mru Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Przedstawiam Wam Kamę - śliczną ONkę, która trafiła do przytuliska pod warszawą po wypadku. Kama miała zmiażdżone paluszki jednej z tylnych łapek - niestety nie udało się ich uratować... Ale lekarze postarali się, aby Kama mogła spokojnie opierać się na łapce :) teraz Kama może cieszyć się spacerami praktycznie w takim samym stopniu jak zdrowy pies - jedynie chyba będzie musiała nosić na tej łapce bucik, żeby się nie ranić. Kama to dorosła suka, bardzo kochana, przyjazna i bezproblemowa :) Niestety przytulisko, w którym się znajduje jest przepełnione i w ogóle bardzo małe... jest tam około 20 miejsc :( a potrzeby są ogromne :( takich psów jak Kama trafia tu bardzo dużo... Kama jako "kaleka" ma jeszcze mniejsze szanse na dom... praktycznie nie ma szans :( nie tam, gdzie jest... Kontakt w sprawie adopcji: 604 129 008 Magda 509 075 051 Paweł [email protected] Quote
mru Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 jeszcze Kama :) postaramy się o nowe zdjęcia :) Quote
Cantadorra Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Kama kochanie, teraz bedziemy ściągać cioteczki dla ciebie i oglaszac ciebie rybko. Quote
mru Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Cantadorra dzieki za pomoc!!! najwyższy czas na Kamę :) Quote
beka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Mru te zmiażdżone paluszki to chyba u tylnej łapki... Takich psów jak Kama jest mnóstwo. Skąd brać domki? Quote
mru Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 jezu, jasne ze tylnej, ja juz nie wiem co pisze ;) Quote
anita_happy Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 zapisuje sie..bede podrzucac...bo zapsienie u nas..ale telefonów tysiace o adopcje :P Quote
Cantadorra Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Fajnie anita, bądź z nami. Dostalam pw od ciebie, ale nie dziala mi poczta, nie moge nic otworzyc :( Nie wiem o co chodzi. Quote
Aimez_moi Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ale super dziewczynka.... Musi znalesc domek bo jest niesamowita....:):) Quote
Ellig Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Jestem, na razie sie rozejrze....Gdzie jest teraz Kama? Quote
anawa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 I ja się melduję. Śliczna ta dziewczynka. Postarajcie się o więcej zdjęć, dobrze byłoby bez kołnierza........ I robimy kampanię ogłoszeniową. Jest taka piękna, że bez wzgledu na paluszki na pewno znajdzie swój domek..... Quote
koosiek Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ona jest bardzo podobna do Wilanka :) Gdy pierwszy raz widziałam jego fotki, myślałam, że to Kama właśnie. Quote
mru Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Kama jest pod Warszawą, w gm. Piaseczno w przytulisku postaram sie o lepsze foty, tylko przenieśli ja poza lecznicę :/ do kojca i jet trudniej... Quote
mru Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 mam ślicze foty Kamy, tylko co z tego? :( lecznica zdecydowała wydać Kamę do pilnowania szkółki roślin ozdobnych nieopodal... Kama będzie tam miała ogromny teran, 2 kolegów (psy z kry z lecznicy) i podobno ludzie mają obserwować łapkę... a teraz zobaczcie, co stracił ktoś, kto nie chciał Kamy :( Quote
mru Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 i reszta zdjęć: i nóżka Kama teoretycznie powinna chodzić w bucie. Na razie chodzi bez, ale w sumie tylko siedzi w boksie. z nogą jak widać wszystko ok, opuszek jakby spełnia rolę. tylko co będzie jak Kama będzie mogła latać po terenie? podobno jak zacznie się coś dziać Kama ma wrócić. podejmą leczenie/zabezpieczanie lub po prostu przyjmą Kamę z powrotem... Quote
anawa Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 A próbowaliście ją już ogłaszać? Są piękne zdjęcia, może jak się znajdzie odpowiedni domek to da się ją wyrwać z tej szkółki........ Quote
anawa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dziewczyny, może to czeka na Kamę? Sprawdźcie, proszę..... http://www.dogomania.pl/threads/183036-AdoptujAE-ON-kowAE-suniAE-PoznaA Quote
Cantadorra Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A to kolejny bazarro dla polamanej sunieczki ON, serdecznie zapraszamy: http://www.dogomania.pl/threads/182943-Ksiazki-poradniki-Psychologia-i-inne-Pomoc-dla-Malej-do-20-04 Quote
Cantadorra Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Mru, zamowic ogloszenia dla Kamy? Czy jest szansa na wyrwanie jej ze szkolki? Quote
mru Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 mysle, ze jest jelsli by np. sobie tę nogę uszkadzała... na razie nie wiem co z nią teraz - TZ dziś pojedzie zapyta gdzie jest Kama czy już wydana i jak się ma dzwoniła jedna pani w sprawie kamy - od Anawy chyba? :) no ale najpierw trzeba sprawdzić, czy kama jeszcze jest Quote
anawa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Mru, trafiłam przypadkiem na jej wątek - nie znam jej ale sama poczytaj............. warunki wygladaja na wspaniałe. Jeszcze raz link: http://www.dogomania.pl/threads/1830...-suniAE-PoznaA Pewnie dopytuje o ON-ka bo odeszła jej sunia, też ON-ka.......... Dom sprawdzimy przed podjęciem decyzji. Może trzeba łapać szansę? Quote
Recommended Posts