Quote
*Gajowa* Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 przyjaciel_koni napisał(a):Cyganek bardzo prosi o pomoc w szukaniu domu !!!!! To nie jest ogromny psiak, nie zajmuje dużo miejsca... Gajowa - jeśli można prosić - napisz nam coś o Cyganku.... Cyganek teraz często przebywa pod krzakiem derenia jadalnego i pożera duże ilości opadniętych dojrzałych owoców a później koopska są pełne pestek... Uwielbia ogórki kiszone - wyrzuciłam na kompost resztki przekiszonych ogórków z koprem, a Cyganek natychmiast tam wlazł i wszystko zjadł... takie ma nietypowe zachcianki smakowe :evil_lol:. Quote
em-chan Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 *Gajowa* napisał(a):Cyganek teraz często przebywa pod krzakiem derenia jadalnego i pożera duże ilości opadniętych dojrzałych owoców a później koopska są pełne pestek... Uwielbia ogórki kiszone - wyrzuciłam na kompost resztki przekiszonych ogórków z koprem, a Cyganek natychmiast tam wlazł i wszystko zjadł... takie ma nietypowe zachcianki smakowe :evil_lol:. jeszcze brakuje żeby owoce pigwy wcinał jak jedna koleżaknka mojej Pestki, i nawet się skubana nie skrzywi :) Quote
ewatr Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 hi hi hi :evil_lol: smakosz jeden :diabloti: ;) Quote
Gosiapk Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ogórki kiszone je? Może jest w ciąży? ;) :lol: Quote
Recommended Posts