Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ktos nam piesową zamienił.:crazyeye: Toż ona gania jak zdrowa. To na pewno nasza Misia? niepelnosprawna?:lol:
Probuje wpisac w pierwszy post wpłaty. Dziękujemy pięknie.

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję, że moje problemy z netem się skończyły. Postaram się już codziennie na bieżąco uzupełniać wpłaty na konto. Jeśli trzeba zrobić przelew, proszę o dane na e-maila (w podpisie), pw nie zawsze da się odczytać.

Posted

[quote name='marlenka']a ja już się wogóle nie dziwię . U Kasi to wszystkie psy zdrowieją ,młodnieja i sa szczesliwe[/QUOTE]

:oops::oops::oops: Dziękuje Marlenka ale to nie moja zasługa :oops:
Patrze na Misie i zastanawiam się ile takich biedaków siedzi w schronach, którym wystarczy tylko odrobina normalności żeby znowu nabrały chęci do życia ???:-(

Sama się troszkę wystraszyłam jak zobaczyłam i "poczułam" Misię całą w moczu od pasa w dół:shake: a teraz to zupełnie inna sunia.
Wykąpaliśmy ją 3 raz i jest już prawie pachnąca:razz: troszkę podcięlam jej sierść na tylnych łapkach i ogonie bo była brzydka, i nie dała się rozczesać. Misia ma piękną sierść, bardzo delikatną - przyjemnie się ją głaszcze - a ona za tym przepada :lol:

Z poruszaniem się napewno jest lepiej niż na początku, czasami Misia zachowuje się jak szczeniak - biega , skacze, i szczekając zaprasza do zabawy. Ale w jej zabawach mogą uczestniczyć tylko ludzie, psy są niemile widziane .

Jak przestanie w końcu lać to będą nowe zdjęcia bo narazie jest mokro i brzydko :shake:

Posted

tak to dzięki p. Kasi Misia tak odżyła :loveu::multi:

sorki za offa: Tofik z urwaną łapką w schronie:-( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186457-URWANY-kawa%C5%82ek-tylnej-%C5%82apki-niesamowity-b%C3%B3l-przepe%C5%82nienie-ZBIERAMY-DEKLARACJE[/URL]

Posted

[quote name='marlenka']a ja już się wogóle nie dziwię . U Kasi to wszystkie psy zdrowieją ,młodnieja i sa szczesliwe[/QUOTE]

Serdeczne dzieki, Kasiu, za te "normalnosc" wlasnie, jak sama piszesz, jaka zaofiarowalas Misi, to wlasnie dzieki niej z niepelnosprawnej suni z niedowladem tylnych nozek Misia przeistoczyla sie we fruwajacego puszystego superpsiaka.

Przypomnijcie mi, prosze, jak Misia wyglada finansowo - czy ma komplet deklaracji stalych i gorke jednorazowych? (nie ogarniam wszystkich "moich" watkow, a chce zrobic remanenty i wprowadzic porzadek. Wlasnie poszedl przelew na czerwiec dla Latajacej Miski.

Czy slyszalyscie o skarpecie sterylkowej na dogo? Kliknijcie na bannerek w moim podpisie - to jest watek sterylkowy, z jednej strony zbieraja do skarbonki, a z drugiej zglasza sie tam bezdomne suki na dotacje sterylkowe - szczegoly w pierwszym poscie. Wspaniala inicjatywa, juz ciotki zaczely korzystac, oby tak dalej!

Pozdrawiam Misie-superpsinke i jej ciotki!

Posted

Czy juz Misie ogłaszac? w zwiazku z tym mam pytanie - czy ona zachowuje czystosc w domu? I poprosze /o ile już można/ o krótki opis charakteru.

I inna sprawa. Nie wiem do konca co ze stałymi deklaracjami. Troche brakuje, są oczywiscie propozycje od Cioteczek ale ponieważ nie ma podanej sumy, to nie wiem co nastepnej napisac.

Posted

deklaracji stałych brakuje chyba 45zł i tyle można napisać w tytule, pozostałe deklaracje są jednorazowe, trzeba podliczyć ile jest wpłat obecnie na konto i jakie były wydatki wtedy będzie wiadomo na czym się stoi, na razie chyba powinno spokojnie starczyć ale też 45zł stałych trzeba dozbierać, w przyszłym tygodniu postaram się tym zająć ;)

Misia może nie długo zabawić w DT, jest taka sliczna i kochana że może szybko znajdzie się dla niej domek :loveu:

Posted

[B][U]Finanse Misi[/U][/B]

Wpłaty od darczyńców, którym serdecznie dziękujemy:

[B]z dnia 1.06[/B]
Diana79 (bazarek) 53 zł
Manforte 30 zł

[B]z dnia 2.06[/B]
Diana79 10 zł
Foksia i Dżekusia 10 zł
Viola005(za czerwiec) 50 zł

Diano79, nie mam linku do bazarku na którym zrobiłaś zakupy, więc na tym wątku wpisałam tą wpłatę bazarkową.

Posted

53zł to jest wpłata za bazarek który robiłam dla Misi [url]http://www.dogomania.pl/threads/185210-FIRMOWE-klawiatury-myszki-DELL-HP-Siemens-i-inne-dla-cierpi%C4%85cej-Misi-do-31.05[/url]

Posted

[quote name='monika55']Czy juz Misie ogłaszac? w zwiazku z tym mam pytanie - czy ona zachowuje czystosc w domu? I poprosze /o ile już można/ o krótki opis charakteru.[/QUOTE]

Wydaje mi się, że im szybciej tym lepiej. Misia bardzo się do nas przywiązała, także szybko szukajmy jej domku :-)
Krótki opis:
przekochana sunia, bardzo pozytywnie nastawiona do wszystkich ludzi a szczególnie do dzieci - nie schodzi z kolan :-) do zwierząt też jest fajna aczkolwiek chce grać pierwsze skrzypce i próbuje ustawiać inne psiaki gdy wejdą jej w drogę. Typowy kanapowiec do pieszczenia .
Załatwia potrzeby na zewnątrz (chyba że dostanie za późno ostanie jedzonko to może się jej zdażyć qupka w domu).
Coraz częściej zachowuje się jak szczenior - zaczepia nas na spacerach do zabawy :-)

Posted

[quote name='kasiaprzystał']
Załatwia potrzeby na zewnątrz (chyba że dostanie za późno ostanie jedzonko to może się jej zdażyć qupka w domu).
Coraz częściej zachowuje się jak szczenior - zaczepia nas na spacerach do zabawy :-)[/QUOTE]A mówi się, że kalekie zwierzęta się męczą i nie radzą sobie i należy je usypiać;(
Ogromny szacunek za to co dla suni robicie:)) Nadal trzymam kciuki:thumbs:

Niestety jest straszny zastój w adopcjach w tej chwili.

Posted

I w tym problem - ja nie umiem robic pieknych opisow. Suche fakty. I dobrze i zle. Ludzie nie lubia czytac dlugich opisow, ale czasem łzawa opowiesc łapie za serce.

Posted

Pierwsza porcyjka ogloszen. Popatrzcie na tekst. Nie mam weny i polotu.

[URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/5494257_biala_misia_szuka_domu.html[/URL]

[URL]http://www.eoferty.com.pl/biala_misia_szuka_domu_189144.html[/URL]

[URL]http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Biala-Misia-szuka-domu-W0QQAdIdZ209764024[/URL]

[URL]http://www.petworld.pl/ogloszenie/sprawdzenie/dodania/16621[/URL]

Przygarnij Zwierzaka czeka na akceptacje.